Νέα

Ο πιο τυπικός μοντεράτορας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 841
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Ντάξει ρε Saint!
Έχουν συγγενείς και γνωστούς στο Μεξικό, την Κολομβία, και άλλα τέτοια μέρη απ' τα οποία προέρχονται συνήθως τέτοις φωτό.
Λες να βάλουν δικηγόρο να μας την πέσει?
Αν το κάνουν, το ρισκάρουμε!

Εχη ήδη δώσει το υλικό στην Διεθνή Αμνηστία. Το εξετάζει ο νομικός τους σύμβουλος με μεγάλο ενδιαφέρον.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Ποτέ δεν αμφισβητήθηκε αυτό.

Άλλο θα σου δινα.

Δεν νομίζω ότι διαθέτετε κάτι που να το χρειάζομαι ή να το επιθυμώ. Ευχαριστώ πάντως για τις αγαθές σας προθέσεις.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε τον γερομαλάκα ρε...πάλι μόνος του καρφώθηκε. :2funny: :2funny:

Μπα σε καλό του γέλασα. :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εσένα πάντως σε θέλουν για τα λεφτά του ντάντυ μωρή ροζ λέπρα. :birdman:
Πρασινούλη γέλασα τόσο πολύ με τον γέρο που πες ό,τι θες αλήθεια....τραγούδα κ τον ύμνο του πασόκ αν θες...δεν θα σε κάνω ρόμπα αλήθεια. :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ενώ εσένα σε καρφώνουν οι πάκηδες μωρή ροζ λουγκρητία. :birdman: :2funny:
Τα θες τα μπινελίκια σου να φτιαχτείς παλιό λούγκρα κ κωλοτρίβεσαι... :2funny: :2funny: αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη λέω...με διασκέδασε τόσο πολύ ο γέρος που καρφώθηκε πάλι μόνος του...και αν είχαν πάρει χαμπάρι 2 τώρα πήρε όλο το site. :cheesy:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
Αν μου το θυμίσετε την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε... γιατί όχι;

Από τήν άρχή τής γνωριμίας μας τό είχα άνάγκη άγαπητέ...
Εχω ένα γλυκό θέμα μέ <<τά άρχίδια?? !! :smitten:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
Τα θες τα μπινελίκια σου να φτιαχτείς παλιό λούγκρα κ κωλοτρίβεσαι... :2funny: :2funny: αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη λέω...με διασκέδασε τόσο πολύ ο γέρος που καρφώθηκε πάλι μόνος του...και αν είχαν πάρει χαμπάρι 2 τώρα πήρε όλο το site. :cheesy:

zoli ... νά διαβασης τό βιβλίο του Χρονά......
Τα Ελληνικά Αγάλματα !!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: ή έχουμε αρχές ή ......μπαρμπούτσαλα .
T΄i πάει να πεί ποιός θα μας την πέσει . Αν πηγαίνει έτσι στα ζητήματα αρχών ....θα καταλήξουμε σαν την ελλάδα  :s&m_2: ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
:rolleyes: ή έχουμε αρχές ή ......μπαρμπούτσαλα .
T΄i πάει να πεί ποιός θα μας την πέσει . Αν πηγαίνει έτσι στα ζητήματα αρχών ....θα καταλήξουμε σαν την ελλάδα  :s&m_2: ;)
Γιατι οι άντρες έχουν κρεμαστά άρχίδια ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

πόθεν συμπεραίνεις για ποιό μέλος αναφέρομαι στο πόστ μου ??

απλά μερικές επισημάνσεις κάνω.. και τελικά δίκιο έχεις...

εδώ δεν διαμαρτύρονται ζωντανοί που οι φωτό τους μπάινουν φάτσα κάρτα αβατάρια από μερικούς μερικούς εδώ μέσα και οι οποίοι απειλούν και με περαιτέρω δημοσιεύσεις προσωπικων στοιχείων (ονόματα κλπ)... θα διαμαρτυρηθούν οι πεθαμένοι...

νομίζω ότι τα ελληνικά που γράφω είναι καλά και κατανοητά... τώρα αν εσύ δεν μιλάς καλά ελληνικά λόγω σκοπιανής ή αλβανικής ή πακιστανικής καταγωγής είναι άλλο θέμα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πόθεν συμπεραίνεις για ποιό μέλος αναφέρομαι στο πόστ μου ??

νομίζω ότι τα ελληνικά που γράφω είναι καλά και κατανοητά... τώρα αν εσύ δεν μιλάς καλά ελληνικά λόγω σκοπιανής ή αλβανικής ή πακιστανικής καταγωγής είναι άλλο θέμα
Ντάξει....μπορεί να κάνω κ λάθος... :think: :think: αλλά μάλλον δεν κάνω. :grin:

Πάντως χαμπάρι δεν είχα πάρει μέχρι να δω αυτό που έγραψες...πάλι μόνος σου καρφώθηκες!!! :boobies:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ντάξει....μπορεί να κάνω κ λάθος... :think: :think: αλλά μάλλον δεν κάνω. :grin:

Πάντως χαμπάρι δεν είχα πάρει μέχρι να δω αυτό που έγραψες...πάλι μόνος σου καρφώθηκες!!! :boobies:

αυτό πώς το συμπεραίνεις??

ο χορταρέας είσαι??

ααα και όσο για τα ελληνικά σου μπορείς να τα βελτιώσεις.. υπάρχουν ειδικά σχολεία για τους λάθρο ξέρεις...  :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτό πώς το συμπεραίνεις??

ο χορταρέας είσαι??

ααα και όσο για τα ελληνικά σου μπορείς να τα βελτιώσεις.. υπάρχουν ειδικά σχολεία για τους λάθρο ξέρεις...  :birdman:
Θες να πω στον αέρα να κάτσουμε να το συζητήσουμε όλοι μαζί;;; :grin:

Να καταλάβουν κ οι ελάχιστοι που δεν κατάλαβαν... :grin:

Επισκέπτης
απλά μερικές επισημάνσεις κάνω.. και τελικά δίκιο έχεις...

εδώ δεν διαμαρτύρονται ζωντανοί που οι φωτό τους μπάινουν φάτσα κάρτα αβατάρια από μερικούς μερικούς εδώ μέσα και οι οποίοι απειλούν και με περαιτέρω δημοσιεύσεις προσωπικων στοιχείων (ονόματα κλπ)... θα διαμαρτυρηθούν οι πεθαμένοι...
Διαμαρτυρονται,διαμαρτυρονται...αλλο αν δεν το κανουν δημοσια.

Επισκέπτης
εξάλλου υπάρχει μία αντίληψις ορισμένων ότι φωτό δημοσιευθείσα σε άλλους ιστοτόπους μπορεί να επαναδημοσιευθεί (χωρίς αναφορά στον αρχικό καταχωρητή) στον παρόντα (ανεξαρτήτως αν υπάρχουν θέματα και τυχόν παραβιάσεις copyright) ....
Τιθεται θεμα copyright οταν αναδημοσιευονται φωτο απο ΑΝΟΙΧΤΑ σαιτ?

Δε νομιζω...Και εχω ρωτησει και δικεορο σχετικα αμαλαχει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τιθεται θεμα copyright οταν αναδημοσιευονται φωτο απο ΑΝΟΙΧΤΑ σαιτ?

Δε νομιζω...Και εχω ρωτησει και δικεορο σχετικα αμαλαχει...

να ξαναρωτήσεις.. διότι όλα τα σάιτ (ακόμη και τα ανοιχτά πλην ίσως του γνωστου indymedia) λένε στα ψιλά γράμματα ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου χωρίς αναφορά της πηγής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom