Νέα

Ο Μίκης καλεί σε «ανυπακοή»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα helios747
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σε ευχαριστώ για την μονομανία σου με την πάρτη μου, με κολακεύει.
Αλλά δεν θα σου απαντήσω, όσο και να χτυπιέσαι.
Μιλάω με όσους εγώ γουστάρω και όχι με όσους μου κωλοτρίβονται.
Εσύ είσαι συνδεδεμένος με Κάιρο.
Δια βίου.

όχι μη, μη μου το κάνεις αυτο, μίλησε μου

crybaby.png

α ρε κωλογερε, ΝΑ κι αν μου μιλήσεις ΝΑ κι αν δεν

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
άλλους κατηγορείς βέβαια ότι κάνουν τις κότες. Τεσπα, όποιος έχει μυαλό κατάλαβε

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
και για τους παιδεραστές δεν ξέρω κανέναν που θα λυπηθεί αν μας άδειαζαν τη γωνιά. Εσύ όμως υποστήριζες παλιότερα να μην υπάρχει θανατική ποινή γι' αυτούς επειδή είναι "άνθρωποι".
θες να μας πεισεις οτι δεν εισαι μονο μπρατσα? ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δηλαδή κατά την άποψή σου υπάρχουν "καλές" και "κακές" δολοφονίες, ανάλογα με το ποιο είναι το θύμα και ποιος ο θύτης; (Και όταν λέμε δολοφονίες δεν εννοούμε νόμιμες άμυνες αλλά το γνωστό μοτίβο- από πίσω και στο σκοτάδι)
Και στην τελική δεν τους σκότωσαν κάποιοι που τους είχαν βασανίσει...
Αυτόκλητοι εκδικητές ήταν...

Όπως και τις τράπεζες δεν τις ληστεύουν εμποράκοι που έπεσαν έξω λόγω πανωτοκίων αλλά στην καλύτεροι αυτόκλητοι εκδικητές, στη χειρότεροι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, χωρίς η μία ίδιότητα να αναιρεί την άλλη...

Επισκέπτης
άλλους κατηγορείς βέβαια ότι κάνουν τις κότες. Τεσπα, όποιος έχει μυαλό κατάλαβε
Kαταλάβαμε... :boobies:

Έρως ανίκατε μάχαν, Έρως, ός εν κτήμασι πίπτεις, ός εν μαλακαίς παρειαίς νεάνιδος εννυχεύεις. :smitten:

Σοφοκλής, 496-406 π.Χ., Αρχαίος τραγικός

Κρίμα που δεν υπάρχει ανταπόκριση!!! :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και για τους παιδεραστές δεν ξέρω κανέναν που θα λυπηθεί αν μας άδειαζαν τη γωνιά. Εσύ όμως υποστήριζες παλιότερα να μην υπάρχει θανατική ποινή γι' αυτούς επειδή είναι "άνθρωποι".

Εννοείται ότι ο φέθρυ είναι κατά της θανατικής ποινής...
Είναι όμως υπέρ της δολοφονίας, αν το θύμα δεν του είναι συμπαθές ενώ παράλληλα συμπαθεί το φονιά ή έστω τον αντιπαθεί λιγότερο από το θύμα...
Την πρώτη βλέπετε την κάνει το κράτος (φτου κακά), τη δεύτερη ταξικοί αγωνιστές και παρακρατικοί του Ντεκτάς...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δηλαδή κατά την άποψή σου υπάρχουν "καλές" και "κακές" δολοφονίες, ανάλογα με το ποιο είναι το θύμα και ποιος ο θύτης; (Και όταν λέμε δολοφονίες δεν εννοούμε νόμιμες άμυνες αλλά το γνωστό μοτίβο- από πίσω και στο σκοτάδι)
Και στην τελική δεν τους σκότωσαν κάποιοι που τους είχαν βασανίσει...
Αυτόκλητοι εκδικητές ήταν...

Όπως και τις τράπεζες δεν τις ληστεύουν εμποράκοι που έπεσαν έξω λόγω πανωτοκίων αλλά στην καλύτεροι αυτόκλητοι εκδικητές, στη χειρότεροι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, χωρίς η μία ίδιότητα να αναιρεί την άλλη...

Δεν υπάρχουν καλές και κακές δολοφονίες.
Αλλά σίγουρα με ενδιαφέρει ποιο είναι το θύμα σε μια δολοφονία.
Γιατί άλλο να δολοφονήσουν τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και άλλο το Μάλλιο και το Μπάμπαλη.
Μπορεί δηλαδή να μην τους σκότωσα εγώ, ούτε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά ουδόλως στενοχωρήθηκα που μας άδειασαν τη γωνιά αυτά τα δύο μουνόπανα της χούντας.
Αν τώρα εσύ πενθείς για το χαμό τους, δικό σου το πρόβλημα.
Ο καθείς κρίνεται ακόμα και απο τους νεκρούς τους οποίους τιμά.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έχει πλάκα πάντως να διαμαρτύρεται για τη δολοφονία των βασανιστών της χούντας εκείνος που ζητάει "δέκα νεκρούς και καμια εκατοστή χωρίς δόντια και κόκκαλα" στις διαδηλώσεις.
Ω καιροί, ω ήθη.
Ή μάλλον, τα ήθη της λίγδας, που λέει και ο υπερποντικός.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν υπάρχουν καλές και κακές δολοφονίες.
Αλλά σίγουρα με ενδιαφέρει ποιο είναι το θύμα σε μια δολοφονία.Γιατί άλλο να δολοφονήσουν τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και άλλο το Μάλλιο και το Μπάμπαλη.
Μπορεί δηλαδή να μην τους σκότωσα εγώ, ούτε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά ουδόλως στενοχωρήθηκα που μας άδειασαν τη γωνιά αυτά τα δύο μουνόπανα της χούντας.
Αν τώρα εσύ πενθείς για το χαμό τους, δικό σου το πρόβλημα.
Ο καθείς κρίνεται ακόμα και απο τους νεκρούς τους οποίους τιμά.

Τέλεια...
Άρα ο καθένας μπορεί να επικροτεί μια δολοφονία ανάλογα με το ποιος ήταν το θύμα (και ενίοτε ο θύτης)...
Επομένως μην στραβώνεις αν κάποιος πει κάτι ανάλογο για κανά αγωνιστή της "αριστεράς"...
Και δώσε και μια λίστα ανεπιθύμητων νεκρών μην και εκράσουμε συλλυπητήρια κατά λάθος...
Ο καθένας κρίνεται στην τελική από τη στάση που έχει απέναντι σε νεκρούς...

Επισκέπτης
Τέλεια...
Άρα ο καθένας μπορεί να επικροτεί μια δολοφονία ανάλογα με το ποιος ήταν το θύμα (και ενίοτε ο θύτης)...
Επομένως μην στραβώνεις αν κάποιος πει κάτι ανάλογο για κανά αγωνιστή της "αριστεράς"...
Και δώσε και μια λίστα ανεπιθύμητων νεκρών μην και εκράσουμε συλλυπητήρια κατά λάθος...
Ο καθένας κρίνεται στην τελική από τη στάση που έχει απέναντι σε νεκρούς...
Έτσι,πάντα ''αντικειμενικά'' κ ''ουδέτερα''!!! :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έχει πλάκα πάντως να διαμαρτύρεται για τη δολοφονία των βασανιστών της χούντας εκείνος που ζητάει "δέκα νεκρούς και καμια εκατοστή χωρίς δόντια και κόκκαλα" στις διαδηλώσεις.
Ω καιροί, ω ήθη.
Ή μάλλον, τα ήθη της λίγδας, που λέει και ο υπερποντικός.

Οι δέκα νεκροί κτλ ήταν εκτιμήσεις απωλειών από επέμβαση της αστυνομίας κατά εγκληματιών και όχι κατά διαδηλωτών...Καμία σχέση δηλαδή με πισώπλατες δολοφονίες αόπλων στις οποίες επιδίδονται οι "παραστρατημένοι" σύντροφοί σου...
Τόσες φορές έχεις παραθέσει το ποστ μου, μάθε επιτέλους και τι λέει.
Εκτός αν κατ' εσέ η διαδήλωση συμπίτει με τον εμπρησμό, τη λεηλασία και τις ένοπλες επιθέσεις...
Όσο για νεκρούς, είχαμε τρεις από "διαδηλωτές" που ενδεχομένως να ήταν στην πρώτη γραμμή τότε...
Τους οποίους κάποιοι αποκαλούν απεργοσπάστες, τσιράκια των αφεντικών και άλλα προκειμένου να δικαιολογήσουν τη δολοφονία στον εαυτό τους...

Επισκέπτης
Οι δέκα νεκροί κτλ ήταν εκτιμήσεις απωλειών από επέμβαση της αστυνομίας κατά εγκληματιών και όχι κατά διαδηλωτών...Καμία σχέση δηλαδή με πισώπλατες δολοφονίες αόπλων στις οποίες επιδίδονται οι "παραστρατημένοι" σύντροφοί σου...
Τόσες φορές έχεις παραθέσει το ποστ μου, μάθε επιτέλους και τι λέει.
Εκτός αν κατ' εσέ η διαδήλωση συμπίτει με τον εμπρησμό, τη λεηλασία και τις ένοπλες επιθέσεις...
Όσο για νεκρούς, είχαμε τρεις από "διαδηλωτές" που ενδεχομένως να ήταν στην πρώτη γραμμή τότε...
Τους οποίους κάποιοι αποκαλούν απεργοσπάστες, τσιράκια των αφεντικών και άλλα προκειμένου να δικαιολογήσουν τη δολοφονία στον εαυτό τους...
Και έτσι αν το πάρουμε:

Βασανιστές της Χούντας από την μία κ εγκληματίες από την άλλη... η ζυγαριά ισορροπεί...

Εκτός αν θεωρείς καλύτερους τους βασανιστές κ όχι εγκληματίες.

Ααα κ δεν είσαι κατά των εκτελέσεων.

Επισκέπτης
Έχει πλάκα πάντως να διαμαρτύρεται για τη δολοφονία των βασανιστών της χούντας

Μιας και ήταν βασανιστές της Χούντας οι Μάλλιος & Μπάμπαλης,
θα με ενδιέφερε να μάθω αν έχουν γίνει ποτέ γνωστά στοιχεία βασανισμένων θυμάτων τους (αναφέρομαι σε ονοματεπώνυμα) και περιγραφή των βασανιστηρίων (π.χ. του Χ έβγαλαν το μάτι , έκοψαν δάκτυλο , έσπασαν κάτι κτλ) ...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Τέσσερις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και έτσι αν το πάρουμε:

Βασανιστές της Χούντας από την μία κ εγκληματίες από την άλλη... η ζυγαριά ισορροπεί...

Εκτός αν θεωρείς καλύτερους τους βασανιστές.

Ααα κ δεν είσαι κατά των εκτελέσεων.

Παπαζόλη...

Είναι άλλο ζήτημα να έρθω εκεί που περπατάς ανέμελος και να σου φυτέψω 5 σφαίρες και άλλο να μου επιτεθείς με τσεκούρι ή να με πυροβολήσεις και να σου την ανάψω...
Το ένα είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, το άλλο είναι νόμιμη άμυνα...
Πράγματα εντελώς διαφορετικά...

Τώρα αν με ρωτάς για τη θανατική ποινή, ναι, μετά από αρκετές αμφιταλαντεύσεις είμαι υπέρ, κυρίως για όσους οδηγούν αργά στην αριστερή λωρίδα και δεν κάνουν πέρα και όσους αφήνουν τους σκύλους τους να χέζουν στα πάρκα και τα πεζοδρόμια και δεν τα μαζεύουν...
Στα υπόλοιπα εγκλήματα, τα ισόβια (τα πραγματικά, όχι τα 20 έτη του ελλαδιστάν) με καλύπτουν.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μιας και ήταν βασανιστές της Χούντας οι Μάλλιος & Μπάμπαλης,
θα με ενδιέφερε να μάθω αν έχουν γίνει ποτέ γνωστά στοιχεία βασανισμένων θυμάτων τους (αναφέρομαι σε ονοματεπώνυμα) και περιγραφή των βασανιστηρίων (π.χ. του Χ έβγαλαν το μάτι , έκοψαν δάκτυλο , έσπασαν κάτι κτλ) ...

Όχι Λάκη μου.
Δεν υπάρχουν.
Και όλα αυτά που λένε για το Μάλλιο και το Μπάμπαλη είναι -ως γνωστόν- συκοφαντίες των αναρχοχασικλοαναρχοάπλυτων των Εξαρχείων.
Κοιμήσου ήσυχος τώρα.

Επισκέπτης
Μερικά θύματα των Μάλλιο & Μπάμπαλη θα ήθελα.
Με ονοματεπώνυμα και το είδος του τραύματος που τους είχαν προκαλέσει κατά τα βασανιστήρια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δε σταματάτε τη σπέκουλα επι των πτωμάτων;  :uglystupid:

Μα τον είδες;
Μας εγκαλεί στην τάξη αυτός που ζητούσε κι άλλους "νεκρούς και τραυματίες", το ίδιο βράδυ που σκοτώσανε το Γρηγόρόπουλο.
Και δεν έχει την τσίπα να πάει να αυτοκτονήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom