Νέα

Όχι στο κλείσιμο των πορνείων-καθιέρωση μασκοφόρου DOGGIE/REVERSE COW GIRL

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ζητώ ή μάλλον απαιτώ να βγούν οι Κ.Κ Τσιόρδας και Χαρδαλιάς και να ενημερώσουν πως με

-τήρηση της μάσκας εκ μέρους πελάτου και προσωπικού οίκου ανοχής(ιερόδουλου,τσατσάς,προμηθευτή πεοχλαμύδων)

-συχνή αλλαγή συνδονίου εκ της τσατσάς

-στάσης ανάποδου κοριτσιού καβαλάρισας

-μίμησης συνουσίας των κυνών(doggie)

αι μετάδοσις της καινής λοιμώξεως προερχόμενη από τας μακρυνάς ανατολάς(covid της Γιουκαν(Beat it)19) καθίσταται εξαιρετικώς απίθανος.

Αλλοιώς πως θα την παλέψουμε ρε μαλάκες τόσο καιρό χωρίς να ρίξουμε έναν να στανιάρουμε?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.328
Πόντοι
27.261
Χαχαχαχαχαχαχα κλαμα :tooth:
Επιστροφη σε manual mode και selfservice :cheesy:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
τυπαρα troubaman :wanker:

τυπε λες ο σωταρης να εχει υπαρξει μπουρδελιαρης και να σου δειξει κατανοηση?:confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
[quote author=troubaman link= ]Ζητώ ή μάλλον απαιτώ να βγούν οι Κ.Κ Τσιόρδας και Χαρδαλιάς και να ενημερώσουν πως με

-τήρηση της μάσκας εκ μέρους πελάτου και προσωπικού οίκου ανοχής(ιερόδουλου,τσατσάς,προμηθευτή πεοχλαμύδων)

-συχνή αλλαγή συνδονίου εκ της τσατσάς

-στάσης ανάποδου κοριτσιού καβαλάρισας

-μίμησης συνουσίας των κυνών(doggie)

αι μετάδοσις της καινής λοιμώξεως προερχόμενη από τας μακρυνάς ανατολάς(covid της Γιουκαν(Beat it)19) καθίσταται εξαιρετικώς απίθανος.

Αλλοιώς πως θα την παλέψουμε ρε μαλάκες τόσο καιρό χωρίς να ρίξουμε έναν να στανιάρουμε? [/quote]

τυπε την φαντα ξεχασες στα μετρα αντιμετωπισης:confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δυστυχώς τα αγάμητα αγοράκια του site που μόνο μουνί πουτάνας μπορούν να γαμήσουν, θα τον λαστιχιάζουν καθημερινώς για 3 εβδομάδες!

Κουράγιο σύντροφοι, μια ζωή τον παίζατε, τώρα σας χάλασε? :tooth:

explorer

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
137
Πόντοι
1
Για τον Τσιοδρα δεν ξερω. Ο Χαρδαλιας φαινεται πιο περπατημενος.

explorer

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
137
Πόντοι
1
Δυστυχώς τα αγάμητα αγοράκια του site που μόνο μουνί πουτάνας μπορούν να γαμήσουν, θα τον λαστιχιάζουν καθημερινώς για 3 εβδομάδες!

Μη γινεσαι κακος. Αν πετυχει η μαλακια :2funny:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
τυπαρα troubaman :wanker:

τυπε λες ο σωταρης να εχει υπαρξει μπουρδελιαρης και να σου δειξει κατανοηση?:confused:
Νομίζω είναι μέλος...και μας βλέπει.Τον καλώ να τοποθετηθεί.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

Κ.Τσιόρδα εσείς;

Θα το κρατήσετε 3 βδομάδες μόνο το lockdown?

Όταν λέτε μουνί πουτάνας εννοείτε "επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός" προφανώς.

Αι καμπύλαι δείχνουν όμως πως και τα εκτός οίκων πουτανάκια είναι υψηλού κινδύνου...εκτός αν είσθε νυμφευμένος με αξιόπιστο θήλυ που έχει κάνει ράπιντ τεστ και έχει αποβεί αρνητικόν...

Τα πάρτυ με ούζα επιτρέπονται;Δεδομένου πως το ούζο αποτελεί γλυκίζουσα αλκοόλη με απολυμαντικές ιδιότητες και αν υποστεί εργαστητιριακή αραίωση με διάλυμα Fanta επάγει την παραγωγή μονοκλωνικών προστατευτικών αντισωμάτων;

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Αφου λες οτι δεν εκτιμας τις γυναικες τωρα που σου κλεισαν και τα μπουρδελα τιμησε την χειρα σου και εχει ο θεος.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Κ.Τσιόρδα εσείς;

Αι καμπύλαι δείχνουν όμως πως και τα εκτός οίκων πουτανάκια είναι υψηλού κινδύνου...εκτός αν είσθε νυμφευμένος με αξιόπιστο θήλυ που έχει κάνει ράπιντ τεστ και έχει αποβεί αρνητικόν...

Τα πάρτυ με ούζα επιτρέπονται;Δεδομένου πως το ούζο αποτελεί γλυκίζουσα αλκοόλη με απολυμαντικές ιδιότητες και αν υποστεί εργαστητιριακή αραίωση με διάλυμα Fanta επάγει την παραγωγή μονοκλωνικών προστατευτικών αντισωμάτων;

Δεν με λένε Τσιόρδα, αλλά μιας και έκανες παράθεση το ποστ μου να σου απαντήσω.

Εγώ έχω κόψει από τον Φεβρουάριο με τις πουτάνες. Έχω 1-2 καβάτζες κι έτσι τα βολεύω. Θα το κρατήσω μέχρι να βγει το εμβόλιο και να τελειώσει αυτή η ιστορία.

Nαι προφανώς, αυτό εννοώ... τι σε μπέρδεψε και δεν το κατάλαβες? :grin:

Eρώτηση: εσύ τι πιστεύεις ότι είναι πιο επικίνδυνο? Οι πουτάνες ή οι καβάτζες μου? :grin:

Θα σε συμβούλευα λοιπόν να πιεις 1-2 καραφάκια ούζο και 3 κουτάκια φάντα και να πας να γαμήσεις ότι βρίσκεται στο μετάξι και στο τρίγωνο (εννοείται χωρίς σκούφο έτσι, τι άντρας είσαι!!!!).

Περιμένω εναγωνίως να μου πεις τις ιστορίες σου, θα μου κάνεις μεγάλη χάρη :grin:

SexyBeast

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.328
Πόντοι
27.261

tremor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
408
Πόντοι
290
Το μέλλον είναι το Ασεξουαλικο !!! αυτο ερχεται !!! προετοιμαστειτε !!! ούτε μαλακια, ούτε παραφιλία, ούτε LGBTQ !!! το τιποτα αυτό είναι το μελλον !!!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

Κ.Τσιόρδα εσείς;

Δεν με λένε Τσιόρδα, αλλά μιας και έκανες παράθεση το ποστ μου να σου απαντήσω.

Εγώ έχω κόψει από τον Φεβρουάριο με τις πουτάνες. Έχω 1-2 καβάτζες κι έτσι τα βολεύω. Θα το κρατήσω μέχρι να βγει το εμβόλιο και να τελειώσει αυτή η ιστορία.

Nαι προφανώς, αυτό εννοώ... τι σε μπέρδεψε και δεν το κατάλαβες? :grin:

Eρώτηση: εσύ τι πιστεύεις ότι είναι πιο επικίνδυνο? Οι πουτάνες ή οι καβάτζες μου? :grin:

Θα σε συμβούλευα λοιπόν να πιεις 1-2 καραφάκια ούζο και 3 κουτάκια φάντα και να πας να γαμήσεις ότι βρίσκεται στο μετάξι και στο τρίγωνο (εννοείται χωρίς σκούφο έτσι, τι άντρας είσαι!!!!).

Περιμένω εναγωνίως να μου πεις τις ιστορίες σου, θα μου κάνεις μεγάλη χάρη :grin:
Ε αμα ειναι να σου κανω μεγαλη χαρη,τοτε δεν θα τις κρατησω μυστικο τις ιστοριες μου.

Προφανώς με.στέλνεις στο μετάξι ή στο τρίγωνο για να βρω εκεί τις καβάντζες σου για να έχω άποψη να συγκρίνω.
Πώς αλλοιώς θα έχει νόημα η ερώτησή σου για το ποιές πιστεύω ότι είναι.πιο ασφαλείς;
Θα οπλιστώ λοιπόν με τα ούζα και τις φάντες.μου και θα σου κάνω τη...χάρη...

:headbang2::headbang2::headbang2:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αφου λες οτι δεν εκτιμας τις γυναικες τωρα που σου κλεισαν και τα μπουρδελα τιμησε την χειρα σου και εχει ο θεος.
Το μήνυμά σου έχει ένα αδικαιολόγητα επιθετικό χαρακτήρα.
Τώρα που να σου εξηγώ τα στοιχειώδη ότι εκεί που χώνω τον πούτσο μου δε βάζω και την εκτίμησή μου.
Και ότι δε γαμάω μόνο πουτάνες αλλά ίσως και κάποιες από αυτές που εσύ έβαλες μόνο την εκτίμησή σου εκεί.
Άντε τα λέμε.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Τώρα που να σου εξηγώ τα στοιχειώδη ότι εκεί που χώνω τον πούτσο μου δε βάζω και την εκτίμησή μου.
Και ότι δε γαμάω μόνο πουτάνες αλλά ίσως και κάποιες από αυτές που εσύ έβαλες μόνο την εκτίμησή σου εκεί.
Άντε τα λέμε.
Συμφωνα με την τελευταια σου προταση στο θεμα σου σου εδωσα μια ιδεα.
ΔΕν ηθελα να το δεις τοσο στραβα, πλακιτσα κανουμε.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Άντε τα λέμε.
Συμφωνα με την τελευταια σου προταση στο θεμα σου σου εδωσα μια ιδεα.
ΔΕν ηθελα να το δεις τοσο στραβα, πλακιτσα κανουμε.
Συχνά ο γραπτός λόγος παρεξηγείται

ΟΚ φίλε κανένα θέμα

Στο ίδιο ανάλαφρο στυλ να σου απαντήσω πως...είναι στο χέρι μας η σωτηρία μας :wanker:

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Για να πηδήξω βυζιτόνι στο ΠΡΙΑΜΟ, ποιο sms στέλνω στο Χαρδαλιά ;

Stories