εγώ έχω να προσθέσω τα παρακάτω
Παίζει μια παρέα από 4 γκόμενες ηλικίας από 29 μέχρι 32 στην γενικότερη περιφέρεια της Αθήνας.
Το βίτσιο τους είναι το εξής βρίσκουν γκόμενους, γδύνονται, μπαλαμουτιάζονται και τους βάζουν να τις γλείφουν, δάχτυλα, γενικώς ότι είναι ικανό να τις κάνει να έχουν οργασμό.
Όμως!!!
Τον οργασμό τον κρατούν όσο μπορούν κρυφά κι όταν τελειώσουν αυτές (μπορεί και διψήφιο αν είναι καλός ο παίκτης) τον παρατάνε με την ψωλή στο χέρι λέγοντας του μια μαλακία δικαιολογία.
Λοιπόν, αυτό το βίτσιο δεν το είχα συναντήσει. Ευτυχώς δεν είμαι παθών.
Με τη μία από την παρέα αυτή φασώθηκα ολοκληρωμένα τον περασμένο Νοέμβρη, μου έκανε κάτι γατουλίστικες μαλακίες και ζήταγε τρίβε λάκη τρίβε όμως μάλλον επειδή το γούσταρε αρκετά όπως τον έφαγε μου είπε την ιστορία για την παρέα της. Κι έμεινα μαλάκας. Δηλαδή τη ρωτάω γιατί δεν ακολουθείτε τη φυσιολογία σας, η οποία όταν προκαλείται υπερλίπανση κόλπου κλπ, τον τρώτε πιο ευχάριστα; Η απάντηση ήταν ότι γουστάρουνε να ταλαιπωρούνε τα αρσενικά.
Την επόμενη φορά που βρεθήκαμε της έμαθα τα ευεργετικά αποτελέσματα του πυγοραπίσματος.
Προσωπικά με ενδιαφέρει όποια είναι δίπλα μου, πάνω μου κάτω ή μπροστά μου να περνάει καλά. Αν περνάει καλά θα περάσω σίγουρα κι εγώ. Υπάρχουν γκόμενες που είναι φούρνοι μικροκυμάτων, ένα τσαφ και έχουν ανάψει, κι άλλες που θέλουν χάδια, φιλάκια, κόντρα χάδια, και και και και μετά γίνονται ψησταριές.
Για CTs και πουτάνες όμως δε με ενδιαφέρει να τελειώσουν ή κάτι τέτοιο, γιατί πληρώνω και πληρώνω μόνο για τη φάση μου.