kavlistas444
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
τι ειναι αυτα ρεεεεεε???? μονο μια αγωνιστικη?? α ρε σαπιλα......στο διαολο ομαδα της πουστιας της λαμογιας και της κλεψιας
τι ειναι αυτα ρεεεεεε???? μονο μια αγωνιστικη?? α ρε σαπιλα......στο διαολο ομαδα της πουστιας της λαμογιας και της κλεψιας
στο διαολο ομαδα της πουστιας της λαμογιας και της κλεψιας
τι ειναι αυτα ρεεεεεε???? μονο μια αγωνιστικη?? α ρε σαπιλα......
τι ειναι αυτα ρεεεεεε???? μονο μια αγωνιστικη?? α ρε σαπιλα......
είχα πει.
εις βάρος τους είναι η μικρή ποινή.
τώρα ξεκινάνε τα ντράβαλα.
ειστε νεοφερτοι στην ελλαδα?
δειτε την γλυκα για να καταλαβετε πως ειναι
έτσι.Ουτως η αλλως 1 ή 2 αγωνιστικες θα ηταν η ποινη, μην περιμενετε 5-10 αγωνιστικες απο ΑΥΤΗΝ την πειθαρχικη επιτροπη φιλοι των αλλων ομαδων. Το αιμα, αν θα ερθει, θα ειναι την αλλη βδομαδα που δικαζεται το θεμα της δυσφημισης του αθληματος. Αν τη βγαλουμε λαδι και τοτε το συζηταμε..
κοίτα.
υπότροποι δεν ήταν.
αλλωστε τι μία τι δύο.
και σας ξανάπα τις προάλλες.
όσο η αθλητική δικαιοσύνη έχει δικούς της δικαστές προκοπή δε θα δείτε για κανέναν.
προσοχή. ο Εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει έφεση και αυτός μου φαίνεται όπως και στα ποινικά.
καμια ελληνικη ομαδα δεν ειναι οχι μεγαθηριο,αλλα ουτε καν πεκινουα.γιατι η αεκ δεν είναι μεγαθήριο;
ο παοκ;
Ουτως η αλλως 1 ή 2 αγωνιστικες θα ηταν η ποινη, μην περιμενετε 5-10 αγωνιστικες απο ΑΥΤΗΝ την πειθαρχικη επιτροπη φιλοι των αλλων ομαδων. Το αιμα, αν θα ερθει, θα ειναι την αλλη βδομαδα που δικαζεται το θεμα της δυσφημισης του αθληματος. Αν τη βγαλουμε λαδι και τοτε το συζηταμε..
μην λες ιστοριες,και εσεις και εμεις εχουμε φαει κατι ποινες χαδακια....μην τα λες σε εμενα αυτα, 44 χρονια τα εχω φαει με το κουταλι
οσο για τον εισαγγελεα δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει
μην λες ιστοριες,και εσεις και εμεις εχουμε φαει κατι ποινες χαδακια....
ετσι.μην λες ιστοριες,και εσεις και εμεις εχουμε φαει κατι ποινες χαδακια....
Αποφαση-ΚΟΛΑΦΟΣ
ΠΟΥΤΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ στους ΨΕΥΤΕΣ και ΑΛΗΤΕΣ της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΜΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...
Πλεζουρααααααααα...
Που ειναι ρε οι 6 αγωνιστικες που ελεγες?
Που μερικα σπρωξιματα,οι εγκαθετοι της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ τα παρουσιασανε λες και μπηκαν στο Καραισκακη 30.000 κοσμος με ΣΤΙΛΕΤΑ,ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ και ΒΟΜΒΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΟΥ στο χερι...
Ευτυχως υπαρχει αδεκαστη και ανεξαρτητη δικαιοσυνη που εκτιμωντας ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,τιμωρησε τον Ολυμπιακο με μια αγωνιστικη.
Αιντε...Στα λαγουμια σας παλι πρασινοι λαγοι..
αντε ρε;και εγω νομιζα οτι την εφαγες επειδη επεσε ξυλο.αληθεια με τον βολο τι εγινε,ποσο τιμωρηθηκες;εγω εφαγα φετος 1 αγωνιστικη επειδη γιουχαρα τους παικτες ΜΟΥ μετα το 0-1 απο τον αρη εξω απο το γηπεδο
λογικά γι αυτά που κάνατε στον μπάγιεβιτς με καλλιθέα ακόμα χωρίς κόσμο έπρεπε να παίζετε.αντε ρε;και εγω νομιζα οτι την εφαγες επειδη επεσε ξυλο.αληθεια με τον βολο τι εγινε,ποσο τιμωρηθηκες;