Νέα

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στο «Fantasia Live»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EasyRider2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το πρόγραμμα ενός επιτυχημένου Σαββατόβραδου είναι: Ξεκινάμε κατά τις 9 για κανένα καλό εστιατόριο σουβλακια και μπυρες η αραβικο φαλαφελμε πολύ καλή παρέα μέχρι τις 12. μετά περνάς από ένα καλό στουντιάκι  μπουρδελο στο μεταξουργιογια ένα γερό πήδημα  μέχρι τη 1 και μετά βούρ για Βέρτη κανα κολομπαρο τρουμπα η αχαρνων. μέχρι τις 6 το πρωι. Αυτή είναι ζωή φίλε μου.

Επισκέπτης
Το πρόγραμμα ενός επιτυχημένου Σαββατόβραδου είναι: Ξεκινάμε κατά τις 9 για κανένα καλό εστιατόριο με πολύ καλή παρέα μέχρι τις 12. μετά περνάς από ένα καλό στουντιάκι για ένα γερό πήδημα  μέχρι τη 1 και μετά βούρ για Βέρτη. μέχρι τις 6 το πρωι. Αυτή είναι ζωή φίλε μου.
Aυτή είναι κατάντια φίλε μου..

petros32

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια... φήμες λένε οτι ειναι πλαγιαστη και κουνιστη στα καμαρίνια... αλήθεια ειναι,,,

εχω μεινει πίσω λίγο στα κουτσομπολια

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Το πρόγραμμα ενός επιτυχημένου Σαββατόβραδου είναι: Ξεκινάμε κατά τις 9 για κανένα καλό εστιατόριο με πολύ καλή παρέα μέχρι τις 12. μετά περνάς από ένα καλό στουντιάκι για ένα γερό πήδημα  μέχρι τη 1 και μετά βούρ για Βέρτη. μέχρι τις 6 το πρωι. Αυτή είναι ζωή φίλε μου.

last year  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
......καλά ρε ..παιδιά!  Θα πάω να βγάλω εισiτήρια gia τον Mάικ το Φασολάκι kai ματά βούρ για ύπνο ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν θα έδινα λεφτά για να ακούσω κάποιον με μέτριο ταλέντο, μέτρια τραγούδια.....
Τον είχα πετύχει μια φορά, ήταν με μια Aston Martin Vantage....

Επισκέπτης
πηγαιντε πληρωσετε τα μαλια της κεφαλης σας να βλεπετε ανταλαντους παντελιδες ,πλαστικοπαολες κλπ..

μετα φταει η κριση  :2on1:

παντως μπορει να φταει γιατι στα μπουζουκια απεξω οποτε εχω περασει εχω δει πολυ χαι κλασ κουλτουρα ρε παιδι μου

ισα με 30 τζιπ στην σειρα..  :2on1:

τύπε όλο το παιχνίδι σήμερα στα μπουζούκια παίζεται...

οι μισοί γάμοι από κει ξεκινάνε...

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

έτσι είναι.
όταν την βλέπεις (και σε βλέπει) στο μισοσκοτάδο, υπό την επίρρεια του Τζόννυ του περπατητή, κάτω από στρώσεις μακιγιάζ κλπ κλπ κλπ, λογικό είναι να την πατήσεις και ταυτόχρονα να κάνεις (ακόμη) ένα δικηγόρο λίγο πιο πλούσιο στο μέλλον...

Επισκέπτης
έτσι είναι.
όταν την βλέπεις (και σε βλέπει) στο μισοσκοτάδο, υπό την επίρρεια του Τζόννυ του περπατητή, κάτω από στρώσεις μακιγιάζ κλπ κλπ κλπ, λογικό είναι να την πατήσεις και ταυτόχρονα να κάνεις (ακόμη) ένα δικηγόρο λίγο πιο πλούσιο στο μέλλον...

τύπε την βλέπεις όμως εν δράσει
να ικανοποιεί τους 2 απ τους 3 καημούς της

το χορό και τα λούσα

και να σε κοιτάει με λάγνο βλέμμα ψάχνωντας να ικανοποιήσει τον τρίο καημό και να ολοκληρωθεί

πως να αντισταθείς;  :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
τωρα μπορω να κοιμηθω ξενοιαστος :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τύπε την βλέπεις όμως εν δράσει
να ικανοποιεί τους 2 απ τους 3 καημούς της

το χορό και τα λούσα

και να σε κοιτάει με λάγνο βλέμμα ψάχνωντας να ικανοποιήσει τον τρίο καημό και να ολοκληρωθεί

πως να αντισταθείς;  :rockon:

κοίτα, αν το βλέμμα είναι λάγνο από τον τρίτο καημό πάω πάσο μπορεί όμως να είναι και ο Τζόννυ...
τώρα να μου πεις τι μας νοιάζει... :grin:
όχι όμως και γάμος από γνωριμία στα σκυλάδικα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
κοίτα, αν το βλέμμα είναι λάγνο από τον τρίτο καημό πάω πάσο μπορεί όμως να είναι και ο Τζόννυ...
τώρα να μου πεις τι μας νοιάζει... :grin:
όχι όμως και γάμος από γνωριμία στα σκυλάδικα.

Και όμως είναι αρκετοί που ψάχνουν να παντρευτούν στα μπουζούκια.Αν είναι δυνατόν...Τέλος πάντων ο Βέρτης ανοίγει σε κάποιους αρέσει σε κάποιους δεν αρέσει.Τώρα μην ξεκινήσουμε με κάθε σχήμα που θα ανοίγει να κάνουμε έναρξη σε καινούργια θέματα στο συγκεκριμένο site...Δεν ενδιαφέρουν και πολλούς εδώ μέσα αυτά περί μπουζουκιών...

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
starxidiamas.png

+1

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

[size=50pt]
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom