Νέα

Ο Μίκης καλεί σε «ανυπακοή»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα helios747
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δεν θέλω να σε ψυχοπλακώσω βραδιάτικα αλλά ο Λάκης είπε μεγάλη αλήθεια!!! :grin:

Το πρόβλημα ξεκινάει από το τι ορίζεις ως κομμουνισμό κ τι μπορείς να ορίσεις.

καλα, ξεκινα να οριζεις τον τροχο και την ενεση του οδοντιατρου και μετα πας και στη φιλοσοφια...

Υ.Γ. το ξερεις φανταζομαι πως με τη ξυλοκαϊνη που θα σου κανει μπορει να μουδιασει το πουλι σου και να ειναι μελατο για παντα αν εχεις αλλεργια.... :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Με τα κρατη-εθνη δεν γινεται δουλεια
Πολυδιασπαται η δημιουργικοτητα των ανθρωπων-κι αρα η προοδος- και τα μισα λεφτα των λαων γινονται οπλα και μισθοι για τους στρατοκαυλους
Δεν λεω οτι ειναι ευκολο να δημιουργησεις ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ μια παγκοσμια κοινωνια, λεω ομως προς τα πού πρεπει να ειναι η κατευθυνση
Και προς αυτη την  κατευθυνση ΔΕΝ ειναι οι Μικηδες,ουτε το ΚΚ
Αν θες να στο εξειδικευσω για Ελλαδα, μηδεν στρατιωτικες δαπανες κι ο,τι γινει. Αυτη δεν ειναι μια καλη προταση και για την κριση?
Αστους να μπουν μεσα τους Τουρκους. Τι θα κανουν δηλαδη? Θα καταλαβουν χωρα-μελος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ? Δε νομιζω. Αλλα κι αν το κανουν ακομα, σκοτιστηκα! Εχουν και καλυτερους ρυθμους αναπτυξης  :grin:
Το οτι ειμαι διεθνιστης δε σημαινει οτι θεωρω και τελειως ανεφικτο ενα κρατος κομμουνιστικο,σφηνα στον καπιταλισμο. Αλλα κι αυτο το κρατος ποτε δεν θα μπορεσει να γινει πραγματικα "κομμουνιστικο"...Θα ειναι στην πιο ακραια του μορφη κρατικος καπιταλισμος ΕΣΣΔ-και μαλιστα οπως στα τελειωματα.Με πολυεθνικες κλπ κλπ/ Οχι πως με νοιαζει δηλαδη (σε οικονομικο επιπεδο) ο κρατισμος-εφοσον λειτουργει αποτελεσματικα- αρκει να υπαρχουν καποιες ελευθεριες,κι οχι το κρατος να ειναι απολυτος κυριαρχος ΚΑΙ πολιτικα.Ας ειναι μονο στην οικονομια και βλεπουμε
Το αν θα λειτουργησει αποτελεσματικα ειναι μια αλλη ιστορια- μην το ανοιξουμε τωρα...Εχω ιδεες και σ'αυτο τον τομεα, αλλα θα πλατιασουμε επικινδυνα
Φάουλ.

Αν αφήσεις την Τουρκία να μπει θα ακολουθήσεις ρυθμούς κοινωνικούς Τουρκίας.

Συντηρητισμός δηλαδή.

Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει μία προσπάθεια πάντως,σίγουρα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο από την Τουρκία(προς το παρόν έτσι φαίνεται τουλάχιστον).

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν είχαμε μνημόνιο θα ψάχναμε την δημοκρατία,πράγμα το οποίο θα στοίχιζε ζωές.

Το δε μνημόνιο είναι αποτέλεσμα ενός τρόπου ζωής στον οποίο συνέναισε τόσα χρόνια η πλειοψηφία με την ψήφο της,κατά κάποιον τρόπο ναι ''μαζί τα φάγαμε''.

Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να το διατυπώνει κ να κουνάει το χεράκι με έντονο ύφος ένας από αυτούς που έφαγε τα περισσότερα.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: (και χαρά)  :cheesy:

και μόνο.-

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
καλα, ξεκινα να οριζεις τον τροχο και την ενεση του οδοντιατρου και μετα πας και στη φιλοσοφια...

Υ.Γ. το ξερεις φανταζομαι πως με τη ξυλοκαϊνη που θα σου κανει μπορει να μουδιασει το πουλι σου και να ειναι μελατο για παντα αν εχεις αλλεργια.... :birdman:
ΜΗν σπαμάρεις ρε αρχίδι!!! :tickedoff: :s&m_3:

Θα σου κάνω αναφορά!!! :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

αααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχααααααααααααααααααααααααα

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αντιμνημονιακά Διεθνιστάκια   :jerking: :jerking: :jerking:

σας αφήνω ΤΩΡΑ θα επανέλθω αργότερα  :cheesy:

REGARDS
  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: (και χαρά)  :cheesy:

και μόνο.-
Εσύ μπορεί να γούσταρες,η πλειοψηφία πάντως δεν γούσταρε...γι'αυτό κ το χούφταλο είναι μόνο του σήμερα κ περιμένει τον θάνατο....

Άντε να μιλήσει κ 10-15 λεπτά σε κανένα ιστορικό αφιέρωμα....

Τόσο απλά,πιο απλά δεν γίνεται,αν έχεις σήμα θα το έπιασες.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΜΗν σπαμάρεις ρε αρχίδι!!! :tickedoff: :s&m_3:

Θα σου κάνω αναφορά!!! :birdman:
δε θαναι και η πρωτη φορα που με ρουφιανευεις και με προδιδεις πισωπλατα  :birdman:

URL]]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δε θαναι και η πρωτη φορα που με ρουφιανευεις και με προδιδεις πισωπλατα  :birdman:

http://[URL unfurl="true"]www.legaljuice.com/dentist_patient_nightmare-thumb.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση πισώπλατο,στο έγραψα [u]ολοκάθαρα[/u]!!! :birdman:

Υ.Γ.Γαμιέται ο πούστης που ανέβασε αυτήν την φωτογραφία στο ίντερνετ...δεν θα κοιμηθώ σήμερα!!!! :tickedoff: :S

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση πισώπλατο,στο έγραψα ολοκάθαρα!!! :birdman:

Υ.Γ.Γαμιέται ο πούστης που ανέβασε αυτήν την φωτογραφία στο ίντερνετ...δεν θα κοιμηθώ σήμερα!!!! :tickedoff: :S

%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A6%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3.jpg
URL]]

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Φάουλ.

Αν αφήσεις την Τουρκία να μπει θα ακολουθήσεις ρυθμούς κοινωνικούς Τουρκίας.

Συντηρητισμός δηλαδή.

Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει μία προσπάθεια πάντως,σίγουρα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο από την Τουρκία(προς το παρόν έτσι φαίνεται τουλάχιστον).

Καλα, κατσε να ερθουνε και θα σου πω εγω μετα τι γλεντια θα εχουμε
Οχι με ρουκετες στα συνορα- μεσα στις πολεις και στα χωρια. Πού να τους φτουρισει εδω περα το δικο τους συστημα? Αλλη κουλτουρα κι αλλες συνθηκες εδω περα...Θα βαρεθουν και θα φυγουν
Θελω να σου πω ρε παιδι μου οτι δεν εχω προβλημα με την αντισταση απεναντι σε ενα καθεστως, που γινεται με τη μορφη ανταρτικου, γιατι ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ κινηση. Εχω προβλημα με τη συνοριακη λογικη...Δηλαδη, να παω στα συνορα να φυλαξω τη Μοτορ Οιλ? Αν μπει ο Τουρκος και παει να μου κανει αυτα που κανει στη χωρα του,σαφως και θα τον πολεμησω. Ως λαος πλεον, οχι ως στρατος υπο τις διαταγες φασιστων...Και στο φιναλε, θα πολεμουσα και συνοριακα, αν ημουν με τον Μιλτιαδη στο Μαραθωνα. Γιατι εκει διακυβευοταν ενας ολοκληρος πολιτισμος. Τωρα δεν νομιζω οτι αν οι Ελληνες πολεμησουν τους Τουρκους, κι εσυ εισαι με τους πρωτους, εχεις να υπερασπιστεις κανενα φοβερο ιδανικο ή κανενα πολιτισμικο μεγαλειο. Λιγο πιο φιλελευθεροι ισως ειμαστε εδω περα,αλλα μη φανταστεις και χασμα. Που να δικαιολογει αναγωγες στο 500πΧ

Παντως, μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο να ερθουνε...Ασε που τωρα προσφατα ενας Αμερικανος ειχε δηλωσει ξεκαθαρα οτι τη νυχτα των Ιμιων ητανε ετοιμοι να κλεισουν τα GPS ελληνικων και τουρκικων αεροσκαφων-πυραυλων, και να πηγαινουνε στα τυφλα μες στη νυχτα...Πολεμος δηλαδη,μαλλον ειναι προκαθορισμενο να μην γινει. Γιατι εχουν μεγαλες μπιζνες οι Αμερικανοι και εδω και απεναντι, και δεν θελουν οι εταιρειες τους να φανε καμια μπομπα

Γενικα,σε χωρα που ειναι στο κλαμπ των προηγμενων, οι Μεγαλοι δεν θελουν πολεμους και αναταραχες...Γιατι θα επελθει ντομινο. Τα κολπακια τους προτιμουν να τα κανουν σε περιοχες με μικρα ΑΕΠ,οπου η προσωρινη καταρρευση της Οικονομιας λογω πολεμου, δεν θα εχει συνεπειες για τις τραπεζες τους και τις επιχειρησεις τους (αφρικανικα κρατη εχουν το 1/80 απο το ΑΕΠ μας...και δεν ψωνιζουν και τιποτα απο εξωτερικο.οποτε σιγα την κριση που θα επελθει αν εμπλακουν σε πολεμο)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εσύ μπορεί να γούσταρες,η πλειοψηφία πάντως δεν γούσταρε...γι'αυτό κ το χούφταλο είναι μόνο του σήμερα κ περιμένει τον θάνατο....

Άντε να μιλήσει κ 10-15 λεπτά σε κανένα ιστορικό αφιέρωμα....

Τόσο απλά,πιο απλά δεν γίνεται,αν έχεις σήμα θα το έπιασες.
Το μεγα λαθος της Χουντας, ηταν οτι δεν εκανε εκλογες το 1972-1973.
Η καταστροφη ηταν ο Ιωαννιδης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε συ Μεμο, ασε το το παιδι, φοβαται. Αδικο εχει?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το μεγα λαθος της Χουντας, ηταν οτι δεν εκανε εκλογες το 1972-1973.
Η καταστροφη ηταν ο Ιωαννιδης.

Το μεγάλο λάθος της χούντας είναι ότι συνέβη...
Θα είχαν γίνει εκλογές τον Μάιο του 1967, θα έβγαινε ο γεροπαπανδρέου, θα κυνηγούσε κουκούδια και ακροδεξιούς, η μεραρχία θα παρέμενε στην κύπρο και το κυριότερο, το αριστερολόι δεν θα περνούσε από κολυμπήθρα του σιλωαμ ένεκα "αντιχουντικής" δράσης.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Με τα κρατη-εθνη δεν γινεται δουλεια
Πολυδιασπαται η δημιουργικοτητα των ανθρωπων-κι αρα η προοδος- και τα μισα λεφτα των λαων γινονται οπλα και μισθοι για τους στρατοκαυλους
Δεν λεω οτι ειναι ευκολο να δημιουργησεις ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ μια παγκοσμια κοινωνια, λεω ομως προς τα πού πρεπει να ειναι η κατευθυνση
Και προς αυτη την  κατευθυνση ΔΕΝ ειναι οι Μικηδες,ουτε το ΚΚ
Αν θες να στο εξειδικευσω για Ελλαδα, μηδεν στρατιωτικες δαπανες κι ο,τι γινει. Αυτη δεν ειναι μια καλη προταση και για την κριση?
Αστους να μπουν μεσα τους Τουρκους. Τι θα κανουν δηλαδη? Θα καταλαβουν χωρα-μελος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ? Δε νομιζω. Αλλα κι αν το κανουν ακομα, σκοτιστηκα! Εχουν και καλυτερους ρυθμους αναπτυξης  :grin:
Το οτι ειμαι διεθνιστης δε σημαινει οτι θεωρω και τελειως ανεφικτο ενα κρατος κομμουνιστικο,σφηνα στον καπιταλισμο. Αλλα κι αυτο το κρατος ποτε δεν θα μπορεσει να γινει πραγματικα "κομμουνιστικο"...Θα ειναι στην πιο ακραια του μορφη κρατικος καπιταλισμος ΕΣΣΔ-και μαλιστα οπως στα τελειωματα.Με πολυεθνικες κλπ κλπ/ Οχι πως με νοιαζει δηλαδη (σε οικονομικο επιπεδο) ο κρατισμος-εφοσον λειτουργει αποτελεσματικα- αρκει να υπαρχουν καποιες ελευθεριες,κι οχι το κρατος να ειναι απολυτος κυριαρχος ΚΑΙ πολιτικα.Ας ειναι μονο στην οικονομια και βλεπουμε
Το αν θα λειτουργησει αποτελεσματικα ειναι μια αλλη ιστορια- μην το ανοιξουμε τωρα...Εχω ιδεες και σ'αυτο τον τομεα, αλλα θα πλατιασουμε επικινδυνα

Δηλαδή πριν τα κράτη έθνη η ανθρωπότητα γνώριζε προόδο, ευημερία και ειρήνη;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δηλαδή πριν τα κράτη έθνη η ανθρωπότητα γνώριζε προόδο, ευημερία και ειρήνη;

Ε,οχι δα! Αλλα τωρα ειναι καιρος να παρουνε τον πουλο κι αυτα...Ο,τι ειχαν να "προσφερουν" το προσφεραν.
Ασε που εν πολλοις ηδη εχουν καταργηθει. Οι τρπεζες και οι οικοι αξιολογησης κανουν κουμαντο. Και με αυτους δε μπορει να τα βαλει κανενας "λαος". Μονο ολοι μαζι, σε παγκοσμιο επιπεδο

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ε,οχι δα! Αλλα τωρα ειναι καιρος να παρουνε τον πουλο κι αυτα...Ο,τι ειχαν να "προσφερουν" το προσφεραν.
Ασε που εν πολλοις ηδη εχουν καταργηθει. Οι τρπεζες και οι οικοι αξιολογησης κανουν κουμαντο. Και με αυτους δε μπορει να τα βαλει κανενας "λαος". Μονο ολοι μαζι, σε παγκοσμιο επιπεδο

Το εθνικό κράτος δεν έχει φάει ακόμη τα ψωμιά του και ίσως είναι η μόνη απάντηση σε εθνομηδενιστικές παγκοσμιοποιήσεις που προάγουν οίκοι αξιολόγησης και μανατζαραίοι...
Το ζητούμενο είναι η διακρατική συνεργασία, όχι η κατάργηση των κρατών.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Το εθνικό κράτος δεν έχει φάει ακόμη τα ψωμιά του και ίσως είναι η μόνη απάντηση σε εθνομηδενιστικές παγκοσμιοποιήσεις που προάγουν οίκοι αξιολόγησης και μανατζαραίοι...
Το ζητούμενο είναι η διακρατική συνεργασία, όχι η κατάργηση των κρατών.

Εσυ προτιμας να υποκεισαι σε κεντρικη εξουσια Ελλαδας, ή ΕΕ??
Εγω το δευτερο! Δηλαδη ειμαι υπερ της πολιτικης/διοικητικης ενοποιησης
Αν ημουν Γερμανος ισως μου ηταν αδιαφορο, καθως το κρατος μου θα ηταν ενας ολοκληρος πλανητης απο μονο του. Και δεν θα ειχα αναγκη κανεναν
Αλλα τωρα,ειδικα για μας, ειναι αναγκαιοτητα
Αλλιως μια ζωη θα κρεμομαστε απο τ'αρχιδια τραπεζιτων και "αξιολογητων",και ουσιαστικα ΔΕΝ θα εχουμε καμια αυτονομια, οπως νομιζεις

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εσυ προτιμας να υποκεισαι σε κεντρικη εξουσια Ελλαδας, ή ΕΕ??
Εγω το δευτερο! Δηλαδη ειμαι υπερ της πολιτικης/διοικητικης ενοποιησης
Αν ημουν Γερμανος ισως μου ηταν αδιαφορο, καθως το κρατος μου θα ηταν ενας ολοκληρος πλανητης απο μονο του. Και δεν θα ειχα αναγκη κανεναν
Αλλα τωρα,ειδικα για μας, ειναι αναγκαιοτητα
Αλλιως μια ζωη θα κρεμομαστε απο τ'αρχιδια τραπεζιτων και "αξιολογητων",και ουσιαστικα ΔΕΝ θα εχουμε καμια αυτονομια, οπως νομιζεις

Μόνος σου το είπες...
Το πρόβλημα δεν είναι το εθνικό κράτος ως θεσμός αλλά η ποιότητα κάθε εθνικού κράτους...Τα δε σοβαρά κράτη φροντίζουν να μην βρεθούν στο έλεος του κάθε τοκογλύφου και προωθούν τα εθνικά τους συμφέροντα ακόμη και σε διεθνείς/ πολυεθνικούς οργανισμούς και οντότητες...
Ακόμη και στην ΕΣΣΔ οι ρώσοι κάναν κουμάντο και προωθούσαν τα ρωσικά συμφέροντα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μόνος σου το είπες...
Το πρόβλημα δεν είναι το εθνικό κράτος ως θεσμός αλλά η ποιότητα κάθε εθνικού κράτους...Τα δε σοβαρά κράτη φροντίζουν να μην βρεθούν στο έλεος του κάθε τοκογλύφου και προωθούν τα εθνικά τους συμφέροντα ακόμη και σε διεθνείς/ πολυεθνικούς οργανισμούς και οντότητες...
Ακόμη και στην ΕΣΣΔ οι ρώσοι κάναν κουμάντο και προωθούσαν τα ρωσικά συμφέροντα.

Nαι ,αλλα κρατος σε εκταση/πληθυσμο Ελλαδας ειναι αδυνατο να σταθει με αξιωσεις μονο του
Μονο ενα υπαρχει στον κοσμο....Ολλανδια
Κι εκει παλι επεισερχονται ειδικες συνθηκες, γεωγραφικες/γεωλογικες/ιστορικες κοκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom