Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
αλιμονο
τι πρεπει να κανω δλδ;
γιατι δεν γινεσαι συγκεκριμένος ;
μηπως
εγινε, θα πραξω τα δεοντα αυθορμητωςΌ,τι θα θεωρήσετε δέον, εκείνη την στιγμή.
καλα τραβα ριξε λιγο νερο στο προσωπο σου και ξαναελαBαρετο το νημα,ουτε ιντριγκα,ουτε μπινελικια,ουτε ραντεβου θανατου,ουτε μια αληθινη ιστορια με κανενα ωτοστοπ που κατεληξε σε παρτουζα με 3-4 τσελεμπριτιζΕπιφυλασσομαι αν θα προσφερω τις επιστημονικες μου γνωσεις εδω
Απορία θα ήταν αν έβλεπες κριτικές στα ακριβά call girls από τον @enduroΕγώ έχω μια απορία. Βλέπω στα ακριβά call girls κριτικές από κάποια μέλη που δε συμμετέχουν καν στο φόρουμ!!!
Έχω ακούσει και για μέλη που κάνουν διεθνή καριέρα και έχουν κοινόχρηστη πισίνα στην πολυκατοικία τους.(μισό χιλιόμετρο πιο πέρα)Τώρα δε ξέρω τι ισχύει ,στα στενά σοκάκια του μιστερ μαλακας το άκουσα
εχετε ολι δικεο εγο αδικο
Εγκεφαλικο τυπε;φτηνες ειναι βαλε μια ντουζινα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δημητρη εσυ;
δωσε μου τον ανεστη τον πουτσο μου τον πυροσβεστη
γιατι δεν γινεσαι συγκεκριμένος ;
μηπως
Πάντως δεν πρέπει να κάνεις παραθέσεις στον Annapurna γιατί σπας τους άγραφους κανόνες του beef και εξηγουμαι
Ο Annapurna και o bigmountain έχουν beef με τον zebu, που έχει beef με εμένα, που έχω beef με εσένα και τον νιπλη που απλά είναι μαλακας.
Μπλέκεις τα beef και ο εις τον άλλον και τανάπαλιν μπήκες. ..
Eκανα καφεδακι πριν λιγο αλλα αν αρχισουν να γραφουν διαφοροι(σαν και του λογου σου) βλεπω να παει απατο το νημακαλα τραβα ριξε λιγο νερο στο προσωπο σου και ξαναελα