urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Τρεχατε χωριανοιιιιί.
Ο παππούς που μενει στον δευτερο οροφο, 80 χρονων περιπου τρωει το γκομενακι, την Μπιανκα.
Η Μπιανκα μενει στον τριτο ,με 2 γατακια και εχει κ γκόμενο οπως ειδα στο κινητό της.
Η Μπιανκα ειναι γερμανιδα, 1,80 περιπου ,φρόκαλο, αδυνατη, απο αυτες που χρυσοπληρωνει ο κμαν, ξανθιά, απεριποιητη .
Η Μπιανκα ειναι σαρανταρα
Μια λεπτομέρεια ειναι πως ο παππους που ειναι μονος του στην ζωή, της εγραψε ολη του την περιουσία. Καταθεσεις, ενα-δυο ακινητα, της πηρε WV πολο καινουργιο ή σχεδόν καινουργιο, την χαρτζηλικωνει κτλ.
Η "νεαρά" μπαινοβγαινει στο διαμερισμα του ,δηθεν για παρέα , αλλα εθεαθη να βγαινει με see through φορεματακι απο κει.
Την Μπιανκα την εχει παρει η μισή γειτονιά. Τσεκαρισμένο.
Και τωρα που ηρθε η σειρα μου , με πρόλαβε ο παππούς γαμωτο....
Μπηκε μια φορα μονο στο σπιτι μου για "τσάι" και μετά το γυρισαμε στις βοτκες, αλλα....... επρεπε να φυγω για δουλειά κ δεν εγινε τιποτα.
"Μπηκε το νερό στο αυλακι" σκεφτηκα αλλα λογαριαζα χωρις τον παππού τον ξενοδοχο.
Δεν πειραζει ,γερός να ειναι να χωνει αν μπορει,
ή να βαζει δαχτυλο
ή να κανει οτι μπορεί τελος παντων.
Για την ιστορία :
Με την Μπιανκα τζιφος
Η πορτογαλεζα εχει μετακομιση κ χαθηκε ,μεχρι και τα Φωτα περιπου.
Η βουλγαρα ειναι ο θηλυκος Καζαντζίδης... ολο μιρλα και κλαψα, και απονη ζωή ,με πεταξες στου δρόμου την ακρη ,
το ψωμί της ξενιτειας ειναι πικρό,
στον σταθμό του μονάχου κτλ κτλ .
Μου ριχνει την λιμπιντο ,αν ειναι για να γαμησω ,να υποφερω τόσο αστο καλυτερα.
Και τα FFK ειναι κλειστά.....
Μας γαμησε ο κωλοιός ναουμε...
Εγω μενω στον πρώτο.....
Φωτο απο το προφιλ της Μπιανκας στο whatsapp
Κλαψ κλαψ
Ο παππούς που μενει στον δευτερο οροφο, 80 χρονων περιπου τρωει το γκομενακι, την Μπιανκα.
Η Μπιανκα μενει στον τριτο ,με 2 γατακια και εχει κ γκόμενο οπως ειδα στο κινητό της.
Η Μπιανκα ειναι γερμανιδα, 1,80 περιπου ,φρόκαλο, αδυνατη, απο αυτες που χρυσοπληρωνει ο κμαν, ξανθιά, απεριποιητη .
Η Μπιανκα ειναι σαρανταρα
Μια λεπτομέρεια ειναι πως ο παππους που ειναι μονος του στην ζωή, της εγραψε ολη του την περιουσία. Καταθεσεις, ενα-δυο ακινητα, της πηρε WV πολο καινουργιο ή σχεδόν καινουργιο, την χαρτζηλικωνει κτλ.
Η "νεαρά" μπαινοβγαινει στο διαμερισμα του ,δηθεν για παρέα , αλλα εθεαθη να βγαινει με see through φορεματακι απο κει.
Την Μπιανκα την εχει παρει η μισή γειτονιά. Τσεκαρισμένο.
Και τωρα που ηρθε η σειρα μου , με πρόλαβε ο παππούς γαμωτο....
Μπηκε μια φορα μονο στο σπιτι μου για "τσάι" και μετά το γυρισαμε στις βοτκες, αλλα....... επρεπε να φυγω για δουλειά κ δεν εγινε τιποτα.
"Μπηκε το νερό στο αυλακι" σκεφτηκα αλλα λογαριαζα χωρις τον παππού τον ξενοδοχο.
Δεν πειραζει ,γερός να ειναι να χωνει αν μπορει,
ή να βαζει δαχτυλο
ή να κανει οτι μπορεί τελος παντων.
Για την ιστορία :
Με την Μπιανκα τζιφος
Η πορτογαλεζα εχει μετακομιση κ χαθηκε ,μεχρι και τα Φωτα περιπου.
Η βουλγαρα ειναι ο θηλυκος Καζαντζίδης... ολο μιρλα και κλαψα, και απονη ζωή ,με πεταξες στου δρόμου την ακρη ,
το ψωμί της ξενιτειας ειναι πικρό,
στον σταθμό του μονάχου κτλ κτλ .
Μου ριχνει την λιμπιντο ,αν ειναι για να γαμησω ,να υποφερω τόσο αστο καλυτερα.
Και τα FFK ειναι κλειστά.....
Μας γαμησε ο κωλοιός ναουμε...
Εγω μενω στον πρώτο.....
Φωτο απο το προφιλ της Μπιανκας στο whatsapp
Κλαψ κλαψ