panta4fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2016
- Like
- 106
- Πόντοι
- 6
καλο !!
barock ..να σε παω σε ενα τσοντοσινεμα ,,να κανεις κανα τσιμπουκακι σε γκλορι ??
Ρε τυπε η εσυ χάνεις λίγο στα μάτια η εγω.Η διαφορετική βρύση που στο διάολο ειναι και δεν μπορώ να την εντοπίσω;;;;Δλδ ποσο μυωπία εχω γαμω;;;
Και την μπανιέρα πως την κατάλαβες;;;υδραυλικός εισαι;;;
Τι σκατα;;;;εχω γαμηθει να κοιτάω και να ξανα κοιτάω,ίδιο μέρος ειναι απο διαφορετική γωνία νομίζω.
Τυπε μου λιγο μυαλο θελει και παρατηρικοτητα...στη πρωτη φωτο η βρυση εχει μια κλιση προς τα πανω και ενα μπλε σαν διακοπτη διπλα...στη δευτερη φωτο ειναι μονοκομματη η βρυση και διακοπτης πουθενα.Εκει που κανει μπαμ βεβαια οτι δεν ειναι ιδιο μπανιο ειναι η μπανιερα.Στη πρωτη φωτο βλεπεις οτι εχει σχημα παραλληλογραμο και ειναι χτιστη με πλακακια στη βαση ενω στη δευτερη βλεπεις οτι εχει ελλειπτικο σχημα και πλακακια πουθενα.
Αμα τωρα δεν τα βλεπεις ολα αυτα τυπε μου και καθεσαι μαλιστα και ωρες και κοιτας τις φωτογραφιες ελα να σε φτιαξω για κανενα ζευγαρι γυαλια!!!
Τυπε μου λιγο μυαλο θελει και παρατηρικοτητα...στη πρωτη φωτο η βρυση εχει μια κλιση προς τα πανω και ενα μπλε σαν διακοπτη διπλα...στη δευτερη φωτο ειναι μονοκομματη η βρυση και διακοπτης πουθενα.Εκει που κανει μπαμ βεβαια οτι δεν ειναι ιδιο μπανιο ειναι η μπανιερα.Στη πρωτη φωτο βλεπεις οτι εχει σχημα παραλληλογραμο και ειναι χτιστη με πλακακια στη βαση ενω στη δευτερη βλεπεις οτι εχει ελλειπτικο σχημα και πλακακια πουθενα.
Αμα τωρα δεν τα βλεπεις ολα αυτα τυπε μου και καθεσαι μαλιστα και ωρες και κοιτας τις φωτογραφιες ελα να σε φτιαξω για κανενα ζευγαρι γυαλια!!!
mr Μονγκ κανε μας και εδω μια αναλυση ,με λιγο μυαλο και παρατηρητικότητα !!
δεν βρίσκω την φωλιά ρε πούστη μου (barock )
Μουφα ειναι ολες. Η σκια απο την εφημεριδα που ειναι ορθια στην κατω αριστερη γωνια ειναι λαθος. Δυσκολο πραγμα οι σκιες για εναν ερασιτεχνη του photoshop
Το χερι της γκομενας απο τον αγκώνα μεχρι το χαρτι εχει αλλαξει χρωμα απο το πειραγμα.
Το χαρτι απο την αριστερη πλευρα αν γινει ζουμ δεν ειναι ισιο.
Ο φιδεμπορας ανεβαζει photos χαμηλης αναλυσης για να κρυβει τις ατελειες της επεξεργασιας.
Αν εχει αρχιδια ας ανεβασει τις συγκεκριμενες photoς σε υψηλη αναλυση και θα του ριξω το ξεκωλιασμα της αρκουδας. :S :S :S
τύπε μόνο με καλάμι ψαρέματος :S :SΡε συ, πέρα από τα μανταλάκια ακόμα δε μας έχει εξηγήσει ο ψεύταρος πως οι εφημερίδες ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΕΣ.
τύπε μόνο με καλάμι ψαρέματος :S :S
Η καρτα που γραφει λορεντζο πως στεκεται πανω στον κωλο της γκομενας ορθια :S
Tυπε την στηριξε ειπε με μια κουπα :S :S :S
Με συγχωρείς τυπε αλλα το ειδα και με γυαλιά και χωρίς γυαλιά,το ειδα στο κινητό μου αλλα και στον υπολογιστή μου,το ειδα και με ζουμ αλλα και χωρίς!!!
Οτι και να λες για μένα κανεις λάθος.Ειναι ακριβώς η ίδια βρύση,με τον ίδιο μπλε διακόπτη του κρύου νερού.Μαλιστα ανάμεσα στο καλώδιο του τηλεφώνου εχει ένα μαύρο ψεγάδι στον αρμό που ενώνει το πλακάκι με την μπανιέρα οπου υπάρχει και στις δυο φωτο,στο ίδιο σημείο.Μαλλον σε μπερδεύει η οπτική γωνία.
Τυπε μου δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο...δες το στομιο της βρυσης που παει προς τα πανω στη 1η φωτο και στη 2η ειναι επιπεδο αν και τωρα δεν βλεπεις διαφορα τι να πω.Ολοι οι αλλοι την ειδαν μια χαρα.
Ολες πειραγμενες ειναι οι φωτογραφιες και κανει μπαμ οπως λεει και ο Iakovos...καλα για τη κουπα που στηριζει την εφημεριδα και αυτη καθεται καθετα χωρις να τσακιζει πουθενα ακομα γελαω απο τοτε που το πρωτοδιαβασα.