tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
2 γαβριλους ξερω στη ζωη μου και οι δυο γκει ειναι.τυχαιο?
γαβριέλλες...
2 γαβριλους ξερω στη ζωη μου και οι δυο γκει ειναι.τυχαιο?
γαβριέλλες...
είπε ο στραπονιάρης...
κλάψε ....
και πρόσεξε κράτα και κανενα να σκουπίσεις τα χύσια από το στόμα σου...
παντως πλακα πλακα, με τοσο σοκ που επαθαν οι φοιτητες με τον σακελλαριδη που εβαλε ενα καροτακι στον πατο του (μεχρι και ο ΠΠος εχει βαλει πιο ογκωδη αντικειμενα), τους κοβω να αυτοκτονουσανε πεφτοντας απο τον 6ο αν κατα τυχη εβλεπαν φωτο και βιντεακια του λιλα
τον παπαζολη τον διορισες ωρε ή τζαμπα σου εκανε λεζαντες εδω μεσαέλα ρε μέμαρε, να μας πεις κι εσύ, που ξέρεις από τρανς...
τον παπαζολη τον διορισες ωρε ή τζαμπα σου εκανε λεζαντες εδω μεσα
δεν ανέλαβε ακόμη ρε την εξουσία του αναπληρωτή διαμμερισματικού συμβούλου ο πιπίκος... από Σεπτέμβρη μεριά..
παντως πλακα πλακα, με τοσο σοκ που επαθαν οι φοιτητες με τον σακελλαριδη που εβαλε ενα καροτακι στον πατο του (μεχρι και ο ΠΠος εχει βαλει πιο ογκωδη αντικειμενα), τους κοβω να αυτοκτονουσανε πεφτοντας απο τον 6ο αν κατα τυχη εβλεπαν φωτο και βιντεακια του λιλα
τρόμπα θα μας πεις για τονελληνόψυχοφραγκοφονιά ελληναρα ?
εσύ είσαι?
αφου εξαφανιστηκαν μαλλον όχι..."σοβαρά" δεν εκφράζονταν οι δεκάδες χα-κλώνοι που εμφανίστηκαν μας τα πρηξαν κι εξαφανίστηκαν?
απλώς εσύ φοράς το φερετζέ της δήθεν αποστασιοποίησης από τη χα, αλλά ποτέ δε αποστασιοποιείσαι σε τπτ επί της ουσίας.
To μονο βιντεο που εχω δει απο αυτη την υποθεση ειναι αυτο με κατι φοιτητακια, σοκαρισμενα και καλα που λενε ατακες του στυλ ¨"μαλακα τι εκανε ο ανθρωπος", "θελω να παω στο χωριο μου και να παντρευτω μια γυναικουλα και να αρμεγω κατσικες" κτλ κτλ... Ας τους στειλει καποιος το λινκ με το τοπικ του Λιλα δλδ, στα διαλα τα φλωρακια.
Πως προκυπτει οτι ο καροτακιας ειναι ο ο Σακελλαριδης, πως προκυπτει οτι υπαρχει βιντεο;
Επειδη το λεει ο ζουγκλας;
αφου εξαφανιστηκαν μαλλον όχι...
Κανεναν φερετζε. Ειμαι αυτος που είμαι, η χρυση αυγη είναι αυτό που είναι και κανενας δεν μπλέκεται στα ποδια του αλλου
Υπάρχει και η σιωπηλή παραδοχή απ' τον Σακελλαρίδη στην δήλωσή του. Επιπλέον, αν δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο, θα είχε ξεκινήσει να τον πηγαίνει τον Μάκη.
Τι σιωπηλη ρε μαν;;;
Αυτος ειπε ότι η αριστερα δεν εκβιαζεται...
δεν μπορει να εισαι τοσο βλακας και να νομιζεις ότι το παιζω ακομματιστος...μέχρι να εξαφανιστούν, υποτίθεται εκφράζονταν σοβαρά... ειδικά κάτι μπαρμπαδάκια...
όλοι είμαστε αυτό που είμαστε, απλώς κάποιοι έχουν τα κότσια να μην το παίζουν "ακομμάτιστοι" ενώ είναι φουλ κομματικοί.
κάποιοι προτιμούν να φοράνε φερετζέ!
δεν μπορει να εισαι τοσο βλακας και να νομιζεις ότι το παιζω ακομματιστος...
Και τα μπανερ να ρωτήσεις θα σου πουν τι ψηφιζω
Απλα πια δεν είμαι μελος κανενος και εκφραζω τον εαυτο μου.
Τι σιωπηλη ρε μαν;;;Υπάρχει και η σιωπηλή παραδοχή απ' τον Σακελλαρίδη στην δήλωσή του. Επιπλέον, αν δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο, θα είχε ξεκινήσει να τον πηγαίνει τον Μάκη.