Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δωσε τα φωτα σου στο αδαες ποπολο.
ασε ρε να παίξω λίγο τον κουκουέγιατί πότε ήταν "δικά σας"?
Υ.Γ.φύγε ρε που το παίζεις και κουκούδι!
σε τα μας?
Αυτό αποτελεί ομολογία;;;
συγνώμη αλλά πιστεύω οτι ολοι σας εστιάζετε στο μείζον
σημασία για μενα εχει γιατι δεν μπόρεσε η Ελλαδα να ακολουθήσει την τυχη της Γαλλίας η της Ιταλίας
δεν ήθελε το ΚΚΕ ή οι "σύμμαχοι" και γιατί;
ποιος ο πραγματικός ρόλος των ταγματασφαλιτών
ηταν τόσο ανόητα τα συντρόφια να ξεκινήσουν εμφύλιο χωρις τις πλάτες τις μαμάς Ρωσίας η μήπως ήταν με την πλάτη στον τοίχο;
έλα οκ!ασε ρε να παίξω λίγο τον κουκουέ
το εχω απωθημένο
Αυτό αποτελεί ομολογία;;;
ρίγη συγκίνησης.........κατά την εκδοχή που γίνεται ευρέως δεκτή (πρόσφατη αναπαραγωγή της σε Εμφύλιος Πολέμος 1946-1949 (συλλ) εκδ ΝΕΑ, 2010) οι εγγλέζοι οργάνωσαν και επέβαλαν την συντριβή του εαμικού κινήματος με την συνεργασία των μοναρχοφασιστών, ποδηγετώντας το κέντρο.
το ΕΑΜ και το ΚΚΕ επεδίωκε την ειρηνική συνύπαρξη αλλά δεν μπορούσε να αυτοκτονήσει.οπότε με τη λευκή τρομοκρατία, οδηγήθηκε στον εμφύλιο.
η εκδοχή των ισίων, τραμουντανών κλπ είναι η εκδοχή της μετεμφυλιακής ακροδεξιάς που αναθαρρεύει τώρα με τη γραμμή Καλύβα κλπ...
αλλά δεν έχει σχέση με ιστορία. είναι προπαγάνδα!
η υπογραφή ενός τέτοιου συμφωνου με μία παράταξη, με το οποίο καθίστασαι πλειοψηφία σε μία βουλή και αναλαμβάνεις το αξίωμα του προέδρου της βουλής το 1936 δεν γίνεται χωρίς αμοιβαίες υποχωρήσεις και ανάληψη πολιτικών χρεών..
δεν πρέπει κανένας να είναι φωστήρας για να το αντιληφθεί...
ποιος συμμερίζεται την παπαριά αυτή;
ομολογώ ότι ξεβρακώνοντας τους τρανυ-ίσιους διασκεδάζω!!!
Ετερο κουιζακι...Το πρωτο εξακολουθει να ισχυει,εννοειται.
Τι λαθος παρατηρησατε στο 03:30 του video,οσοι το ειδατε.
Μιλαμε για ΧΟΝΤΡΟ λαθος τωρα.
Για να σηκωθει η τρανυ να μας πει τι λαθακι ειχε το video.Τί, είχε το Ζαχαριάδη να κάνει το σταυρό του;
κατά την εκδοχή που γίνεται ευρέως δεκτή
ποδηγετώντας το κέντρο.
Ευρέως δεκτή από ποιον ρε masterΠΠ; Πηγούλα έχεις; Ποσοστά;
Τριτο κουιζακι...ΥΓ. Η αγγλική wiki μάλιστα προσθέτει: The percentage of abstention is important in this plebiscite, as it gives an idea about the size of the KKE's core constituency. Το ποσοστό αποχής κατ' αυτήν έφτασε το εντυπωσιακό 13,37%..
σ' έτσουξε ο πιραντέλο μικρή μου αμοιβάδα;
πήγες να πουλήσεις και "μαγκιά" στον παπαζόλη, μέσα στην άγνοιά σου!
κακομοίρη!
σεξ έκανα με τη μασεζ στο εντελβαις (ξερει ο παπαζόλης) και τώρα έχω κέφια να ξεβρακώσω μερικά ακρομεσοδεξιόπουλα!!!
Ειναι ΕΥΚΟΛΟ να βρεθει αλλα ΔΕΝ θα το παραθεσω εγω.Ποσοι ηταν οι ψηφοφοροι(σαν αριθμος)στις εκλογες της 31/3/1946 και ποσοι στο δημοψηφισμα για την επαναφορα του Γεωργιου Β' πεντε(5)μηνες αργοτερα?