- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.695
- Πόντοι
- 42.697
Υ.Γ. Ποια ήταν η αγαπημένη σου ηθοποιός όταν ήσουν μικρός; Η Χούλια Κοτσιγίτ;
βασικά το τρανυ εχει προτιμηση σε ανδρες ηθοποιους, οχι γυναικες
Υ.Γ. Ποια ήταν η αγαπημένη σου ηθοποιός όταν ήσουν μικρός; Η Χούλια Κοτσιγίτ;
δεν υπάρχουν τούρκοι στα μέρη μου πουστράκο... Ελληνες υπάρχουν.. που δυστυχώς βλέπω να εκλειπουν από τα δικά σου μέρη... αν κρίνω από σένα...
βασικά το τρανυ εχει προτιμηση σε ανδρες ηθοποιους, οχι γυναικες
http://[URL unfurl="true"]www.mcf.gr/pictures/b_1629_07starenios.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ξέχασες έναν.
Και ο Σαδίκ έλληνας ήταν ως γνωστόν.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
έλληνας μουσουλμάνος σύμφωνα με τους νόμους του κράτους στο οποίο ζούσε..
η τύχη έφερε να απαλλαγούμε από αυτόν... με το καλό και στους υπόλοιπους ομοίους του...
Εύχεσαι να πεθαίνουν συμπατριώτες σου, ε;
Τόσο καλός έλληνας και χριστιανός είσαι;
ποιός σου είπε ότι είμαι χριστιανός? άθεος είμαι... και θέλω μαρτυρικό θάνατο σε όσουν επιβουλεύονται την Ελλάδα..
και σύ συμπεριλαμβάνεσαι σε αυτούς και όπως είπε και ο υπερπόντικας υπάρχει το AIDS (πιθανόν λόγω ομοφυλοφιλικών τάσεων σου), ο καρκίνος, τα εγκεφαλικά (που σε αφήνουν και αναπηρο σωματικά διότι πνευματικά είσαι)...
Και πλάκα λέει να πάθεις εσύ όλα αυτά που μου εύχεσαι.
Γιατί μπορεί και να πιάσουν οι κατάρες όσων έχεις ρουφιανέψει, Πήλιο Γούση μου.
μέχρι στιγμής εσύ και οι όμοιοι σου έχουν ευχηθεί αυτά για μένα...
η τύχη έφερε να απαλλαγούμε από αυτόν... με το καλό και στους υπόλοιπους ομοίους του...
από πότε οι νόμοι ορίζουν τη θρησκεία και την εθνική συνείδηση του ανθρώπου;
μιλάμε για ΚΑΡΑΧΟΥΝΤΑ!!!!!
Να κάνεις συχνότερα τσεκ απ τότε.
την εθνική του συνείδηση δεν την ορίζουν.. τις πράξεις του όμως και την συμπεριφορά του την ρυθμίζουν...
και όχι τίποτε άλλο .. θα σου κάνουν και παρά φύση έδρα και δεν θα μπορείς να ευχαριστείς τους γαμιάδες σου τα αφγάνια...
Τι, θα 'χει και τρίτη τρύπα για να βγάζει σκατά;
και εσύ.. ειδικά να κάνεις τακτική ορθοσκόπηση...
σαν πισωγλέντης που είσαι, έχεις πολλές πιθανότητες για καρκίνο παχέος εντέρου που προκαλείται από κονδυλώματα...
και όχι τίποτε άλλο .. θα σου κάνουν και παρά φύση έδρα και δεν θα μπορείς να ευχαριστείς τους γαμιάδες σου τα αφγάνια...
Τι, θα 'χει και τρίτη τρύπα για να βγάζει σκατά;
Σύμφωνα με τη δική σου λογική, εφόσον ο Σαδίκ ήτανε έλληνας, έτσι και ο Πύρρος Δήμας ήτανε αλβανός, ε;
Στα 1992 που φώναξε "Για την Ελλάδα" ισοφαρίζοντας τα βάρη του μεγάλου Ρώσσου αντιπάλου του. Τις όσες φορές έχει δακρύσει ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο...
Ω, ναι. Είναι Αλβανός...