Νέα

Ο Προδομενος Μαλακας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 590
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης

μπουααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Είσαι θεός!!
Τέλος..

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Aυτο τι ειναι,ονομα πλοιου η κανα μερος στην Τουρκια για κοτερατους κι ετσι?
Οποιος δεν τον ξερει αυτο νομιζει :2funny:Δεν εχω καταλαβει πως ειναι δυνατον να πανυγηριζουν την ανατιναξη της Τουρκικης Ναυαρχιδας και να ονομαζουν την Ντισκο Γκιουζέλ :2funny:Και κατι αλλο μου εγραψε Π.Μ. ο Νιο16 και μου εδιξε αλληλογραφια που ειχε με τον Αντιστενη και του ειπα οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς Ο ''μεφιστοφελης'' Εγραψα κ'εγω στον Αντιστενη και τον παρακαλεσα να μας πει εδω ποιοι ειναι αυτοι που βαζουν κλωνους? και κανουνε το σα'ι'τ  :shit:οποτε ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ Νιο16 αφου δεν ειναι αυτος ο Κλωνος ''μεφιστοφελης'' Οσο για το ''Ξερουμε τα καμωματα σου στο πλοιο'' οπως μου ειπε ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΥς ΧΑΒΑΛΕΔΕς ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ :2funny:που για αυτους τους χαβαλεδες εχω γραψει κ'εγω  :2funny:δεν υπονοουσε οτι γιναν ανωμαλιες και :knockinb:!.

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Προδομενος μπορει να εσβισε της απειλες κατα της σωματικης μας ακεραιωτητας αφεινοντας μονο τους απαξιωτικους χαρακτηρισμους Παρολα αυτα  ολα ειχαν καταγραφει ηδη στη μνημη του σκληρου δισκου και τα στοιχεια εχουνε αποσταλει προ πολλου στο γραφειο του Σεριφη Bob Gualtieri   της κομητειας Pinellas     Εδω ειναι ο Σεριφης που ειναι υπευθυνος της δικογραφιας που εχει σχηματιστει για τον Προδομενο :------------2funny:
Τελευταια ενημερωση σχετικα με την υποθεση του Προδωμενου: Dear Sheriff Gualteri,
My name is    xxxxxxxxxxxxxx  . I am a Greek citize, date of birth xxxxxxxxx.  I permantly reside in xxxxxxxxxxxxxxxxx   Str.Athens,Greece   . I am holder of  No xxxxxxxx  Greek passport, my telephone is  xxxxxxxx   and my email is xxxxxxxxxx.
In the course of the last three months from I am victim of an escalated cyber stalking and cyber bullying continous harasment conducted by xxxxxxxxxxxxxxxxxx, date of birth xxxxxxxxxx which goes also by the aliases “prodomenos malakas” and/or “Ukrainianfucker”-------------Αυτη ειναι η καταγγελια που εκανε ο Ιωσηφ Μπλασκος για τον Προδωμενο :2funny:. Απο το γραφειο του Σεριφη Bob Gualtieri ζητηθηκε στον Ιωσηφ Μπλασκο η Ταυτοποιησεις των στοιχειων του μυνητου απο το Αμερικανικο Προξενειο.ΠΡΟΔΩΜΕΝΕ ΠΕς ΑΛΕΥΡΙ :2funny: Ο ΜΠΟΜΠ ΓΚΟΥΑΛΤΙΕΡΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ο Προδωμενος συντομα θα ξαναγυρισει στο σπιτι του
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

Συνημμένα

• To Alcatraz tou Prodomenou.jpg
    To Alcatraz tou Prodomenou.jpg
    44,3 KB · Εμφανίσεις: 24

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τελευταια ενημερωση σχετικα με την υποθεση του Προδωμενου: Dear Sheriff Gualteri,
My name is    xxxxxxxxxxxxxx  . I am a Greek citize, date of birth xxxxxxxxx.  I permantly reside in xxxxxxxxxxxxxxxxx   Str.Athens,Greece   . I am holder of  No xxxxxxxx  Greek passport, my telephone is  xxxxxxxx   and my email is xxxxxxxxxx.
In the course of the last three months from I am victim of an escalated cyber stalking and cyber bullying continous harasment conducted by xxxxxxxxxxxxxxxxxx, date of birth xxxxxxxxxx which goes also by the aliases “prodomenos malakas” and/or “Ukrainianfucker”-------------Αυτη ειναι η καταγγελια που εκανε ο Ιωσηφ Μπλασκος για τον Προδωμενο :2funny:. Απο το γραφειο του Σεριφη Bob Gualtieri ζητηθηκε στον Ιωσηφ Μπλασκο η Ταυτοποιησεις των στοιχειων του μυνητου απο το Αμερικανικο Προξενειο.ΠΡΟΔΩΜΕΝΕ ΠΕς ΑΛΕΥΡΙ :2funny: Ο ΜΠΟΜΠ ΓΚΟΥΑΛΤΙΕΡΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ο Προδωμενος συντομα θα ξαναγυρισει στο σπιτι του

αμα δε βγει να τα πει ο δασκαλος ιωσηφ δε πιστευω τιποτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το τι χρωστάει κάποιος και τι κάνει και δε μας ενδιαφέρει και δε το βγάζουμε στη φόρα ( ανεξάρτητα αν είναι αλήθεια ή όχι).

Την επόμενη φορά που θα πεσει τετοια πληροφορία , θα πέσει μπανακι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το τι χρωστάει κάποιος και τι κάνει και δε μας ενδιαφέρει και δε το βγάζουμε στη φόρα ( ανεξάρτητα αν είναι αλήθεια ή όχι).

τυπε δεν μασαει ο δημητρακης απο μπανακια :grin:
298933_289776421035055_100000080971069_1196793_2143469927_n.jpg

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Αν ο Προδωμενος επιχειρισει να διαφυγει στην Ελλαδα και συληφθει και τον πανε εδω :2funny:μπορουμε να το αναφερουμε? :)

Συνημμένα

• To spiti tou prodomenou8.jpg
    To spiti tou prodomenou8.jpg
    41,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • To spiti tou prodomenou9.jpg
    To spiti tou prodomenou9.jpg
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 23

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές