Επισκέπτης
η ιδια η ιστορια και τα γεγονοτα ειναι σαφη κυριε! οσο και να χτυπουν τον κωλο τους κατω οι Σκοπιανοι, απογονοι του Μ.Αλεξανδρου ουτε υπηρξαν ουτε θα γινουν ποτε!ποιος κρίνει την παραποίηση / παραχάραξη ;
η ιδια η ιστορια και τα γεγονοτα ειναι σαφη κυριε! οσο και να χτυπουν τον κωλο τους κατω οι Σκοπιανοι, απογονοι του Μ.Αλεξανδρου ουτε υπηρξαν ουτε θα γινουν ποτε!ποιος κρίνει την παραποίηση / παραχάραξη ;
στο πρωτο συμφωνουμε! Αλλα για πειτε μου που διαολο μπορειτε να ενταξετε το "δημοκρατικη" στην πολιτικη του ΠΑΣΟΚ?
στις διαγραφες των βουλευτων του?
στις αμεσες επιταξεις των απεργων?
στην παραγκωνιση της βουλης απο την διαδικασια ληψης σημαντικων αποφασεων?
που?
ξερετε, το λεξιλογιο της Ελληνικης μπορει να περιγραψει με πολλες "ωραιες" λεξεις μια κατασταση!Το θεμα ομως ειναι πως ολες ειναι συνωνυμες της λεξεως "χουντα" και "φασισμος"
στο πρωτο συμφωνουμε! Αλλα για πειτε μου που διαολο μπορειτε να ενταξετε το "δημοκρατικη" στην πολιτικη του ΠΑΣΟΚ?
στις διαγραφες των βουλευτων του?
στις αμεσες επιταξεις των απεργων?
στην παραγκωνιση της βουλης απο την διαδικασια ληψης σημαντικων αποφασεων?
που?
ξερετε, το λεξιλογιο της Ελληνικης μπορει να περιγραψει με πολλες "ωραιες" λεξεις μια κατασταση!Το θεμα ομως ειναι πως ολες ειναι συνωνυμες της λεξεως "χουντα" και "φασισμος"
η ιδια η ιστορια και τα γεγονοτα ειναι σαφη κυριε! οσο και να χτυπουν τον κωλο τους κατω οι Σκοπιανοι, απογονοι του Μ.Αλεξανδρου ουτε υπηρξαν ουτε θα γινουν ποτε!
μακεδονικό έθνος όμως έγιναν...
Λιγοτερο ομως φιλε απο οσο ειναι "εθνος" οι ΗΠΑ...
Γιατι καποιοι πρεπει να ξηλωθουν,ισως και να την βγαλουν ψαχνοντας στα σκουπιδια.τα οποία προβλέπονται από το αστικοδημοκρατικό πλαίσιο!
οταν τα εκανε η χουντα μονο ενοχλουσαν! τωρα επειδη εχουν βαφτιστει σοσιαλιστικα δενβλεπω να ενοχλουν κανεναν αριστερο! Εννοια σας κυριοι και η ιστορια θα σας ξανα-κρινει για την σταση σας!τα οποία προβλέπονται από το αστικοδημοκρατικό πλαίσιο!
Το ΚΚΕ το 1945 το μονο που ηθελε ηταν μια θεση στον κοινοβουλευτικο ηλιο.
Η οποια θεση θα ηταν πολυ καλη,και αυτο το ηξερε.
Και μια τετοια θεση απλα ΔΕΝ ηταν ανεκτη.Το ΚΚΕ δεν"αποφασισε"τον εμφυλιο...συρθηκε στον εμφυλιο.
Μπορουσε βεβαια να επιλεξει και τις αλυσιδες,αλλα προτιμησε(ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ)τα οπλα.
ποιος κρίνει την παραποίηση / παραχάραξη ;
μακεδονικό έθνος όμως έγιναν...
ε ας κανουμε οι χρηστες του παροντος σαϊτ ενα "μπουρδελικο" εθνος τοτε....αφου ειναι τοσο ευκολο...μακεδονικό έθνος όμως έγιναν...
ε ας κανουμε οι χρηστες του παροντος σαϊτ ενα "μπουρδελικο" εθνος τοτε....αφου ειναι τοσο ευκολο...
εγω ειμαι πιο πρακτικος, σκεφτομαι να αυτοπροσδιοριστω ως Τσοχατζοπουλος και να διεκδικησω τα ακινητα του(μου)Τελικά ο αυτοπροσδιορισμός είναι το πιο ισχυρό πράγμα στο σύμπαν!
Εγώ λέω να φτιάξω μια μειονότητα ινκας και να διεκδικήσω το μαντείο των δελφών!
Τελικά ο αυτοπροσδιορισμός είναι το πιο ισχυρό πράγμα στο σύμπαν!
Εγώ λέω να φτιάξω μια μειονότητα ινκας και να διεκδικήσω το μαντείο των δελφών!
Πω μιλαμε ελιωσα!!!εγω ειμαι πιο πρακτικος, σκεφτομαι να αυτοπροσδιοριστω ως Τσοχατζοπουλος και να διεκδικησω τα ακινητα του(μου)
εγω ειμαι πιο πρακτικος, σκεφτομαι να αυτοπροσδιοριστω ως Τσοχατζοπουλος και να διεκδικησω τα ακινητα του(μου)
Που να τρέχεις τώρα.
Κάτσε στο έθνος της λίγδας καλύτερα, που είσαι ο νάμπερ ουάν.
Η ιστορική επιστήμη βασικά...
Όπως πχ η φυσική έχει αποδείξει ότι τα περί επίπεδης γης είναι μπούρδες.
Στη φαντασία τους (και όχι, οι αναγνωρίσεις αφορούν κράτος και όχι έθνος και γλώσσα...)
Απο συνομιλια Τσωρτσιλ-ΓΑΠ νο1(το αποσπασμα απο το αφιερωμα των"Νεων"του προηγουμενου σαββατου,σελ.164)Θα μπορούσε να την έχει (τη θέση στον κοινοβουλευτικό ήλιο) και ότι όχι απλά δεν έκανε ό,τι μπορούσε για να αποφύγει αλλά προκάλεσε τη σύγκρουση αλλά νομίζω ότι επαναλαμβανόμαστε...
Το copyright για την λιγδα ανηκει σε τριτο προσωπο.Τουλάχιστον πληρώνεις κανά copyright στον υ/π για τη χρήση της λέξης ή και εκεί τρακαδόρος και επαιτης;
Το copyright για την λιγδα ανηκει σε τριτο προσωπο.
Απο συνομιλια Τσωρτσιλ-ΓΑΠ νο1(το αποσπασμα απο το αφιερωμα των"Νεων"του προηγουμενου σαββατου,σελ.164)
"Το ελληνικο κρατος ηταν αοπλο και τα οπλα βρισκονταν στα χερια οργανωσεων που αντιπροσωπευαν μονο μια μειοψηφια.Το προγραμμα του(ΓΑΠ νο1)ηταν να αντιστρεψει αυτη την κατασταση και να διασφαλισει οτι το κρατος θα ηλεγχε τις ενοπλες δυναμεις-τον στρατο,τη χωροφυλακη και την αστυνομια.Για τον σκοπο αυτο ηταν απαραιτητο να δημιουργησει εναν εθνικο στρατο και αστυνομια,και για να επιτυχει αυτον τον στοχο θα ηταν απαραιτητη η βρεταννικη ενοπλη βοηθεια"
(Minutes of an Anglo-Greek conference at Rome,21/8/1944,06:15-07:00)