Νέα

Ο Παναθηναϊκός καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας, την κοινωνία μας, την ζωή μας ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverpalm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΟΑ εκεί, εκεί:

• Στη Β' Εθνική

Ψήφοι: 5 13,5%
  • Στη Δ' Εθνική

Ψήφοι: 20 54,1%
  • Να μείνουν στη Superleague οι καλοί πελάτες

Ψήφοι: 14 37,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
τι λέει ο μπέος? αν είμαι ο ένας συνομιλητής στην κασσέτα ο άλλος είναι ο πατέρας? ώπα!
μιλαγε ο μπεος με τον πατερα για να στησουν τον δαλουκα να παιξει 52/48 αρη :jerking:
κανονιζανε επισης πως θα πιασουν τον ιταλο διαιτητη για να περασει ο γαυρος την μακαμπι χαι φαι sound :jerking: :jerking:
και κατι τελευταιο,τον πατερα ο μπεος τον φωναζει βαγγελη,ετσι φαινεται απο τις συνομιλιες!!!
ενα θα σας πω......τα καλυτερα δεν εχουν παιξει!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης κατεστρεψε και τον χιμενεθ.....μπαι μπαι

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.080
Πόντοι
10.335
Αν ο αθλητισμος μας ειχε πολλους σαν εσενα η κοινωνια μας να ηταν καλυτερη.ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

δεν καταστρέφει ο ολυμπιακός την κοινωνία.
η κοινωνία κατέστρεψε τον ολυμπιακό.
μεγαλωμένος στα πέτρινα χρόνια του γάβρου ανάμεσα σε ολυμπιακάρες που άφηναν τα πάντα για την ομάδα και την αξιοπρέπεια, δεν πούλησαν ποτέ πρακτοριά τζάμπα μαγκιά και αλητεία έμαθα τι σημαίνει αγάπη για ιδανικά και ιδέες.

μικρός όλοι μου έλεγαν για τον παναθηναικο που κάνει ότι γουστάρει, είναι με την εξουσία και τα ζούσα όλα. αλλά πάντα μου έλεγαν ότι εσύ είσαι απο περήφανη πειραιώτικη κάστα δεν κάνεις τα ίδια. είσαι πειραιώτης εσύ. έχεις αξιοπρέπεια.

μια φορά στο παλιο καραισκάκη με είχε πάρει ο θειός μπάλλα δεν καταλάβαινα ακόμα απλά ξεχώριζα τις ομάδες και έβλεπα το σκορ στο μεγάλο πίνακα.

τέλειωσε το ματς και έχασε ο ολυμπιακός (νομίζω απο τον απόλλωνα τότε εντός)
λέω στο θείο που με παιρνε πάντα μαζί θείε χάσαμε; όχι αγόρι μου απλά οι άλλοι παίξαν καλύτερα και μας κέρδισαν.
μα ο ολυμπιακός είναι καλύτερος ελεγα μόνος τσαντισμένος.
δε πειράζει αγόρι μου θα κερδίσουμε την άλλη κυριακή μη στενοχωριέσαι.

οι παλιοί ολυμπιακοί ήταν πρώτ απ όλα άνθρωποι και ήξεραν να χάνουν όσο και εάν πληγώνονταν.
μετά ήρθαν οι σαλιαρελοκοσκωτάδες, χάθηκε το ηθικό πλεονέκτημα και μετά ήρθε και ο κόκκαλης να πάρει τη θέση του βαρδινογιάννη και χάθηκε και η ολυμπιακή ιδέα.
το αποτέλεσμά της ήταν να δημιουργούνται στρατιές ξιπασμένων ηπηρμένων γάβρων που το μονο που τους ενδιέφερε ήταν το πρωτάθλημα και η νίκη με κάθε τρόπο.
μ αυτά και μ αυτά ο γουλανδρής έγινε ανάμνηση και ο ολυμπιακός έπαψε να είναι ιδέα αλλά οικόσημο προς εκμετάλλευση.

καληνύχτα.

[/quote]

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Να αλλάξει ο τίτλος:

[size=20pt]Ο Ολυμπιακός καταστρέφει [glow=black,2,300]κωλοτρυπίδες[/glow].[/size]

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Παλι εδω κολοβλαχε; Τελειωσε η διαμαρτυρια;;;;  :2funny:  :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Clopy-paste από το περσινό θέμα. Αν οι φανταστικοί moderators κρίνουν σκόπιμο,
ας το συγχωνεύσουν με εκείνο, κρατώντας όμως το νέο όνομα.

"Ο Ολυμπιακός καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας, την κοινωνία μας, την ζωή μας ..."

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι β εθνικη ρε

ποιον θα γλενταμε μετα  :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

οποιος τολμησει να το συγχωνευσει θα με βρει απεναντι του παντως ;)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
την κοινωνια και την ζωη την καταστρεφουν οι πολιτικοι οχι οι γαυροβαζελοι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Προτεινω διαλυση των συνδεσμων και των δυο ομαδων, ριξιμο του παναθηναικου στην β εθνικη μπας και καθαρισει σαν σωματειο και ξαναχτισιμο απο την αρχη, υπο νεα ενωμενη διοικηση

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Μη λέτε μλκιες τύποι !

Αν και Ολυμπιακός, μπράβο στους βάζελους που εκαναν την αρχη της επαναστασης !

Και η Σταση του Νίκα, στον ιππόδρομο ξεκίνησε δι ασημαντον αφορμή, απο τα γαβροβαζελα της εποχης εκεινης !

Δε γινεται να σου καταστρεφουν τη ζωη τα λαμογια οι πολιτικοι και να καθεσαι σα Λουλου στο γηπεδο, απαθης....

Μπράβο στους βάζελους !

Σειρά να παιρνουν κι οι υπόλοιποι Ελληνες, φιλαθλοι, κάφροι και μη !

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
[quote author=Hirayama link=topic=142781.msg3625479#msg3625479 date=1332174853                               

Μη λέτε μλκιες τύποι !

Και η Σταση του Νίκα, στον ιππόδρομο ξεκίνησε δι ασημαντον αφορμή, απο τα γαβροβαζελα της εποχης εκεινης !

Δε γινεται να σου καταστρεφουν τη ζωη τα λαμογια οι πολιτικοι και να καθεσαι σα Λουλου στο γηπεδο, απαθης....

Μπράβο στους βάζελους !

[/quote]
Συμφωνο εν μερη....
και για την Σταση του Νικα ,και για τα ..επαναστατικα (ηταν μια ..μαχη εναντια στην αστυνομοκρατουμενη κοινονια)
αλλα....οι μαγκες οι βαζελοι θελανε να μπουνε στο γηπεδο..αυτο μας ειπαν τα ΜΜΕ...χωρις εισητηριο!!!!
δηλαδη εγω ειμαι μαλακας που εχω το διαρκιας μου η που παω και στηνωμε παλι σαν την πουτανα στα εκδοτιρια για 3 και 4 ωρες!!!!!
Και εγω γαυρος ειμαι!!!!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Γελάει ο κόσμος........................... :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Μη λέτε μλκιες τύποι !

Μπράβο στους βάζελους !

Ναι ρε οι πολιτικοί φταίνε που μεγάλο μέρος των ελλήνων είναι κλέφτες και απατεώνες..από τον απλό καθηγητή που κάνει ιδιαίτερα και τα παίρνει μαύρα/από τον αστυνομικό που είναι πορτιέρης ή ταξιτζής/από τον ιδιοκτήτη καφετέριας του οποίου το προσωπικό είναι αδήλωτο/από τον αναπηρο μαιμού μέχρι γιατρους-δικηγόρους-πολεοδόμους κτλ..Καταλέβετέ το! Διαφθορά υπάρχει παντού,σε όλα τα κράτη.Πουθενά όμως -και μιλώ για θεωρούμενα πολιτισμένα κράτη- δεν είναι τόσο εκτεταμένη και πέρα από τάξεις..Κοιτάξτε δίπλα σας..Πόσσοι από τους συγγενείς σας είναι διεφθαρμένοι?Πόσοι μπήκαν στο δημόσιο χωρίς να ξέρουν να γράφουν το όνομά τους? Η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι η ξένη ΚΑΤΟΧΗ..κανένας έλληνας δε μπορεί να σταματήσει τον κατήφορο γιατί θα έπρεπε να <<σκοτώσει>> την οικογένειά του!

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Ο Παναθηναϊκός καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας, την κοινωνία μας, την ζωή μας...αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα

Επισκέπτης
η διαφορά των δυο ειναι οτι ο μεν μαρινακης δεν είχε δει τίποτα μιλούσε οτι διδάξανε ήθος ενώ προς τιμήν του του τότε ο βαλβερδε είχε κρατήσει άλλη στάση κάτι που έκανε το μαρινακη να κάνει κωλοτουμπα.τέτοια γεγονότα δεν παίρνουν δικαιολογίες ...και απο κάπου πρέπει να αρχίσει η παραδειγματική τιμωρία.κανονικά έπρεπε να αρχίσει πέρσι απο τον τελικό και την αεκ και προς τιμη κάποιων που το είπαν ..υπήρχαν και άλλοι που έλεγαν γιατί εμείς και όχι ο ολυμπιακός στο καραισκακη που και εκεί έπρεπε να τιμωρηθεί..αλλα τότε υπήρχαν αλλα....τώρα κάποιος πρέπει να πληρώσει και μάλλον θα είναι ο παναθηναϊκός..αρκεί και στο μέλλον να γίνεται το ίδιο.τέλος αυτό που πρέπει να γίνει είναι να γίνει το μοντέλο θατσερ διαφορετικά δεν βλεπω φως.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ερωτηση.
Τα 6-7 εκατομμυρια ευρω που υπολογιζονται οι ζημιες,ποιος θα τα πληρωσει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom