The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.474
- Πόντοι
- 25.467
Να σου δώσω και κάτι άλλο να κρατάς?
Ευχαριστώ πολύ, αλλά σε αντίθεση με εσάς εγώ έχω αρχίδια.
Να σου δώσω και κάτι άλλο να κρατάς?
Ποτέ δεν αμφισβητήθηκε αυτό.Ευχαριστώ πολύ, αλλά σε αντίθεση με εσάς εγώ έχω αρχίδια.
Ντάξει ρε Saint!
Έχουν συγγενείς και γνωστούς στο Μεξικό, την Κολομβία, και άλλα τέτοια μέρη απ' τα οποία προέρχονται συνήθως τέτοις φωτό.
Λες να βάλουν δικηγόρο να μας την πέσει?
Αν το κάνουν, το ρισκάρουμε!
Ευχαριστώ πολύ, αλλά σε αντίθεση με εσάς εγώ έχω αρχίδια.
Ποτέ δεν αμφισβητήθηκε αυτό.
Άλλο θα σου δινα.
Πρασινούλη γέλασα τόσο πολύ με τον γέρο που πες ό,τι θες αλήθεια....τραγούδα κ τον ύμνο του πασόκ αν θες...δεν θα σε κάνω ρόμπα αλήθεια.Εσένα πάντως σε θέλουν για τα λεφτά του ντάντυ μωρή ροζ λέπρα.
Θά μού τά δείξετε ?? :-*
Τα θες τα μπινελίκια σου να φτιαχτείς παλιό λούγκρα κ κωλοτρίβεσαι... αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη λέω...με διασκέδασε τόσο πολύ ο γέρος που καρφώθηκε πάλι μόνος του...και αν είχαν πάρει χαμπάρι 2 τώρα πήρε όλο το site.Ενώ εσένα σε καρφώνουν οι πάκηδες μωρή ροζ λουγκρητία.
Αν μου το θυμίσετε την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε... γιατί όχι;
Τα θες τα μπινελίκια σου να φτιαχτείς παλιό λούγκρα κ κωλοτρίβεσαι... αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη λέω...με διασκέδασε τόσο πολύ ο γέρος που καρφώθηκε πάλι μόνος του...και αν είχαν πάρει χαμπάρι 2 τώρα πήρε όλο το site.
Γιατι οι άντρες έχουν κρεμαστά άρχίδια ?ή έχουμε αρχές ή ......μπαρμπούτσαλα .
T΄i πάει να πεί ποιός θα μας την πέσει . Αν πηγαίνει έτσι στα ζητήματα αρχών ....θα καταλήξουμε σαν την ελλάδα ;)
Τα θες τα μπινελίκια σου να φτιαχτείς παλιό λούγκρα κ κωλοτρίβεσαι... αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη λέω...με διασκέδασε τόσο πολύ ο γέρος που καρφώθηκε πάλι μόνος του...και αν είχαν πάρει χαμπάρι 2 τώρα πήρε όλο το site.
απλά μερικές επισημάνσεις κάνω.. και τελικά δίκιο έχεις...
εδώ δεν διαμαρτύρονται ζωντανοί που οι φωτό τους μπάινουν φάτσα κάρτα αβατάρια από μερικούς μερικούς εδώ μέσα και οι οποίοι απειλούν και με περαιτέρω δημοσιεύσεις προσωπικων στοιχείων (ονόματα κλπ)... θα διαμαρτυρηθούν οι πεθαμένοι...
Ντάξει....μπορεί να κάνω κ λάθος... αλλά μάλλον δεν κάνω.πόθεν συμπεραίνεις για ποιό μέλος αναφέρομαι στο πόστ μου ??
νομίζω ότι τα ελληνικά που γράφω είναι καλά και κατανοητά... τώρα αν εσύ δεν μιλάς καλά ελληνικά λόγω σκοπιανής ή αλβανικής ή πακιστανικής καταγωγής είναι άλλο θέμα
Ντάξει....μπορεί να κάνω κ λάθος... αλλά μάλλον δεν κάνω.
Πάντως χαμπάρι δεν είχα πάρει μέχρι να δω αυτό που έγραψες...πάλι μόνος σου καρφώθηκες!!!
Θες να πω στον αέρα να κάτσουμε να το συζητήσουμε όλοι μαζί;;;αυτό πώς το συμπεραίνεις??
ο χορταρέας είσαι??
ααα και όσο για τα ελληνικά σου μπορείς να τα βελτιώσεις.. υπάρχουν ειδικά σχολεία για τους λάθρο ξέρεις...
Διαμαρτυρονται,διαμαρτυρονται...αλλο αν δεν το κανουν δημοσια.απλά μερικές επισημάνσεις κάνω.. και τελικά δίκιο έχεις...
εδώ δεν διαμαρτύρονται ζωντανοί που οι φωτό τους μπάινουν φάτσα κάρτα αβατάρια από μερικούς μερικούς εδώ μέσα και οι οποίοι απειλούν και με περαιτέρω δημοσιεύσεις προσωπικων στοιχείων (ονόματα κλπ)... θα διαμαρτυρηθούν οι πεθαμένοι...
Τιθεται θεμα copyright οταν αναδημοσιευονται φωτο απο ΑΝΟΙΧΤΑ σαιτ?εξάλλου υπάρχει μία αντίληψις ορισμένων ότι φωτό δημοσιευθείσα σε άλλους ιστοτόπους μπορεί να επαναδημοσιευθεί (χωρίς αναφορά στον αρχικό καταχωρητή) στον παρόντα (ανεξαρτήτως αν υπάρχουν θέματα και τυχόν παραβιάσεις copyright) ....
Τιθεται θεμα copyright οταν αναδημοσιευονται φωτο απο ΑΝΟΙΧΤΑ σαιτ?
Δε νομιζω...Και εχω ρωτησει και δικεορο σχετικα αμαλαχει...