rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Όχι στα εθνικά θέματα.
Αργότερα τα θυμήθηκε αυτά
παντως τον κρινεις χωρις πεπραγμενα !
τα αλλα πεπραγμενα εμενα δεν μου αρεσαν τοσα χρονια τωρα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
οποτε ?
Όχι στα εθνικά θέματα.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σουαναρωτιεμαι απο που η αριστερα αντλη τη σιγουρια οτι οι λαθρομεταναστες θα την υποστηριξουν αν αποκτησουν εκλογικο δικαιωμα ... γιατι να μην φτιαξουν το δικο τους ισλαμικο κομα μαζι με τους τουρκους της θρακης και να καθοριζουν τις πολιτικες εξελιξεις στη χωρα?? νομιζετε θα βγαλουν λιγους βολευτες?? και ξερετε εε? το ισλαμ δεν εχει καμια σχεση με αριστερες παπαριες.....
...θα προκληθεί επίσης σειρά λιμών, σεισμών και καταποντισμών....
Όχι στα εθνικά θέματα.
αναρωτιεμαι απο που η αριστερα αντλη τη σιγουρια οτι οι λαθρομεταναστες θα την υποστηριξουν αν αποκτησουν εκλογικο δικαιωμα ... γιατι να μην φτιαξουν το δικο τους ισλαμικο κομα μαζι με τους τουρκους της θρακης και να καθοριζουν τις πολιτικες εξελιξεις στη χωρα?? νομιζετε θα βγαλουν λιγους βολευτες?? και ξερετε εε? το ισλαμ δεν εχει καμια σχεση με αριστερες παπαριες.....
παντως τον κρινεις χωρις πεπραγμενα !
οποτε ?
Σου γράφει κάποιος που τον έχει ψηφίσει και τον ξέρει απο την εποχή της TV-PRESS με τις βιντεοκασσέτεςπαντως τον κρινεις πεπραγμενα !
οποτε ?
αναρωτιεμαι απο που η αριστερα αντλη τη σιγουρια οτι οι λαθρομεταναστες θα την υποστηριξουν αν αποκτησουν εκλογικο δικαιωμα ... γιατι να μην φτιαξουν το δικο τους ισλαμικο κομα μαζι με τους τουρκους της θρακης και να καθοριζουν τις πολιτικες εξελιξεις στη χωρα?? νομιζετε θα βγαλουν λιγους βολευτες?? και ξερετε εε? το ισλαμ δεν εχει καμια σχεση με αριστερες παπαριες.....
Σου γράφει κάποιος που τον έχω ψηφίσει και τον ξέρω απο την εποχή της TV-PRESS με τις βιντεοκασσέτες
Αυτό που δεν γουστάρω σε αυτόν είναι οτι δεν έχει σταθερές θέσεις.
Όπως τον βολεύει, αλλάζει θέσεις ποιο γρήγορα απο υαλοκαθαριστήρας
έχει όμως κεκραγμένα...
Σου γράφει κάποιος που τον έχει ψηφίσει και τον ξέρει απο την εποχή της TV-PRESS με τις βιντεοκασσέτες
Αυτό που δεν γουστάρω σε αυτόν είναι οτι δεν έχει σταθερές θέσεις.
Όπως τον βολεύει, αλλάζει θέσεις ποιο γρήγορα απο υαλοκαθαριστήρας
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕτοτε ψηφησε ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ εναλακτικα ΚΚΕ !!
από που προκύπτει ότι η αριστερά αντλεί σιγουριά κλπ.....;
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
οχι ρε τυπεαν ο λογος δεν ειναι καθαρα ψηφοθηρικος φιλε μου...γιατι τοτε η αριστερα υποστηριζη μετα βδελυμιας να γεμισουμε πακιστανους και να τους δωσουμε ασυλο και εκλογικο δικαιωμα?? για αιντε εξηγησε μου εσυ
οι αλβανοι οι πακιστανοι και οι αφρικανοι ειναι φανατικοι πασοκτζηδες τυπεαναρωτιεμαι απο που η αριστερα αντλη τη σιγουρια οτι οι λαθρομεταναστες θα την υποστηριξουν αν αποκτησουν εκλογικο δικαιωμα ... γιατι να μην φτιαξουν το δικο τους ισλαμικο κομα μαζι με τους τουρκους της θρακης και να καθοριζουν τις πολιτικες εξελιξεις στη χωρα?? νομιζετε θα βγαλουν λιγους βολευτες?? και ξερετε εε? το ισλαμ δεν εχει καμια σχεση με αριστερες παπαριες.....
αν ο λογος δεν ειναι καθαρα ψηφοθηρικος φιλε μου...γιατι τοτε η αριστερα υποστηριζη μετα βδελυμιας να γεμισουμε πακιστανους και να τους δωσουμε ασυλο και εκλογικο δικαιωμα?? για αιντε εξηγησε μου εσυ
οι αλβανοι οι πακιστανοι και οι αφρικανοι ειναι φανατικοι πασοκτζηδες τυπε
ειναι γνωστο
Φιλε αναλ-υστ δες το προφιλ του παπια λιγο...
εχει Περίσσια αισθήματα
δεν ειναι ψηφοθηρας....