vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
παιδια κανετε λαθος στο οτι δεν ξερουν οι τσατσοι για το σαιτ... εχει τυχει πολλοι τσατσοι να μου πουν οτι ξερουν το σαιτ και οτι λεμε ειτε μαλακιες μεσα ειτε οτι λεμε καλα λογια για την ταναπου τους... τελευταιο παραδειγμα το σαββατο η τσατσα που ηταν βραδυ στο βριλησου 57.... αυτο συμβαινει κυριως σε στουντιο.... βεβαια ειναι πολυ καλο που γραφουν εδω μεσα και πουτανες... οπως η κατερινα και η νταρια.... ασχετο που η δευτερη σταματησε λογο διαφορων μαλακιων που εκαναν διαφορα μελη.... επεισης ολοι παρατηρουμε πως υπαρχουν πολλοι χρηστες με 15 ποστ που ολα λενε τι μουναρα ειναι η (ταδε ποτανα) και ολοι καταλαβαινουμε πως αυτοι ειναι τσατσοι ή νταβαδες ή οι ιδιες οι πουτανες... αρα ολοι αυτοι γνωριζουν για το σαιτ..... πρεπει πρωτα να εχουμε μια υγιη κοινοτητα στο σαιτ και μετα θα μπορεσουμε να κανουμε κατι οταν λειτουργουμε σαν συνολο...(δες germaon τι εγραψε για κλικες)... εγινα μελος του σαιτ τον μαιο του 2006 δηλαδη παρακολουθω το σαιτ 10 μηνες (ασχετο που τοτε δεν εγραφα) και σε σχεση με τοτε εχω να πω οτι ειμαστε λιγοτερο παρεα ολοι μεταξυ μας οι αγνωστοι.. που και τοτε αγνωστοι ειμασταν αλλα κοιταγαμε να περασουμε καλα και καναμε χαβαλε... βεβαια ειναι δυσκολο να κανουμε την διαφορα οταν εψαχνα να βρω μελος του σαιτ στην φυλης και μετα απο 1 μηνα βρηκα εναν τον ραστοπουλος.. δηλαδη απο αυτους που πανε στα μπουρδελα ο 1 στους 20 ειναι του σαιτ.. εγω για παραδειγμα εχω 5-6 φιλους που γαμανε σε μπουρδελα κανενας δεν μπαινει στο σαιτ..... ας κοιταξουμε λοιπον να κανουμε το σαιτ γνωστο στον κοσμο και μετα θα ασκουμε επιροη σε αυτους που περνουν αποφασεις
(λεφτα!!!) για(απο) τον ελληνικο αγοραιο ερωτα... οταν δηλαδη στην αντελλα που ειναι επιπλο δεν μπαινει κανεις, γιατι ολοι θα ξερουν απο το σαιτ τοτε και αυτη θα αρχισει να γαμιεται καλα για να τσιμπισει πελατεια.... ετσι ειναι κατα την γνωμη μου... αλλα για εμενα απο εκει που γαμουσα λιοσιων και κανα μεταξουργιο τωρα γαμαω ντενιζα αντελα σαντρα νταρια σονια και αλλες πολλες μουναρες οποτε το σαιτ μου εκανε καλο, το 20αρικο πιανει τοπο... αυτα και να περναμε καλα.....
συμφωνω πολυ μαζι σου απλα ηθελα να προσθεσω οτι μπορει να ειναι 1 στους 10 μελη απο αυτους που γαμανε σε φυλης,μεταξουργεια κλπ.....ή 3 στους 10 απο τους αντιστοιχους που πηδανε σε στουντιο κλπ....αλλα το κακο ειναι οτι μονο τα ιδια και τα ιδια ατομα γραφουν στο καθε θρεντ καθε μερα.....δηλ. στα ρδελα π.χ οi kostasF16,germaon,savalas,panosmpos....στα στουντιο panosmpos,zero και κανα 2 ακομη ....στα μασαζ οι giorgospapa,kinky30,zero tolerance,man of massage,athens1 και στα στριπ η αφεντια μου,panosmpos,mclein,studian,ropaloforos,cptn mac,minister,papazoglou,peloponisios,leonoro,rokoss.....τα υπολοιπα 24200 μελη που ειναι?ποια είναι η συμμετοχη τους σε αυτην την παρεα?και μερικοι τουλαχιστον προσπαθουν να εκμαιευσουν και πληροφοριες απο τους γνωστες του εκαστοτε θρεντ.....το περιεργο και ανησυχητικο ειναι οτι η μεγαλη πλειοψηφια δεν βλεπω να ζηταει καν πληροφοριες περαιτερω ή και απλες για οπουδηποτε.........τοτε γιατι μπαινουν?για να σπασουν πλακα με τα φιλαρακια τους μαλλον ή λογω ντορου στις μικροτερες ηλικιες περισσοτερο!