Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Όταν ζηλεύει ...
Όταν ζηλεύει ...
αληθευει οτι λογω της εξελιξης του ανθρωπινου ειδους σιγα-σιγα δεν θα βγαζουμε καθολου φρονιμιτες;
αληθευει οτι λογω της εξελιξης του ανθρωπινου ειδους σιγα-σιγα δεν θα βγαζουμε καθολου φρονιμιτες;
Πολύ σωστά !
Αρα πράγματι ξέρεις από οδοντιατρική !
Για πες λοιπόν ,συνιστάται ή όχι να βγάζει κανείς τους φρονιμίτες ?
Για εξπλέην !
Ε εισαι εξελιγμενο μοντελο εσυ δηλαδη.Αν και πιο ειδικός σε αυτά είναι ο γενναίος , θα στα πω όπς τα κατάλαβα από τον οδοντίατρο μου.
Μου είπε λοιπόν ότι οι φρονιμίτες είναι στην ουσία άχρηστα δόντια . Ο οργανισμός μας δεν τους χρειάζεται εδώ και πολλές γεννιές , οπότε σιγά σιγά τους αποβάλλει από μόνος του. Οι μελλοντικές γεννιές παίζει να μη βγάζουν καθόλου φρονιμίτες. (κάτι ανάλογο με τα κουνιστά αυτιά).
Τέσπα εγώ δεν έχω έγκλειστους φρονιμίτες. Απλά δεν έχω καθόλου στην άνω γνάθο.
Ξέρω ε ;;;;;
Είσαι σοβαρός ;;;;;;
Θεωρείς ότι με ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι ;;;;;;;
Για σένα,
μπορείς να θεωρείς ότι είμαι καντινιέρης
στη Συγγρού
και πουλάω σάντουιτς
σε μουνάρες μεμαλαπέρδεςπροσόντα !!!!!!
Μου είπε λοιπόν ότι οι φρονιμίτες είναι στην ουσία άχρηστα δόντια . Ο οργανισμός μας δεν τους χρειάζεται εδώ και πολλές γεννιές , οπότε σιγά σιγά τους αποβάλλει από μόνος του. Οι μελλοντικές γεννιές παίζει να μη βγάζουν καθόλου φρονιμίτες.
Αν και πιο ειδικός σε αυτά είναι ο γενναίος , θα στα πω όπς τα κατάλαβα από τον οδοντίατρο μου.
Μου είπε λοιπόν ότι οι φρονιμίτες είναι στην ουσία άχρηστα δόντια . Ο οργανισμός μας δεν τους χρειάζεται εδώ και πολλές γεννιές , οπότε σιγά σιγά τους αποβάλλει από μόνος του. Οι μελλοντικές γεννιές παίζει να μη βγάζουν καθόλου φρονιμίτες. (κάτι ανάλογο με τα κουνιστά αυτιά).
Αν και πιο ειδικός σε αυτά είναι ο γενναίος , θα στα πω όπς τα κατάλαβα από τον οδοντίατρο μου.
Τα TIMBERLAND έχουν 70% εκπτώσεις !
Εγώ έχω κουνιστά αυτιά και ρουθούνια? Και γλώσσα που διπλώνει.
Είμαι πρίμιτιβ?
Και μαλαμέρδα λάσο όμως!
16 και να σηκωνεται οποτε το θελεις......
Αργησες, το εξαντλησαμε το θεμα.ελειπα
με φωναξατε ?
Α το 16 στο νικ σου είναι τα cm σου...και έλεγα: τί να'ναι;;; τί να'ναι;;;ελειπα
με φωναξατε ?
η αληθεια ειναι οτι αργω λιγοΑργησες, το εξαντλησαμε το θεμα.
Α το 16 στο νικ σου είναι τα cm σου...και έλεγα: τί να'ναι;;; τί να'ναι;;;
.........
Σίγα ρε Γκουσγκούνη!!!η αληθεια ειναι οτι αργω λιγο
αλλα μολις χυσωωωωωωωωωωωωωωω
το κατι αλλο. :o