Νέα

Ο Μητροπολίτης Μόρφου εξηγεί επιστημονικά(!) πως δημιουργούνται οι gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο Μητροπολίτης με τις χιλιάδες εξομολογήσεις των μητέρων που έχουν κάνει gay αγόρια κάτι παραπάνω από όλους εμάς θα ξέρει!

Η έκφραση "αυτός είναι μεγάλο κωλόπαιδο" τυχαία βγήκε;

Προσωπικά, όσα κωλόπαιδα γνώρισα στη ζωή μου η μάνα τους ήταν γνωστή κωλοπετσωμένη της γειτονιάς!

MIXALIS_NIGHTVISION

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2016
Like
1
Πόντοι
0
οταν το παιδι σου πει : πατερα ψαχνω την ταυτοτητα μου - να ξερεις δεν θα του βγει σε καλο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Η ομοφυλοφιλία έγινε παγκόσμια "μόδα" μετά το 1992 επί προεδρίας Κλίντον από την λεσβία συζυγό του την Χίλαρυ Κλίντον και ενισχύθηκε από το 2008 έως το 2016 επί προεδρίας του αμφιφυλόφιλου (bisexual) Ομπάμα που τον στραπονάριζε η γυναίκα του η Μισέλ!

Όλα αυτά τελείωσαν στις Η.Π.Α το 2017 με την άνοδο του Τραμπ στην εξουσία, τον οποίο μισούν θανάσιμα όλοι οι ανώμαλοι της υφηλίου.

Στην Ελλάδα υπάρχει πάντοτε μια 3ετής καθυστέρηση στην εισαγωγή και εφαρμογή των διεθνών προτύπων και πρακτικών!

Εσενα παντως οταν τον ετρωγε απο τον κωλο πρεπει να σκεφτοταν τι μαλακας με πηδαει γιαυτο βγηκες ετσι.... :S :S :S

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Θρησκεία και επιστήμη δεν έχουν καμία σχέση, αλλά ο παπάρας του άρθρου που να το ξέρει αυτό.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τα περι αμυθητης περιουσιας της εκκλησιας και γεματου παγκαριου ειναι φαντασιωσεις και βλακεις κομμουνιστων, αθεων και λοιπων δημοκρατικων δυναμεων
αντι αλλων πολλων, μπορεις να ριξεις μια ματια σε αυτα τα 2

αν και δεν ειναι εργο της εκκλησιας, στην δεκαετια της κρισης (2009-2019)εφαγαν, ηπιαν, κοιμηθηκαν και ζεσταθηκαν χιλιαδες κατεστραμμενοι ελληνες και ξενοι, οι οποιοι εαν δεν υπηρχε η εκκλησια θα ειχαν φαγωθει μεταξυ τους και θα ειχε γινει κοινωνικη επανασταση
μηπως επρεπε επιτελους να γινει κοινωνικη επανασταση;. Σπάρτακο θελουμε οχι αρτο και θεαματα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

«Οι gay γεννιούνται κατά την ώρα του πρωκτικού έρωτα ενός straight ζευγαριού, και μόνο αν αρέσει στη γυναίκα. Τότε, η επιθυμία αυτή μεταφέρεται στο έμβρυο. Κι αυτό είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο».

Αυτή η καθόλα επιστημονική εξήγηση ανήκει στον Μητροπολίτη Μόρφου που επικαλείται άλλον σοφό γέροντα, που ακούει στο όνομα Πορφύριος.

Η «επιστημονική» εξήγηση του Μητροπολίτη έγινε σήμερα σε ομιλία του στο Ακάκι στην παρουσία πλήθους κόσμου μεταξύ αυτών και παιδιών.

Εντούτοις κανείς δεν κατάλαβε πως καταφέρνει μια γυναίκα να καταστεί έγκυος από το πρωκτικό σεξ και κατά συνέπεια να γεννήσει…ομοφυλόφιλο παιδί.

Σαφώς κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα με την «επιστημονική» εξήγηση του Μητροπολίτη ούτε για το πως κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα ο Γέροντας που επικαλείται. Δεν είναι η πρώτη φορά που εκκλησιαστικοί παράγοντες επικαλούνται «επιστημονικές» αποδείξεις ωστόσο κάθε φορά είναι ακόμα πιο γελοίες και ακόμα πιο…επιστημονικές.

dialogos.com.cy

αν το κωλογαμησι γκαστρωνε το αγιο ορος θα ηταν γεματο παιδια

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Να το ονομάσετε Αλέξη!

Συνημμένα

• 64322330_2937974472940713_3075468494020542464_n.png
    64322330_2937974472940713_3075468494020542464_n.png
    454 KB · Εμφανίσεις: 36

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1

Θα μας τα εξηγήσει όλα το Ελενακι..

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Ο Μητροπολίτης με τις χιλιάδες εξομολογήσεις των μητέρων που έχουν κάνει gay αγόρια κάτι παραπάνω από όλους εμάς θα ξέρει!

Προσωπικά, όσα κωλόπαιδα γνώρισα στη ζωή μου η μάνα τους ήταν γνωστή κωλοπετσωμένη της γειτονιάς!
οτι'να ναι  :S

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1

δηλαδή όσοι καταλήγουν μαλάκες και κωλόπαιδα οφείλεται στο ότι η μάνα τους γαμιέται από τον κώλο...μάλιστα :S...επίσης οι μητέρες πάνε για εξομολόγηση και λένε στο παππα πως γαμιούνται και αυτός κρατάει στατιστικά και στο τέλος βγάζει το πόρισμα...μάλιστα :S...επιστημονικώς τεκμηριωμένα πράγματα :headbang:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Πουλί θυμίζεις λίγο Λουκά.  :2funny:
Ισως λόγω ζέστης.Σε έχω για έξυπνο τύπο.Το τρόλινγκ έχει και τα οριά του! :think:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
δηλαδή όσοι καταλήγουν μαλάκες και κωλόπαιδα οφείλεται στο ότι η μάνα τους γαμιέται από τον κώλο...μάλιστα :S...επίσης οι μητέρες πάνε για εξομολόγηση και λένε στο παππα πως γαμιούνται και αυτός κρατάει στατιστικά και στο τέλος βγάζει το πόρισμα...μάλιστα :S...επιστημονικώς τεκμηριωμένα πράγματα :headbang:

Μην απορείς,εδώ υπάρχει κόσμος που πάει και φιλάει τα χέρια του ΓΑΠ μόλις κάνει εμφάνιση....
Το έχω δεί στην Πάτρα και πρόσφατα.Επίσης έχω δεί Παναγιώταρο στην Τρίπολη να τον χειροκροτάνε όλοι οι μαγαζάτορες.
Θυμάμαι την γιαγιά μου να λιβανίζει όταν ερχόταν σπίτι και άκουγα Craig Mack!!!
:uglystupid:

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Μην απορείς,εδώ υπάρχει κόσμος που πάει και φιλάει τα χέρια του ΓΑΠ μόλις κάνει εμφάνιση....
Το έχω δεί στην Πάτρα και πρόσφατα.Επίσης έχω δεί Παναγιώταρο στην Τρίπολη να τον χειροκροτάνε όλοι οι μαγαζάτορες.
Θυμάμαι την γιαγιά μου να λιβανίζει όταν ερχόταν σπίτι και άκουγα Craig Mack!!!
:uglystupid:

:2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
μηπως επρεπε επιτελους να γινει κοινωνικη επανασταση;. Σπάρτακο θελουμε οχι αρτο και θεαματα

Το τέλος του Σπάρτακου το ξέρεις τυπε φαντάζομαι....
Επίσης μην ξεχνάς ότι ο Σπάρτακος δεν είχε καμμία πρόθεση για επανάσταση,απλά για φυγή όσων των ακολούθησαν στις πατρίδες τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom