Sugarbabes
Πορνοπαραγωγός Εταιρεία
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Like
- 3.181
Κάντε 'κλικ' στην εικόνα και δείτε
την ταινία στο κανάλι της *****.tv

πάρε την συνδρομή σου τώρα!
και δες ολόκληρη την ταινία
Μπραβο Λεβεντη μου, παληκαρι !!!! Θα σε βλεπουν στο χωριο σου η στην πολη σου και θα σου δινουν ολοι συγχαρητηρια
Ειδικά ο πατέρας του που όταν θα γεννήθηκε ο γιοκάρας του, να τα κεράσματα οι μπύρες για τον λεβέντη, και να τα κεράσματα ούζα για τον παλίκαρο, και να το αρνί στην σούβλα για τον διάδοχο...!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασφαλως και διαβασα τι εγραψες...αλλα αν ηθελα να απευθυνθω σε σενα προσωπικα θα εκανα παραθεση το προηγουμενο σου ποστ...γενικα μιλησα.τραβεστολαγνε διαβασε τι εγραψα πιο πανω
Τύπε κομουνιστής μη γίνει μόνο....όλα τα άλλα συγχωρούνται![]()
Βλεπω τσοντες φανταζομαι βλεπεις τσοντες βλεπουμε τσοντες.Υπαρχει ολοκληρη βιομηχανια που βγαζει λεφτα.Αν εγω αν εσυ αν κανενας δεν βλεπει τσοντες θα καταρευσει η βιομηχανια.Εφοσον εγω-εσυ-εμεις βλεπουμε τσοντες και στηριζουμε την συγκεκριμενη βιομηχανια τα σχολια του στυλ θα μπορουσε να ειναι η μανα μου η αδερφη μου η ο αδερφος μου πρωταγωνιστης σε πορνο τα βλεπω το λιγοτερο υποκριτικο.Τραβεστολαγνε διαβασε καλα τι γραφω. Αφου φτασαμε το 2020 να παιζουν σε τσοντα Ελληνεs αντρεs παληκαρια, νεοι ανθρωποι να στηνονται στα 4 να τουs γαμανε , με το προσωπο τουs φορα παρτιδα, ενταξει τι αλλο να πουμε και να γραψουμε ?? Yπαρχει μεγαλυτερη ξεφτυλλα και καταντια ??? Πωs θα κοιταξουν αυτοι τουs γονειs τουs, τα αδερφια τουs, φιλουs τουs στα ματια ?? Ειναι η σαπιλα και η καταντια τηs εποχηs που ζουμε. Το ιδιο μετα την Τζουλια νεα κοριτσια,νεεs κοπελλεs Ελληνιδεs που θα μπορουσαν να ειναι η ξαδερφη μαs μια συμμαθητρια μαs απο το σχολειο παιζουν σε τσοντεs.