Επισκέπτης
διδάσκεις κιολας...φυσικά, ορφανό του αδόλφου.
σας τη διδάσκω καθημερινά στο παρόν φόρουμ!
Τι ακριβως; καροτομετρια;; Γιατι απ όλα τα αλλα δεν εχεις ιδεα
διδάσκεις κιολας...φυσικά, ορφανό του αδόλφου.
σας τη διδάσκω καθημερινά στο παρόν φόρουμ!
Εμενα προσωπικα οχι. Απλα για την επομενη φορα που θα πατε πανελ στον ζουγκλα να βγάλετε οχετους εναντιον αντιπάλων σας!
διδάσκεις κιολας...
Τι ακριβως; καροτομετρια;; Γιατι απ όλα τα αλλα δεν εχεις ιδεα
αμα οι γκει περιμεναν από τους κρυφοπουστες να διδαξουν δικαιώματα... ακομα σε ψυχειατρους θα ετρεχαν για να γινουν καλαδικαιώματα, μικρό ντουβάρι.
αμα οι γκει περιμεναν από τους κρυφοπουστες να διδαξουν δικαιώματα... ακομα σε ψυχειατρους θα ετρεχαν για να γινουν καλα
ναι στον πικερ και στα λοιπα βλαμενα...πάντως στο παρόν φόρουμ, ο ΠΠ τα διδάσκει... ;)
ναι στον πικερ και στα λοιπα βλαμενα...
στις τελευταιες εκλογες μας λγατε παραπλανημενουςαφού τα ναζόπουλα είναι ντουβάρια?
στις τελευταιες εκλογες μας λγατε παραπλανημενους
ρε παπαρα δεν εχεις το δικαιωμα να το λες αυτό όταν εχεις 40000 μντα και δεν εχεις ουτε μια διαφωνια με τον συριζα...όχι τους φανατικούς, που το παίζουν και ντεμεκ αποστασιοποιημένοι...
ρε παπαρα δεν εχεις το δικαιωμα να το λες αυτό όταν εχεις 40000 μντα και δεν εχεις ουτε μια διαφωνια με τον συριζα...
τα βλέπεις που εισαι μαλακας;;;ο ΠΠ τα πούστικα "δεν είμαι αλλά υποστηρίζω", που κάνουν κάτι φασιστοπουστράκια, δεν τα κάνει. sorry!
τα βλέπεις που εισαι μαλακας;;;
Εγω δεν ειπα τις παπαριες που λες εσυ. Εγω ειπα ότι είμαι Ελληνας εθνικιστης και ψηφοφόρος χρυσαυγιτης.
Όπως δηλαδή λεμε τοσα χρονια συριζαιος, πασκοκος, νεοδημοκράτης κλπ χωρις να είναι μελος του κομματος ΠΙΑ.
κάποιοι χρειάζομαστε φερετζέ.
κάποιοι χρειαζόμαστε και φερετζέ και καροτο
ό,τι π(ι)εις!
γιατί σε ενδιαφέρει?
πάντως στο παρόν φόρουμ, ο ΠΠ τα διδάσκει... ;)
αστα αυτά πιπούλη... αν θέλουμε να βαρέσουμε μαλακία ξέρουμε και από μόνοι μας ... δεν χρειαζόμαστε τις εξειδικευμένες γνώσει και την εκτεταμένη εμπειρία σου στον αυνανισμό...
λυπούμαι, αλλά την τύφλα σας ξέρετε...
στον αυνανισμό και στο στραπόνιασμα μπορεί να είσθε εξπέρ, αλλά στα δικαιώματα, όπου βάζετε και την αμοιβαιότητα δε νογάτε γρι.