Νέα

Ο Μητροπολίτης Μόρφου εξηγεί επιστημονικά(!) πως δημιουργούνται οι gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
παντελως λανθασμενη αποψη
το οτι πληρωνεται ο παπας απο τη φορολογια σου δεν σημαινει οτι θα λεει ο,τι θελεις εσυ να ακουσεις
θα λεει ο,τι διδασκει η πιστη του, ειτε σου αρεσει, ειτε δεν σου αρεσει, ειτε σου χαιδευει τα αυτια, ειτε σε κανει να νιωθεις ενοχες

με το ιδιο σκεπτικο εγω πηγα στα συνορα φανταρος και σε φυλαξα για 1 χρονο, εσυ πορδοκλανες σπιτι σου με τη δικαιολογια της σεξουαλικοτητας σου
να πας κι εσυ να υπηρετησεις και να κρατησεις τη σεξουαλικοτητα σου σπιτι σου
εχω υπηρετήσει κανονικα

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
παντελως λανθασμενη αποψη
το οτι πληρωνεται ο παπας απο τη φορολογια σου δεν σημαινει οτι θα λεει ο,τι θελεις εσυ να ακουσεις
θα λεει ο,τι διδασκει η πιστη του, ειτε σου αρεσει, ειτε δεν σου αρεσει, ειτε σου χαιδευει τα αυτια, ειτε σε κανει να νιωθεις ενοχες

με το ιδιο σκεπτικο εγω πηγα στα συνορα φανταρος και σε φυλαξα για 1 χρονο, εσυ πορδοκλανες σπιτι σου με τη δικαιολογια της σεξουαλικοτητας σου
να πας κι εσυ να υπηρετησεις και να κρατησεις τη σεξουαλικοτητα σου σπιτι σου
απλα μειωμένη θητεία γιατι η μάνα μου είναι Ιταλίδα..οκ τώρα έχω δικαίωμα να μιλάω?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εχω υπηρετήσει κανονικα
οκ εσυ εχεις υπηρετησει
χιλιαδες αλλοι γκευ και τρανς τη σκαπουλαρουν
με το σκεπτικο σου να πανε να υπηρετησουν ολοι και να κρατησουν τη σεξουαλικοτητα τους σπιτι τους

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
οκ εσυ εχεις υπηρετησει
χιλιαδες αλλοι γκευ και τρανς τη σκαπουλαρουν
με το σκεπτικο σου να πανε να υπηρετησουν ολοι και να κρατησουν τη σεξουαλικοτητα τους σπιτι τους
θα συνεχίσουμε αλλη φορά την συζήτηση αν θελεις γιατί οδηγάω τώρα..καλό απόγευμα

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
lgbtq-pride-parade-kiev-ukraine.jpg
Αυτοί μάλλον είναι πολύ μπροστά. Κατάλαβαν πλέον ότι ο άντρας είναι ο μαλάκας που τραβάει όλο το ζόρι στην κοινωνία για να αράζουνε οι άλλοι και πάνε να το παίξουνε γυναίκες.  :2funny:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Υπάρχουν ζευγάρια γκέι συνομήλικα; Οι περισσότεροι έχουν μεταξύ τους τουλάχιστο 10 χρόνια διαφορά. Λέω λάθος;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές που κάνει σε αυτή τη ζωή. Αν είναι άντρας αλλά θέλει να είναι γυναίκα με γειά του με χαρά του. Αν είναι γυναίκα που θέλει να είναι άντρας πάλι τα ίδια. Επιλογές.
Από εκεί και πέρα δε δέχομαι να έχει λόγο κανένας σε αυτή την επιλογή κι ιδιαίτερα οι φουγαροκέφαλοι που έχουν φτιάξει το παιχνίδι έτσι ώστε
να σε πνίγουν στα νερά και στα βουντού όταν γεννιέσαι
και να σε φυτεύουν πάλι με βουντού όταν πεθαίνεις

α σιχτίρι πια.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Αυτοί μάλλον είναι πολύ μπροστά. Κατάλαβαν πλέον ότι ο άντρας είναι ο μαλάκας που τραβάει όλο το ζόρι στην κοινωνία για να αράζουνε οι άλλοι και πάνε να το παίξουνε γυναίκες.  :2funny:

μην μπερδεύουμε τις σκοπιμότητες με την ουσία.

υπάρχει ατζέντα για το προμόσιον αυτών των μαζικών κινητοποιήσεων.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές που κάνει σε αυτή τη ζωή. Αν είναι άντρας αλλά θέλει να είναι γυναίκα με γειά του με χαρά του. Αν είναι γυναίκα που θέλει να είναι άντρας πάλι τα ίδια. Επιλογές.
Από εκεί και πέρα δε δέχομαι να έχει λόγο κανένας σε αυτή την επιλογή κι ιδιαίτερα οι φουγαροκέφαλοι που έχουν φτιάξει το παιχνίδι έτσι ώστε
να σε πνίγουν στα νερά και στα βουντού όταν γεννιέσαι
και να σε φυτεύουν πάλι με βουντού όταν πεθαίνεις

α σιχτίρι πια.
το να εισαι αντρας η γυναικα δεν ειναι επιλογη, ειναι φυσικο χαρακτηριστικο
οπως δεν ειναι επιλογη να εισαι 22 χρονων η 61 χρονων, χαμομηλι η τραπεζακι του καφε
οι παπαδες δεν μπαινουν σπιτι σου με flying kick οταν γεννιεσαι η πεθαινεις για να σε βαφτισουν η να σε διαβασουν
οι συγγενεις σου σε πηγαινουν σε αυτους
απο κει και περα μια χαρα μπορει καποιος τη σημερον ημερα να μη βαφτιστει οπως ο αλεξης ο τσιπρας πηγε το γιο του στο δημαρχειο και τον εβγαλε ορφεα - ερνεστο αλλα και να μην διαβαστει οπως ο μηνας ο χατζησαββας που του κανανε πολιτικη κηδεια στο Α νεκροταφειο, του περασανε 2 χερουλια και τον φυτεψανε αδιαβαστο
κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν, οστις θελει...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
το να εισαι αντρας η γυναικα δεν ειναι επιλογη, ειναι φυσικο χαρακτηριστικο
οπως δεν ειναι επιλογη να εισαι 22 χρονων η 61 χρονων, χαμομηλι η τραπεζακι του καφε
οι παπαδες δεν μπαινουν σπιτι σου με flying kick οταν γεννιεσαι η πεθαινεις για να σε βαφτισουν η να σε διαβασουν
απο κει και περα μια χαρα μπορει καποιος τη σημερον ημερα να μη βαφτιστει οπως ο αλεξης ο τσιπρας πηγε το γιο του στο δημαρχειο και τον εβγαλε ορφεα - ερνεστο αλλα και να μην διαβαστει οπως ο μηνας ο χατζησαββας που του κανανε πολιτικη κηδεια στο Α νεκροταφειο, του περασανε 2 χερουλια και τον φυτεψανε αδιαβαστο

έχεις δίκιο, αλλά δε σε ρωτάει κανένας στους 8-9 μήνες για να επιλέξεις αν θα μπεις στον κουβά ή όχι. Σε βάζουν σου αρέσει δε σου αρέσει.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
έχεις δίκιο, αλλά δε σε ρωτάει κανένας στους 8-9 μήνες για να επιλέξεις αν θα μπεις στον κουβά ή όχι. Σε βάζουν σου αρέσει δε σου αρέσει.
αυτο λεγεται γονικη μεριμνα (ειδικη εξουσια ονοματοδοσιας) και το εχουν οι γονεις σου μεχρι τα 18 σου
αν σε πειραξε τοσο πολυ που σε ονοματισαν δια της χριστιανικης βαπτισης θα πρεπει να κανεις τα παραπονα σου στους γονεις σου, οχι σε αυτους που σε πηγαν για να βαφτιστεις
ετσι κι αλλιως περαν της ονοματοδοσιας, απο δω και περα μπορεις να μην αρραβωνιαστεις, να μην παντρευτεις, να μην βαφτισεις τα παιδια σου, να μην ξαναπατησεις στην εκκλησια και να ζητησεις να μην κηδευτεις
κανεις ενα συμφωνο συμβιωσης, πας μονο στα δημαρχεια για γαμους και ονοματοδοσιες και σε φυτευουν κι εσενα με 2 χερουλια σαν τον χατζησαββα

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
αυτο λεγεται γονικη μεριμνα (ειδικη εξουσια ονοματοδοσιας) και το εχουν οι γονεις σου μεχρι τα 18 σου
αν σε πειραξε τοσο πολυ που σε ονοματισαν δια της χριστιανικης βαπτισης θα πρεπει να κανεις τα παραπονα σου στους γονεις σου, οχι σε αυτους που σε πηγαν για να βαφτιστεις
ετσι κι αλλιως περαν της ονοματοδοσιας, απο δω και περα μπορεις να μην αρραβωνιαστεις, να μην παντρευτεις, να μην βαφτισεις τα παιδια σου, να μην ξαναπατησεις στην εκκλησια και να ζητησεις να μην κηδευτεις
κανεις ενα συμφωνο συμβιωσης, πας μονο στα δημαρχεια για γαμους και ονοματοδοσιες και σε φυτευουν κι εσενα με 2 χερουλια σαν τον χατζησαββα
Αν δεν σε βαφτίσουν δε σώζεσαι και αν δε σε διαβάσουν καίγεσαι αιώνια. Αυτά τα παθαίνουν ακόμη και όσοι δεν πιστεύουν στο χριστιανισμό. Να τα λέμε κι αυτά.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αν δεν σε βαφτίσουν δε σώζεσαι και αν δε σε διαβάσουν καίγεσαι αιώνια. Αυτά τα παθαίνουν ακόμη και όσοι δεν πιστεύουν στο χριστιανισμό. Να τα λέμε κι αυτά.
ακριβως
και οι αβαπτιστοι βρωμανε
μπες σε λεωφορειο τιγκα με πακιστανους και θα μου πεις

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Όταν γεννιέμαι, είμαι μαύρος
Όταν μεγαλώσω, είμαι μαύρος
Όταν κάθομαι στον ήλιο, είμαι μαύρος
Όταν φοβάμαι, είμαι μαύρος
Όταν αρρωσταίνω, είμαι μαύρος
Κι όταν πεθαίνω, ακόμα είμαι μαύρος
Κι εσύ λευκέ άνθρωπε
Όταν γεννιέσαι, είσαι ροζ
Όταν μεγαλώνεις, γίνεσαι λευκός
Όταν κάθεσαι στον ήλιο, γίνεσαι κόκκινος
Όταν κρυώνεις, γίνεσαι μπλε
Όταν φοβάσαι, γίνεσαι κίτρινος
Όταν αρρωσταίνεις, γίνεσαι πράσινος
Κι όταν πεθαίνεις, γίνεσαι γκρι

Και αποκαλείς εμένα έγχρωμο...

Νίκος Εγγονόπουλος

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
«Αλήθεια -των αδυνάτων αδύνατο
ποτές δεν εκατάφερα να καταλάβω /
αυτά τα όντα που δεν βλέπουνε
το τερατώδες κοινό γνώρισμα τ’ ανθρώπου /
το εφήμερο της παράλογης ζωής του
κι ανακαλύπτουνε διαφορές
γιομάτοι μίσος διαφορές
σε χρώμα δέρματος /φυλή / θρησκεία»

Νικηφόρος Βρεττάκος

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
...

προφανως επιτηδες αγνοεις οτι οι παπαδες ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟ εντος της κοινωνιας σε οποιον ΔΕΝ συμμεριζεται τα δικα τους "μυστηρια" με σκοπο να αποτρεπουν τον "μεσο" ανθρωπο να μην ...ξεσταρτιζει απο το παγκαρι της εκκλησιας.
Μονο αγαπη προς τον πλησιον και μαλιστα απο τους ιερωμενοςυ της ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ αυτο.
Αντιθετα, εμπαθεια και φθονος για οσους εχουν κουραστει απο την δηθεν πνευματικη αναταση του φαρισαισμου τους.
Δεν εχουν δικαιωμα να υποχρεωσουν (και το ξερουν), οποτε δια της πλαγιας οδου πιεζουν για να μην χασουν την οικονομικη υποτηριξη απο την κοινωνια. Και ΠΙΕΖΟΥΝ με αχαρο, ακομψο και σιγουρα ΜΗ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ τροπο. Ολο πουστιες και απειλες για ...την κολαση.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

εσυ με το μυαλο που κουβαλας ...δεν σωνεσαι ετσι κι αλλιως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom