Νέα

ο ΡΕΖΙΛΗΣ, ο ΞΕΦΤΥΛΑΣ στο νοσοκομειο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lambros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αν δεν τους μοιασεις θα σε αποβαλλουν νωρις νωρις φιλε μου.
εχουν τον τροπο τους.

Επισκέπτης
Η προεκλογική περίοδος είναι η καλύτερη ...Βγαίνουν όοοολοι οι ζήτουλες της ψήφου μου να με παρακαλέσουν να τους ψηφίσω ,τάζοντάς μου ότι θα μου καλυτερέψουν τη ζωή.....
Αυτοί από μέσα τους λένε "θα τον τουμπάρω τον μαλάκα να με ξαναψηφίσει και εγώ θα βολέψω στο δημόσιο και σε επιτροπές μέχρι και 10ου βαθμού συγγενείς μου ".
Και εγώ λέω όχι απο μέσα μου αλλά φωνάζοντας :
Τον πούτσο μου θα πάρεις και 2 αρχίδια δώρο , μαλάκα πολιτικέ , που θα πέσω στο επίπεδό σου .
Στην Ιαπωνία αυτοκτονούν λόγω ευθιξίας και εδώ γλειώδεις αγράμματοι τύποι σαν τον αρχιμαλάκα τον Τσιτουρίδη καμαρώνουν κιόλας .... Αλλά εμείς φταίμε που δεν τους ραπίζουμε όπως έκαναν οι προγονοί μας όταν λένε μαλακίες .
Όσο για τον Παπαδόπουλο ας γίνει καλά και τα ξαναλέμε.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Όχι εάν σε έχουν ανάγκη , και υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είσαι καλός στη δουλεία επαγγελματίας και να ανέβεις  με  την άξια σου μπορείς ?
θέλει θυσίες και είναι μάκρη μαρτύριο αλλά κάποιοι περνούν το σταυρό τους και τα καταφέρνουν

Όσο αφορά την πολιτική εκεί φταίμε όλοι όσοι ψηφίζουμε γιατί πιστεύω ότι σε κάθε κόμμα υπάρχουν και καλοί αλλά εμείς οι ψηφοφόροι δεν τους ψηφίζουμε θέλουμε τους βρόμικους που μας κάνουν τις βρομοδουλειές μας και όπως λέει ο λαός ο όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λαχανά  

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εξουσία δεν είναι μόνο η πολιτική αλλά και στον χώρο δουλείας  προϊστάμενος  ,και σε άλλους χώρους όποτε μην είσαστε απόλυτοι , είναι άμα την πάρεις στο χέρι τότε είναι γλυκιά ?

Σε αυτήν την περίπτωση θα δείξει κανείς την ανθρώπινη ποιότητά του, μόνον όταν βρίσκεται στην πλευρά του ισχυρού, αλλιώς είναι μία από τα ίδια...

OP
OP
L

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
...
προτιμω να ανησυχω για τα νεογενητα (και για καθε ανωνυμο ασθενη)οπως το ταλαιπωρο που χρειαστηκε ασθενοφορο με θερμοκυτιδα να το μεταφερει και επειδη υπηρχε μονο ενα (απασχολημενο) αφεθηκε να πεθανει.

ε, εισαι υπερβολικος!
πως ηθελες να υπαρχουν περισοτερα ασθενοφορα?
αφου προηγειται η αναγκη των βουλευτων να αποκτησουν Μερσεντέ πληρωμενες απο κονδυλια της Βουλης
ΑΥΤΕΣ ειναι οχηματα αμεσης αναγκης κι οχι τα ψωροασθενοφορα που ζητας!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ε, εισαι υπερβολικος!
πως ηθελες να υπαρχουν περισοτερα ασθενοφορα?
αφου προηγειται η αναγκη των βουλευτων να αποκτησουν Μερσεντέ πληρωμενες απο κονδυλια της Βουλης
ΑΥΤΕΣ ειναι οχηματα αμεσης αναγκης κι οχι τα ψωροασθενοφορα που ζητας!

Και βίλες, σκάφη, ιδιωτικά αεροπλάνα...Πώς θα ζήσουνε οι ανθρώποι ΡΕΕΕΕΕΕΕ :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Είναι εμφανές ότι ο κόσμος έχει καταλάβει τι γίνεται με τους ελληνες "πολιτικους" και τους αυλικούς τους και έχει αηδιάσει

Εδω μπαίνουν τα κανάλια και όλα τα ΜΜΕ με πολύ σημαντικό ρόλο στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, στο κουκούλωμα γεγονότων και στην προβολή ψευδών ή παραποιημένων ειδήσεων

Οι εκλογές αυτές θα είναι διαφορετικές

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είναι εμφανές ότι ο κόσμος έχει καταλάβει τι γίνεται με τους ελληνες "πολιτικους" και τους αυλικούς τους και έχει αηδιάσει

Εδω μπαίνουν τα κανάλια και όλα τα ΜΜΕ με πολύ σημαντικό ρόλο στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, στο κουκούλωμα γεγονότων και στην προβολή ψευδών ή παραποιημένων ειδήσεων

Οι εκλογές αυτές θα είναι διαφορετικές

Με βρίσκεις σύμφωνο σε όλα, πλην της τελευταίας φράσης, και δεν ευθύνεσαι εσύ γι' αυτό, αλλά το πλήθος των  :jerking: και το μέγεθος της  :jerking: που τους δέρνει :uglystupid:

Γι΄αυτά, θα λάβεις μία ακόμη απόδειξη και σε αυτές τις εκλογές... :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom