Ρε πάπια κατάλαβε κάτι, διότι μάλλον ορισμένα αυτονόητα πράγματα σου φαίνονται παράξενα.
Ο μέσος άνθρωπος που συμμετέχει στο παρόν σάιτ έχει ταυτόχρονα και άλλα ενδιαφέροντα.
Οικογένεια (γυναίκα, παιδιά), φίλους, γκόμενα, άλλα χόμπυ, αλλά κυρίως ΔΟΥΛΕΙΑ!!
Για παράδειγμα εγώ με τα 3,7 ποστς τη μέρα ασχολούμαι αναίτια πολύ με το σάιτ, αλλά ενίοτε δουλεύω κι όλας οπότε δεν μπορώ να είμαι συνέχεια σε ετοιμότητα να απαντήσω στην κάθε μαλακία που είπε ο καθένας.
Ο ίσιος (που έγινε και τιμημένος με πολύ λιγώτερα ποστς από εσένα, θα είχες σκάσει τότε φαντάζομαι ;) ) με 4,9 το ίδιο, υποθέτω.
ΕΣΥ όμως με τα 22,2 ποστς τη μέρα και την απίστευτή σου ετοιμότητα να απαντάς σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε αφορά ή και δεν σε αφορά (συνδρομο Ιοκάστης ξαναθυμίζω!) αποδικνύεις περίτρανα
ο ίδιος πως ΔΕΝ δουλεύεις!! Άρα ή τρως τα έτοιμα που σου άφησε ο πατέρας σου, ή σε τρέφει η γυναίκα σου, ή από τίποτα ΜΚΟ "τραβάς" λεφτά, ή μας εξηγείς εσύ το παράδοξο να το καταλάβουμε κι εμείς και να το εφαρμόσουμε μήπως.
Πάντως για δουλευταρά δεν σε κόβω, για τεμπελχανά μάλλον ναι!
Αλήθεια ΔΕΝ τοποθετήθηκες (κατά την προσφιλή σου συνήθεια) στο αν καλώς υποστηρίζονται από την Ελληνική πλευρά οι προσπάθειες των Πομάκων να εκφράσουν την διαφορετικότητά τους στα πλαίσια της Μουσουλμανικής μειονότητος. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Είναι σίγουρος πως ΔΕΝ σου αρέσει αυτή η πρωτοβουλία. Ο φανατισμός σου είναι τέτοιος που μισείς οτιδήποτε προέρχεται από την πλευρά της χώρας( ; ) σου, ακόμη κι αν υποστηρίζει θεμελιώδη δικαιώματα οιωνδήποτε, για τα οποία υποτίθεται πως κόπτεσαι...
Όποτε θέλεις μου απαντάς! Εγώ θα απαντώ όποτε και αν μπορώ.
Διότι έχουμε φτάσει στη λογική του "δεν μου απάντησες" (επειδή ήμουν απασχολημένος), "άρα είσαι κότα"!!