Νέα

Ο ύμνος του Λεπαντο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τιμημενε, stunt τιμη μου, που εκφραστηκες με το τιμημενο ποιημα σου. Εστω & για λιγο με εκανες να αισθανθω αυτο που παντα ονειρευομουνα: "τιμημενο bourdeloμελος"!! Φυσικα υπολοιπομαι της δικης σου παιδειας & κουλτουρας, μα θα ηθελα να παραθεσω μια ταπεινη μου δουλεια. Αναμενω εναγωνιως τη τιμημενη γνωμη σου! : Tuti frutti                                                                                                                                                 "Tutti frutti μαρμελαδα, τι υπεροχη ζαλαδα!!!                                                                                                 Μολις θα τη δοκιμασεις  πικρες ,λυπες θα ξεχασεις.                                                                                 Μου 'χεις παρει το κεφαλι, μαρμελαδα μου αιθερια!!!                                                                                         Παρτε πισω το κουταλι, θα τη φαω με τα χερια...!!'

απλα υπολκινομαι! τα λογια ειναι περιττα!

Επισκέπτης
Τιμημενε, stunt τιμη μου, που εκφραστηκες με το τιμημενο ποιημα σου. Εστω & για λιγο με εκανες να αισθανθω αυτο που παντα ονειρευομουνα: "τιμημενο bourdeloμελος"!! Φυσικα υπολοιπομαι της δικης σου παιδειας & κουλτουρας, μα θα ηθελα να παραθεσω μια ταπεινη μου δουλεια. Αναμενω εναγωνιως τη τιμημενη γνωμη σου! : Tuti frutti                                                                                                                                                 "Tutti frutti μαρμελαδα, τι υπεροχη ζαλαδα!!!                                                                                                 Μολις θα τη δοκιμασεις  πικρες ,λυπες θα ξεχασεις.                                                                                 Μου 'χεις παρει το κεφαλι, μαρμελαδα μου αιθερια!!!                                                                                         Παρτε πισω το κουταλι, θα τη φαω με τα χερια...!!'

Συνημμένα

• clapping.jpg
    clapping.jpg
    10,6 KB · Εμφανίσεις: 28

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λεπαντο ιτ μαι νταστ..........το δικο μου ειναι καλυτερο......χαχαχαχα

αχ σταντ......τι λυρικο ταλαντο ειναι αυτο που διαθετεις????μου θυθμιζει "την ειδα την ξανθουλα....την ειδα ψες αργα..."

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λεπαντο αναμενω ποιημα και για την Σπιν Σπαν.....(μη σου βαλω δυσκολα και ζητησω για την Μπον Μαμα...)

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Λεπαντο ιτ μαι νταστ..........το δικο μου ειναι καλυτερο......χαχαχαχα

αχ σταντ......τι λυρικο ταλαντο ειναι αυτο που διαθετεις????μου θυθμιζει "την ειδα την ξανθουλα....την ειδα ψες αργα..."

μαλλον μελαχρινουλα... ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μαλλον γυφτακι............χχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν τον αποπαιρνω μωρε....απλα του ανεβαζω τον πηχη.......του θετω προκλησεις να εχει να απασχολειται......

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Ας κανουμε αυτο το ταπεινο thread, τη λογοτεχνικη γωνιτσα μας. Μπορουμε δε, μια φορα το μηνα να διοργανωνουμε ποιητικη βραδυα. Ας στοχαζομαστε τι μπορει να εννοει ο ποιητης, ας αφησουμε το μεσα μας να χλιμιντρισει ελευθερα στα μελαγχολικα μονοπατια της ποιησης!! Προτεινω ακομα σα σημα της ταπεινης μας λεσχης το παρακατω:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ας κανουμε αυτο το ταπεινο thread, τη λογοτεχνικη γωνιτσα μας. Μπορουμε δε, μια φορα το μηνα να διοργανωνουμε ποιητικη βραδυα. Ας στοχαζομαστε τι μπορει να εννοει ο ποιητης, ας αφησουμε το μεσα μας να χλιμιντρισει ελευθερα στα μελαγχολικα μονοπατια της ποιησης!! Προτεινω ακομα σα σημα της ταπεινης μας λεσχης το παρακατω:

Τό' ξερα Lepa οτι κατα βάθος είσαι ευαίσθητη ψυχή.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θα ανοιξεις καμερα και θα μας απαγγειλεις???? Μαεβιος Παχατουριδης?????χαχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom