streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
λινκάκι;
Macedonian diaspora
λινκάκι;
2. ο νόμος δεν τροποποιείται από εγκύκλιο ή πδ (ειδικά όταν δεν υπάρχει κανενός είδους εξουσιοδότηση γι'αυτό)
Να απευθυνθεις για την απορια σου στο επομενο κνιτοπουλο που θα σε πλησιασει με τον μπριζοθραυστη ανα χειρας.
Αρον τον πυροσβεστηρα σου και περιπατει λοιπον.η ουσία είναι πως για ακόμη μια φορά έδειξε το ΚΚΕ πως στηρίζει απερίφραστα με τις πράξεις του το σύστημα! όλα τα υπόλοιπα και οι βαρύγδουπες "επαναστατικές" δηλώσεις, είναι πιο ελαφριές από τον ίδιο τον αέρα....εξατμίζονται!
1. άλλο το δικαίωμα και άλλο η υποχρέωση! έχεις υποχρέωση και όχι δικαίωμα να πληρώνεις φόρους, έχεις δικαίωμα και όχι υποχρέωση να φοιτήσεις στο πανεπιστήμιο. ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΣΑ ΑΛΛΟ ΒΟΥΡΤΣΑ!
2. ο νόμος δεν τροποποιείται από εγκύκλιο ή πδ (ειδικά όταν δεν υπάρχει κανενός είδους εξουσιοδότηση γι'αυτό)
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΛΕΣ ήταν ΠΙΠΕΣ!
κάτι άλλο έχεις;
περισσότερες πιθανότητες έχω να χτυπηθώ από κεραυνό που θα κάνει γκελ πάνω σε ένα αεροπλάνο που θα πεφτει πανω στην ακρόπολη! αν κρίνω απο σάς, οι ομοιδεάτες σας αποφευγουν σαν το διάολο το λιβάνι να εμπλακούν σε οποιαδήποτε αψμαχία! αράξτε αγαπητέ στο μπροστά στο τζάκι σας και συνεχίστε τον καπουτσίνο σας! η μονη επανάσταση που είστε ικανοί να κάνετε είναι να πιείτε τον καφέ σας χωρίς γάλα!Αρον τον πυροσβεστηρα σου και περιπατει λοιπον.
είναι βέβαιον πως η ταπεινότης μου είναι ΕΛΑΧΙΣΤΗ μπροστά στη συσσωρευμένη σοφία που στροβιλίζεται στο κρανίο σας!(1) κανείς δεν είπε για υποχρέωση.. απλά το δημόσιο μπορεί να θεωρήσει σαν δήλωση αποποίησης ιθαγένειας την δήλωση διαφορετικής εθνότητας, διότι ο νόμος δεν αναφέρει ρητώς τι και πως γίνεται αυτή και το αφήνει να γίενι με ερμηνευτική εγκύκλιο...
(2) βλακάκο η ερμηνευτική εγκύκλιος ερμηνεύει τον νόμο δεν τον τροποποιεί.. και μία ερμηνεια που μπορεί άνετα να δοθεί είναι ότι η δήλωση διαφορετικής εθνικότητας υπέχει θέσιν δήλωσης αποποίησης ιθαγένειας...
θα είσαι πάντα λίγος...
Όχι βέβαια.
Μετρούνται όταν πρέπει (δηλαδή στις απογραφές).
Τελευταία φορά, το 2001 βρέθηκαν να είναι... 962.
είναι βέβαιον πως η ταπεινότης μου είναι ΕΛΑΧΙΣΤΗ μπροστά στη συσσωρευμένη σοφία που στροβιλίζεται στο κρανίο σας!
σοφία ενός Τριβωνιανού, ενός Αρμενοπούλου κι ενός Βαβούσκου all together!
όμως
1. η δήλωση αποποίησης είναι δικαίωμα του πολίτη. αν θέλει την κάνει. ευτυχώς ναζιστικές σκέψεις περί "δικαιωμάτων" σαν τις δικές σας δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμη στην ελλάδα.
2. τέτοια ερμηνεία είναι νέος νόμος! και βέβαια δεν μπορεί να ψηφιστεί διότι είναι αντισυνταγματική και θ'ακυρωθεί αλλά σε κάθε περίπτωση (ανυποτεθεί ότι θα μπορούσε να γίνει) απαιτείται νόμος.
περιμένω όμως ν'ακούσω έγκριτες γνώμες από τους δηλωμένους νομομαθείς εδώ μέσα....
θα περιμένουμε πολλά χρόνια για την πηγούλα;
Σου την έχω δώσει, ασχέτως αν κάνεις τον κουτό.
Μπορεί και να είσαι βέβαια...
Η αυθεντική ερμηνεία απαγορεύεται, διότι αντίκειται στην αρχή της διάκρισης των λειτουργιών (πες τες και εξουσίες αν θέλεις).
Οποιαδήποτε άλλη, χαλαρά γίνεται δεκτή. Και με ισχύ ουσιαστικού νόμου. Δεν έχεις δει ποτέ τις ΠΟΛ;
Σου την έχω δώσει, ασχέτως αν κάνεις τον κουτό.
Μπορεί και να είσαι βέβαια...
και περιμένοντας, πέρασαν χρόνια....
παρακαλώ για την πολύτιμη νομική σοφία σας στο διάλογο που είχαμε με τον τράνυ....
επί της ουσίας για την αποποίηση....
αφού σου είπε βρε μαλάκα.. απογραφή 2001.. μπες στο σάιτ της στατιστικής υπηρεσίας να το επιβεβαιώσεις αν έχεις αμφιβολία...
πόσταρέ την εσύ τριβωνιανέ!!!
Δεν μπορώ να τα λέω όλα εγώ.
Πες και εσύ το συλλογισμό σου μια φορά, να γελάσουμε...
γιατί? δεν διαφωνώ με αυτά που λέει... αν έχεις διαφωνία αντέκροθυσε και παρέθεσε δικά σου στοιχεία και πηγές..
ο άλλος παρλαπίπας πέταξε ένα νούμερο.
χωρίς πηγή είναι ανύπαρκτο, ανάξιο λόγου.