str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Την αυθεντική εκτέλεση σε μακεντόνσκι την έχεις;
Τον ύμνο του ρουφιάνου γιατί δεν τον βάζεις;
Τον ύμνο του ρουφιάνου γιατί δεν τον βάζεις;
Κανένα πρόβλήμα...
Χαλάσω εγώ χατίρι στο χαζόπαπο;
αφιερωμένο στη ρουφ-τράνυ!!!!
Είδες που όσο ρουφιάνος και να είσαι (που είσαι), δεν μπορείς να κρύψεις την αλήθεια;
Η Χ του σκατόψυχου Γρίβα και τα Τάγματα Ασφαλείας είχανε μήπως τον οπλισμό τους απο μάχες κατά των Γερμανών;
Δηλαδή τώρα θες να μας πεις οτι ο παππούς σου ήταν ρουφιάνος;
Η κνε ιδρύθηκε το 1968, όταν ο παππούς μου ήταν αρκετά μεγάλος για να γραφτεί...
Το σημαντικό βέβαια είναι ότι ουδέπουε πίεσε κάποιο παιδί του να ακολουθήσει αυτήν την ιδεολογία και δεν τα έστειλε στα μαρξιστικά κατηχητικά ούτε και τους ενστάλλαξε μίσος...
Βλέπεις, πολύς κόσμος βρέθηκε τη δεκαετία του 1940 στο κκε μέσω εαμ, έχοντας δικαιολογία την άγνοια και την αφέλεια και ελάχιστη σχέση είχε με το συμφερτό των καθογηγητών και των υψηλόβαθμων μελών του κόμματος...
Οι Χίτες είναι σίγουρο ότι προμηθεύτηκαν όπλα από τους γερμανούς.
Όχι όμως επί κατοχής, αλλά όταν αυτοί την πούλευαν σιγά σιγά για τα σπίτια τους.
Ήταν προφανές ότι ερχόταν σύγκρουση, και δεν ήταν μαλάκες να κάτσουν να την φάνε (σαν τον Ψάρρο πχ)
Ο αντιστασιακός ρόλος της ομάδας Χ (αντικατασκοπία, σαμποτάζ) κατά την κατοχή είναι τεκμηριωμένος.
Η ερώτηση κρίσεως είναι αν μόνο οι Χίτες προμηθεύτηκαν όπλα από τους γερμανούς.
Την αυθεντική εκτέλεση σε μακεντόνσκι την έχεις;
Η κνε ιδρύθηκε το 1968, όταν ο παππούς μου ήταν αρκετά μεγάλος για να γραφτεί...
Το σημαντικό βέβαια είναι ότι ουδέπουε πίεσε κάποιο παιδί του να ακολουθήσει αυτήν την ιδεολογία και δεν τα έστειλε στα μαρξιστικά κατηχητικά ούτε και τους ενστάλλαξε μίσος...
Βλέπεις, πολύς κόσμος βρέθηκε τη δεκαετία του 1940 στο κκε μέσω εαμ, έχοντας δικαιολογία την άγνοια και την αφέλεια και ελάχιστη σχέση είχε με το συμφερτό των καθογηγητών και των υψηλόβαθμων μελών του κόμματος...
Η χορωδία της ...ΠΠΣΠ. (ώρα είναι να μου πεις οτι δεν την ξέρεις)
Η ηχογράφηση έγινε το 1977 και μπήκε στην έκδοση (βιβλιαράκι + κασέτα) "Τα τραγούδια του μεγάλου σηκωμού", που στις μέρες μας έγινε βιβλίο + σιντί.
το υπογραμμισμένο, το εννοείς;
το υπογραμμισμένο, το εννοείς;
την έχεις εσύ μήπως;
Νομίζω τη δίνει ο λιθοξόου με σιντι στο καινούργιο του βιβλίο.
Νομίζω τη δίνει ο λιθοξόου με σιντι στο καινούργιο του βιβλίο.
Περιμένουμε λοιπόν εναγωνίως τα ...τεκμήρια που λες.
Με μια μικρή διορθωσούλα, ναι...
συΡφετός είναι αλλά το μυαλό μου στο συΜφέρον!