Νέα

Ο παρτάκιας πηδήκουλας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μας ενδιαφέρει να τελειώσει η παρτενέρ μας ;

• Περιμένω να τελειώσει

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στα αρχίδια μου.. εγώ να τελειώσω .

• Όπως λάχει ..(με τη σκέψη όμως ότι πρέπει να τελειώσει)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αν δυο εραστες επικεντρωθουν στην ικανοποιηση των δικων τους και μονο θελω, αδιαφοροντας θεωρητικα για ολα τα υπολοιπα και ευτυχησουν να ικανοποιηθουν και οι δυο, τοτε το σεξ ειναι πραγματικα συγκλονιστικο.

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Πάντως με το να προσποιούνται οργασμό μόνο στον εαυτό τους κάνουν κακό.

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Πάντως με το να προσποιούνται οργασμό μόνο στον εαυτό τους κάνουν κακό.

Προσωπικα προσποιουμε & εγω οργασμο στη μονιμη σχεση μου...
πως γινεται & γιατι?
Οταν δεν θελω να χυσω γιατι εχω ραντεβου αργοτερα με το digital μωρακι(πιπινιαρης γαρ)...
απλα της λεω οτι εχυσα λιγο(μεσα της)...γιατι ηταν τοσο καυλιαρα σημερα στα προκατακτικα,
που με εκανε να ξεροχυσω 2-3φορες ;)...

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Γιατι οι γκομενες προσποιουνται οργασμο?

Γιατι νομιζουν οτι μας νοιαζει

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
O ερωτας γεννηθηκε για δυο,
μα ο τριτος φερνει ΠΑΝΤΑ οργασμο ;)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
εγώ έχω να προσθέσω τα παρακάτω

Παίζει μια παρέα από 4 γκόμενες ηλικίας από 29 μέχρι 32 στην γενικότερη περιφέρεια της Αθήνας.

Το βίτσιο τους είναι το εξής βρίσκουν γκόμενους, γδύνονται, μπαλαμουτιάζονται και τους βάζουν να τις γλείφουν, δάχτυλα, γενικώς ότι είναι ικανό να τις κάνει να έχουν οργασμό.
Όμως!!!
Τον οργασμό τον κρατούν όσο μπορούν κρυφά κι όταν τελειώσουν αυτές (μπορεί και διψήφιο αν είναι καλός ο παίκτης) τον παρατάνε με την ψωλή στο χέρι λέγοντας του μια μαλακία δικαιολογία.

Λοιπόν, αυτό το βίτσιο δεν το είχα συναντήσει. Ευτυχώς δεν είμαι παθών.

Με τη μία από την παρέα αυτή φασώθηκα ολοκληρωμένα τον περασμένο Νοέμβρη, μου έκανε κάτι γατουλίστικες μαλακίες και ζήταγε τρίβε λάκη τρίβε όμως μάλλον επειδή το γούσταρε αρκετά όπως τον έφαγε μου είπε την ιστορία για την παρέα της. Κι έμεινα μαλάκας. Δηλαδή τη ρωτάω γιατί δεν ακολουθείτε τη φυσιολογία σας, η οποία όταν προκαλείται υπερλίπανση κόλπου κλπ, τον τρώτε πιο ευχάριστα; Η απάντηση ήταν ότι γουστάρουνε να ταλαιπωρούνε τα αρσενικά.
Την επόμενη φορά που βρεθήκαμε της έμαθα τα ευεργετικά αποτελέσματα του πυγοραπίσματος.

Προσωπικά με ενδιαφέρει όποια είναι δίπλα μου, πάνω μου κάτω ή μπροστά μου να περνάει καλά. Αν περνάει καλά θα περάσω σίγουρα κι εγώ. Υπάρχουν γκόμενες που είναι φούρνοι μικροκυμάτων, ένα τσαφ και έχουν ανάψει, κι άλλες που θέλουν χάδια, φιλάκια, κόντρα χάδια, και και και και μετά γίνονται ψησταριές.
Για CTs και πουτάνες όμως δε με ενδιαφέρει να τελειώσουν ή κάτι τέτοιο, γιατί πληρώνω και πληρώνω μόνο για τη φάση μου.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

Παίζει μια παρέα από 4 γκόμενες ηλικίας από 29 μέχρι 32 στην γενικότερη περιφέρεια της Αθήνας.

Το βίτσιο τους είναι το εξής βρίσκουν γκόμενους, γδύνονται, μπαλαμουτιάζονται και τους βάζουν να τις γλείφουν, δάχτυλα, γενικώς ότι είναι ικανό να τις κάνει να έχουν οργασμό.
Όμως!!!
Τον οργασμό τον κρατούν όσο μπορούν κρυφά κι όταν τελειώσουν αυτές (μπορεί και διψήφιο αν είναι καλός ο παίκτης) τον παρατάνε με την ψωλή στο χέρι λέγοντας του μια μαλακία δικαιολογία.

Με τη μία από την παρέα αυτή φασώθηκα ολοκληρωμένα τον περασμένο Νοέμβρη, μου έκανε κάτι γατουλίστικες μαλακίες και ζήταγε τρίβε λάκη τρίβε όμως μάλλον επειδή το γούσταρε αρκετά όπως τον έφαγε μου είπε την ιστορία για την παρέα της. Κι έμεινα μαλάκας. Δηλαδή τη ρωτάω γιατί δεν ακολουθείτε τη φυσιολογία σας, η οποία όταν προκαλείται υπερλίπανση κόλπου κλπ, τον τρώτε πιο ευχάριστα; Η απάντηση ήταν ότι γουστάρουνε να ταλαιπωρούνε τα αρσενικά.
Την επόμενη φορά που βρεθήκαμε της έμαθα τα ευεργετικά αποτελέσματα του πυγοραπίσματος.

Προσωπικά με ενδιαφέρει όποια είναι δίπλα μου, πάνω μου κάτω ή μπροστά μου να περνάει καλά. Αν περνάει καλά θα περάσω σίγουρα κι εγώ. Υπάρχουν γκόμενες που είναι φούρνοι μικροκυμάτων, ένα τσαφ και έχουν ανάψει, κι άλλες που θέλουν χάδια, φιλάκια, κόντρα χάδια, και και και και μετά γίνονται ψησταριές.
Για CTs και πουτάνες όμως δε με ενδιαφέρει να τελειώσουν ή κάτι τέτοιο, γιατί πληρώνω και πληρώνω μόνο για τη φάση μου.
......ειναι μέχρι να βρουν τον μάγκα...εχουν να φααααααααανε ψωλια μετά...

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6

Όμως!!!

Η ιστορια μου θυμιζει το τραγουδι του συγχωρεμενου Παυλου Σιδηροπουλου.
...ακομη και την υστατη στιγμη

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Αν δυο εραστες επικεντρωθουν στην ικανοποιηση των δικων τους και μονο θελω, αδιαφοροντας θεωρητικα για ολα τα υπολοιπα και ευτυχησουν να ικανοποιηθουν και οι δυο, τοτε το σεξ ειναι πραγματικα συγκλονιστικο.

Τα σέβη μου, Ryu.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Σ' αυτό έχεις δίκιο, άλλη είναι κλητοριδική άλλη κολπική, άλλη χύνη μόνο με στοματικό, άλλη με δάχτυλο, ήξερα μία που έχυνε με δονητή...

δε μπα να χύνει βλέποντας Βίκυ Φλέσσα; Στα αρχίδια μου. Οταν η γκόμενα δεν κάνει καλή πίπα, της λέω τι θέλω ακριβώς να κάνει. Αμα γουστάρω τα ποδαράκια της, της λέω να τά εχει καθαρά και περιποιημένα. Ετσι θέλω και αυτή. Αμα θέλει δάχτυλα στον ποπό να μου το πεί, αλλιώς θα κάνω ό,τι γουστάρω και άμα δεν έρθει σε οργασμό, πρόβλημα της. Συνήθως όμως είναι πολύ μαλακισμένες για να ξέρουν τι είναι καλό για αυτές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom