soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
προσπαθησαμε ρε μαστορα, αλλα μετα απο σας ειχε βγαλει και το κυλοτακι ο νταριας,δεν τον επαιρνε...αι στα διάλα ρε κωλοβύσματα. Εσείς γιατί μείνατε πράσινοι?
προσπαθησαμε ρε μαστορα, αλλα μετα απο σας ειχε βγαλει και το κυλοτακι ο νταριας,δεν τον επαιρνε...αι στα διάλα ρε κωλοβύσματα. Εσείς γιατί μείνατε πράσινοι?
πήρα στο λαιμό μου και τη βέλβω το πουλάκι μου χαχαχαχαααααααπροσπαθησαμε ρε μαστορα, αλλα μετα απο σας ειχε βγαλει και το κυλοτακι ο νταριας,δεν τον επαιρνε...
ερωτας εισαι ρε,δεν μπορει να αντισταθει,ειναι συναισθηματικος τυπος η μικρηπήρα στο λαιμό μου και τη βέλβω το πουλάκι μου χαχαχαχααααααα
της έχει στοιχίσει πολύ που είμαι μονογαμικός, μην την πειράζειςερωτας εισαι ρε,δεν μπορει να αντισταθει,ειναι συναισθηματικος τυπος η μικρη
α και που σαι, την φωτιά δεν θα την βλέπουμε, από την άλλη μεριά θα είμαστε
σκάσε ΝέρωναΤο ξέρω βρε παπάρα..
στο κοτερο με την γυαλιστερη καραφλα ΝΑΑΑΑΑΑ παιζει σε κανα σκληρο?
Αρκεί να μη μας φυλάει τπτ βροχές & καταιγίδες αυτός ο καλός θεούλης..
Πετραν πετραν γιου αρ φριιιιιιι!!!!σκάσε Νέρωνα
χαχαχαχαχαχαχα βαριέμαι ρε μακρυά είναιΠετραν πετραν γιου αρ φριιιιιιι!!!!
Αντε σηκω να παμε ουρανουπολη για κανα μπανιο
Να παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μεσα ειμαι !!!χαχαχαχαχαχαχα βαριέμαι ρε μακρυά είναι
θα πάμε όμως το απόγευμα για τσιπουράκι με τον γαμούλη και την έρη. Έλα θα τους πω να έχουν στεγνό κοτοπουλάκι
Βελβω φριιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!(They) set me freeeeeeee *P
Πλεεεεεεεεε!!!! Αγκαλιές!!!
χαχαχαχαχαχαχα βαριέμαι ρε μακρυά είναι
θα πάμε όμως το απόγευμα για τσιπουράκι με τον γαμούλη και την έρη. Έλα θα τους πω να έχουν στεγνό κοτοπουλάκι
ο φάπας γιατί ξύνεται?Να..
Αυτά κάνεις και θα ζητήσω εγώ να σε ξανακιτρινίσουν
Να..
Αυτά κάνεις και θα ζητήσω εγώ να σε ξανακιτρινίσουν
μάλλον επειδή δεν έβαλες καρδούλεςΓιατί καλέ μου?
Πεθερούλη σε αφήσανε;;;ο φάπας γιατί ξύνεται?
ναι αλλά βλέπω κάτι τέτοια ποσταρίσματα και την κάνω μόνος μου μου φαίνεταιΠεθερούλη σε αφήσανε;;;