panta4fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2016
- Like
- 106
- Πόντοι
- 6
Που ειναι οι photos απο το γραφειο τυπε :S :S :S
Περασα απο το σπιτι σου και τις αφησα στην γυναικα σου
Που ειναι οι photos απο το γραφειο τυπε :S :S :S
Βρεεε καλως
Εσενα βαρεθηκα να σε απο παλια
Δεν σε περιελαβα στις πιπες απο λυπηση ..αλλα αδελφε μου την θες την απεγνωσμενα !!
Περασα απο το σπιτι σου και τις αφησα στην γυναικα σου
Που ειναι οι photos απο το γραφειο σου τυπε :S :S :S
Τι να πηδησεις ρε ναυάγιο; Και στο αλλο νημα σε κραζανε και σε φτυνανε και εσυ τα εκλαμβανες για αποθέωση και βροχη.....
Καθεσαι και κάνεις μαλακιουλες, φωτογραφιζεις κρεβατια σεντονια, πλακατ, και λοιπες παπαριες, και δεν το κανεις όπως ετο εχω κανει εγω στο παρελθον. Το έκανα, όχι για να δειξω πως πηδαω -γιατι δεν χρειαζομαι τετοιες επιβεβαιωσεις- αλλα για να δειξω πως γινεται σε αυτους που θελουν κοκορευοντε χωρις αμφισβητησεις. Ολα τα όλα ειναι μαλακιουλες.
Καλές μαλακίες σου ευχομαι, γιατι μονο σ αυτο εισαι αξεπεραστος... Πρωταθλητης βρε παιδι μου.....
Λευτερη38.....Δειξε μας το ρολεξ ρε Κολοτρυπιδομυαλε !!!Την διατροφη την εδωσες στην πρωιν ??΄ή σου εχει παρει και τα σωβρακα ?
Μαλακα, ακομα και την αποδειξη αγορας του ρολεξ εχω ποσταρει πανιβλακα.....
Τετοιο ρολόϊ δεν θα δεις ουτε σε βιτρινα ναυάγιο....
Εσυ που τα ψαχνεις, ψαξε να βρεις και την αποδειξη αγορας που εχω ποσταρει...
---------------------------------------
Διατροφη ρε ναυάγιο δεν δίνω, και σε σχετικο ποστ μου οπως ξαναειπα βασικα ρωτουσα για καποιον αλλον, αλλα να ξερεις βλακομετρο οτι ο θεός μου φερθηκε τοσο γεναιοδωρα, που και σε χαρεμι να εχω να δινω διατροφη θα ειναι πινατς για μενα....
------------------------------------------
Κοιτα τωρα πως κάνει μαθηματα ο Λευτεράκης για να μαθαινουν τα κοκορακια που κοκορευονται....
και να μη τους αμφισβητουν...
Εσυ ναυάγιο.... καλές μαλακίες..... γιατι για να γαμησεις, μονο ζακι με 5 ευρω δανεικο μπορεις κακομοίρη που εχεις και γραφειο.....
Στειλε το μειλ σου ξανα..
Δεν ψαχνουμε για μοντελο...το εχουμε βρει !!
Πριν 10 ημερες φωτο !!!
Στειλε το μειλ σου ξανα..
Εχεις μειλΕχω στειλει και εδω και στο εμαιλ σου !
ενταξει λορετζο αλλα εχει κανα δυο ριαλιτι να ασχοληθουμε τωρα μας κουρασε η σφηνα σου
Τυπε μην μασας ξεωλιασε το και ανεβαζε καμια φωτο αστους να λενε.