Νέα

Ο πρωταγωνιστής του… καρότου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
στην συγκεκριμένη περίπτωση του γαβρήλου το μόνο που με τσατίζει είναι ότι το παίζει απόκληρος και καταφρονεμένος και απ την μοίρα χτυπημένος... και όλοι και όλα του φταίνε...
ε νταξ για αυτο δεν μπορω να σου πω κατι.....ειναι δικο σου το προβλημα  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τυπε υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιος γκευ και να μην το ξερει ο βαλλιανατος?

icemax_926_9f5df91b3ed467979725aa0f9bc09981.png

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
τυπε υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιος γκευ και να μην το ξερει ο βαλλιανατος?
=====
Eτσι  - είχε ΄δωσει ακομα και τον Τρίτση στεγνα λαιβ σε καναλι TV  λέγοντας " ξέρω τρεις τουλάχιστον εραστές του" ..... >:(

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποιο ακριβως ειναι το δικαιωμα καθενος????
να αποκαλυπτει ευαισθητα προσωπικα δεδομενα?????
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

όταν αυτά γίνονται δημόσια τότε παύουν να είναι προσωπικά... και μια κάμερα στο νετ δεν είναι προσωπικό δεδομένο... ο καθένας μπορεί να την δεί..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
στην συγκεκριμένη περίπτωση του γαβρήλου το μόνο που με τσατίζει είναι ότι το παίζει απόκληρος και καταφρονεμένος και απ την μοίρα χτυπημένος... και όλοι και όλα του φταίνε...
βεβαια εδω που τα λεμε, δεν επαθε και λιγα....πηγε να βγει για δημαρχος και κατεληξε να γινει βουκινο οτι βαζει καροτα στο κωλο....δεν ειναι και λιγο... και σκεψου οτι δεν ειναι και πολυ ωριμος ηλικιακα... αν δεν το ξεραν και οι γονεις του και ο κυκλος του ακομα χειροτερα για τον ιδιο.... φαντασου ψυχολογια....

βεβαια θα μου πεις ας προσεχε....σωστο κι αυτο.....αλλα εγω θα σου λεγα "θανατος" στους "μακηδες"

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Τελικα 3 στους 4 υποψηφιους δημαρχους Αθηνας ηταν πισωγλεντηδες...μια χαρα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βεβαια εδω που τα λεμε, δεν επαθε και λιγα....πηγε να βγει για δημαρχος και κατεληξε να γινει βουκινο οτι βαζει καροτα στο κωλο....δεν ειναι και λιγο... και σκεψου οτι δεν ειναι και πολυ ωριμος ηλικιακα... αν δεν το ξεραν και οι γονεις του και ο κυκλος του ακομα χειροτερα για τον ιδιο.... φαντασου ψυχολογια....

βεβαια θα μου πεις ας προσεχε....σωστο κι αυτο.....αλλα εγω θα σου λεγα "θανατος" στους "μακηδες"

ο μάκης και οι όμοιοι του πρέπει να εκλείψουν.. αλλά μόνον η διαφάνεια θα μπορέσει να τους στείλει στο σπίτι τους... 

γιαυτό στις προηγμένα πολιτικά χώρες οι πολιτικοί φροντίζουν (δεν το πετυχαίνουν και πάντα γιαυτό συνεχίζουν να υπάρχουν μάκηδες) να μην έχουν τίποτε κρυφό ακόμη και για την ιδιωτική τους ζωή..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο μάκης και οι όμοιοι του πρέπει να εκλείψουν.. αλλά μόνον η διαφάνεια θα μπορέσει να τους στείλει στο σπίτι τους... 
ο μακης αν δημοσιογραφουσε στην ρωσια θα τον ειχαν βρει απο χρονια σε καμια βαλιτσα τεμαχισμενο σαν την ιταλιδα πορνη.....ή τσιμεντωμενο σε κανα λιμανι οι βατραχανθρωποι τυχαια

τωρα στο μπουρδελο που λεγεται ελλαδα κοβει και ραβει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
όταν αυτά γίνονται δημόσια τότε παύουν να είναι προσωπικά... και μια κάμερα στο νετ δεν είναι προσωπικό δεδομένο... ο καθένας μπορεί να την δεί..
αν δεν κανω λαθος ηταν μια προσωπικη ιδιωτικη συνομιλια μεσω web cam....
το οτι την δημοσιοποιησαν συνιστα ποινικο αδικημα...
αν δηλαδη μιλαω εγω με ενα φιλο μου μεσω skype δεν ειναι προσωπικο δεδομενο??????

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Τελικα 3 στους 4 υποψηφιους δημαρχους Αθηνας ηταν πισωγλεντηδες...μια χαρα

τυπε καπου πιο πριν σας εκανα αναλυση. πιο πολλοι απο οσο νομιζεις ητανε τελικα  :grin: :grin:

αρουλης
κακλαμουνης
αμυρουλης
γαβριελα
βαλιανατος

ευκολακι το 5 στους 6  :grin:

οι κομμουνιστες αδελφες δεν ειναι ποτε γιατι απαγορευεται, αρα εμεινε ο τυπος του κκε και ο κασιδιαρης. ακομα για αυτον δεν εχουμε ακουσει τιποτα  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αν δεν κανω λαθος ηταν μια προσωπικη ιδιωτικη συνομιλια μεσω web cam....
το οτι την δημοσιοποιησαν συνιστα ποινικο αδικημα...
αν δηλαδη μιλαω εγω με ενα φιλο μου μεσω skype δεν ειναι προσωπικο δεδομενο??????

να ρωτήσεις τον φίλο σου...

πάντως σε πολλά σάιτ με web cam δεν είναι ... δημόσιες κάμερες είναι...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
να δουμε εμεις οι "ισιοι" ποτε θα αρχισουμε να εισπρατουμε "κατ αναλογια" αυτα τα υψηλα ποσοστα των γκει σε ποσοστα επιτυχιας  :zfuck:  :fuck1: 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
να ρωτήσεις τον φίλο σου...

πάντως σε πολλά σάιτ με web cam δεν είναι ... δημόσιες κάμερες είναι...
αν η web cam δεν ειναι ανοιχτη σε ολο το σαιτ,αλλα απαιτει αιτηση-αποδοχη των δυο πλευρων και η συνομιλια ειναι ορατη μονο απο τ συμμετεχοντα ατομα ειναι ιδιωτικη συνομιλια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αν η web cam δεν ειναι ανοιχτη σε ολο το σαιτ,αλλα απαιτει αιτηση-αποδοχη των δυο πλευρων και η συνομιλια ειναι ορατη μονο απο τ συμμετεχοντα ατομα ειναι ιδιωτικη συνομιλια...

η ιδιωτική συνομιλία έχει δύο συμμετέχοντες... και έχουν ίσα δικαιώματα...
τεσπα ας κινηθεί δικαστικά εναντίον των φοιτητών ...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
η ιδιωτική συνομιλία έχει δύο συμμετέχοντες... και έχουν ίσα δικαιώματα...
τεσπα ας κινηθεί δικαστικά εναντίον των φοιτητών ...
λαθος....δεν ειναι δικαιωμα του συνομιλητη να δημοσιοποιησει ιδιωτικη συνομιλια χωρις τη συγκαταθεση της αλλης πλευρας....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τραμουντάνα εσύ γιατί μιλάς; Ξεχάσαμε νομίζεις τα δικά σου χαϊρια, που έβαζες τη ντάρια να σε γαμεί με το στραπον; Υπάρχει και βιντεάκι που δείχνει να κουμαντάρεις τη νταρια πού να "βαράει" για να βρίσκει καλά, σα μπαλάκι του γκολφ έχει γίνει από το χτύπημα ο προστάτης σου  :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom