Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Πού την παράτησες ρε;;;
Στο χαντάκι εκεί που θα καταλήξεις κι εσύ αν συνεχίσεις να ρωτάς τέτοια.
Πού την παράτησες ρε;;;
Τί γλυκιά,όπως πάντα.Στο χαντάκι εκεί που θα καταλήξεις κι εσύ αν συνεχίσεις να ρωτάς τέτοια.
Α, κάνετε το γνωστό κολπάκι που παει μια μούνα με μια μπάζο ώστε να έχει ευκαιρία η μπάζο να κάνει κανένα κονέ;
Οπότε για να καταλάβω. Βγαίνεις εσύ με την Ερινάλ, κάνεις γνωριμία, σπας τον πάγο και μετά της κάνεις πάσα διότι εσύ έχεις σχέση ή πρεπει να φύγεις κτλ. Οποτε ο άλλος ο χριστιανούλης σου λέει: "Από το να τον παίξω, μια που έχω μπει σε διαδικασία και έξοδα (έχει κεράσει για την πάρτη σου φυσικά), ας ρίξω κι έναν (στο μπάζο)".
Μπράβο βρε Κουαρντήν. Είσαι ψυχάρα...
Συγνωμη που θα στο χαλασω αλλα μου κάθησε η κουαρ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σκορπάς πτώματα μανίτσα.
Αλοιφή έχει γίνει για πάρτη σου ο μικρός
λες γιαυτο να μου ειπαν τα παιδια να βρεθουμε του χρονου παλι γιατι εχουν δουλειες;
Για τον φπ μιλάω ;)
??το καταλαβα ... δες τι εγραψα..
αυτοσαρκασμος μανα μου επειδη με λεει μπαζο ο φασιστοαλητης, τον λυπαμαι που παιζει το πουλακι του και με σκεφτεται
Αφού δεν στο ζαλίζει το μουνί κ γουστάρεις οκ.αυτοσαρκασμος μανα μου επειδη με λεει μπαζο ο φασιστοαλητης, τον λυπαμαι που παιζει το πουλακι του και με σκεφτεται
Αφού δεν στο ζαλίζει το μουνί κ γουστάρεις οκ.
Τέτοια λέγε του,τέτοια...μου ναι τοσο αδιαφορος παπαζολη και εχει καταντησει κιολας που με κυνηγαει απο ποστ σε ποστ που ειναι αστειος. Αφου προχθες δεν ξερω σε τι θρεντ εβλεπα, που ειχα πει κατι παλια και τον βλεπω οτι ειχε απαντησει και ουτε το ειχα δει. και καλα να μου την πει. βλακας παιδι μου τι περιμενεις.χαβας να γινεται..
Σταύρακα γιατί το φέρες το ποστ δώθε,προς απόδειξη της τυπικότητας σου;;;;Θ Α Υ Μ Α
Παναια μου
Ο Νταρια51
Α Ν Α Σ Τ Η Θ Ε Ι!!!!!!!!!!!!!
Spam[/URL].
Κάτσε λίγο σιωπηλός
Στρατολογεί κόσμο για την ΑΕΚ ο Σταύρακας.Τι γίνεται ρε παιδιά,τι έχετε πάθει και κιτρινίζετε έτσι?
Μόνο στο θρεντ της Μαριαννας νιώθω ασφαλής πλέον.Στρατολογεί κόσμο για την ΑΕΚ ο Σταύρακας.
Σταύρακα εγώ αν ήμουν Σταύρακας θα την έκανα λεμονί τώρα για προσβολή κατά της αρχής.Μας τα κάνες αερόστατα Σταύρακα. Ήμαρτον.