Νέα

Ο κυριος Asia Fun ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είτε ψηφίσω είτε όχι, όποιο κόμμα και να πάρει την εξουσία δεν πρόκειται να αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο.
Αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ η λογική μας έχει στείλει όλους στη ...Κρεατομηχανή....
Η ζωή ΜΟΥ, η δουλειά ΜΟΥ,το σπίτι ΜΟΥ, η οικογένειά ΜΟΥ και όλα τα άλλα ας πάνε να γαμηθούν..

Και κάτι τέτοια ανθρωπάκια και ραγιάδες σαν κι εσένα που νομίζετε πως είστε βολεμένοι θα φατε τα μούτρα σας πρώτοι σε σχέση με τους ακραίους! Κανένας δεν τη γλιτώνει στη ζωή χωρίς να βάλει το μυαλό του έστω και στο ελάχιστο να δουλέψει! Τις μαύρες μέρες σας τις αφιερώνω στο μυαλο σας!!!!

f.r.i.d.a.y.

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ η λογική μας έχει στείλει όλους στη ...Κρεατομηχανή....
Η ζωή ΜΟΥ, η δουλειά ΜΟΥ,το σπίτι ΜΟΥ, η οικογένειά ΜΟΥ και όλα τα άλλα ας πάνε να γαμηθούν..

Και κάτι τέτοια ανθρωπάκια και ραγιάδες σαν κι εσένα που νομίζετε πως είστε βολεμένοι θα φατε τα μούτρα σας πρώτοι απο τους  ακραίους! Κανένας δεν τη γλιτώνει στη ζωή χωρίς να βάλει το μυαλό του έστω και στο ελάχιστο να δουλέψει! Τις μαύρες μέρες σας τις αφιερώνω στο μυαλο σας!!!!

Σου επιστρέφω τους χαρκτηρισμούς "ανθρωπάκι" και "ραγιάς" γιατί αυτός είναι ήδη ο ρόλος σου μέσα στην οργάνωση που είσαι.
Αν όχι, τόλμα να εκφράσεις άποψη στους "ανώτερούς" σου και θα δεις τί αντιμετώπιση θα έχεις. Φαντάσου να πάρουν την εξουσία...

Για την εικόνα του παρτάκια που προσπαθείς να μου χρεώσεις.
Μιλάω για μένα, μην το γενικεύεις υπογραμμίζοντας το "ζωη μου".
Φυσικά θέλω όλοι οι συνάνθρωποί μου να είναι εξίσου καλά, δεν είμαι φασίστας να περιλαμβάνω μόνο "την αρίαν φυλήν"

Πωωω... εξ'αρχής μεγαλο λαθος να ποστάρω σε αυτό το thraed.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν όχι, τόλμα να εκφράσεις άποψη στους "ανώτερούς" σου και θα δεις τί αντιμετώπιση θα έχεις. Φαντάσου να πάρουν την εξουσία...
Ανώτερός μου δεν είναι κανένας ούτε κι εγώ έχω κάποιον κατώτερο!

Ο καθένας σαν κι εσένα νομίζει πως είναι και ένας μίνι πρωθυπουργός! Στα αρχίδια τους η γνώμη σου, όποιος και αν έχει την εξουσία! Το θέμα είναι για ποιόν την ασκεί! Πρώτα για τη πάρτη του και μετά για τον λαό του...Έλα όμως που η θεωρία δεν ισχύει στη πράξη ως προς το δεύτερο μέρος!

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ολο στην κλαψα εισαι ρε φασιστοφλωρε, γιατι δεν παιρνεις τα κουμπουρια σου και τα σεα και τα μεα σου και να ερθεις να με βρεις στο συλλαλητηριο του ΠΑΜΕ στο Συνταγμα?Εσυ δε λες οτι μονος σου τα βαζεις με ολους? κοψε τη κλαψομουνιαση παλιοαδερφω και αμα εχεις αρχιδακια ελα να σου δειξω πως κοβουνε οι κονσερβες

Στη φάρα του Φύσσα να τα πεις αυτά.
Πήγε να κάνει το μάγκα, πήρε αυτό που του άξιζε
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΠΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ , ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
για να καθαρίσουν για την πάρτη σας.

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Στη φάρα του Φύσσα να τα πεις αυτά.
Πήγε να κάνει το μάγκα, πήρε αυτό που του άξιζε
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΠΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ , ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
για να καθαρίσουν για την πάρτη σας.
ασε το φυσα και του μπατσους ρε φασιστοφωλωρε και πες μας εσυ που μας το παιζεις μαγκας και πιστολερο, εχεις τα αρχιδια να ερθεις να μας τα πεις αυτα τα φλωριλικια απο κοντα? να το θεσω και αλλιως, σε αφηνει η γυναικα σου να βγαινεις μονος απο το σπιτι ή αμα αργισεις πανω απο πενταλεπτο πεφτει τσοκαρο?

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ασε το φυσα και του μπατσους ρε φασιστοφωλωρε

Να πάω στο Μπελογιάννη ;

Κι αυτός έκανε μαγκιές στο Μελιγαλά.
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ .

Πάντα τα ίδια κάνετε ρε κουμμούνια.

Μαγκιές ΤΖΑΜΠΑ, τρώτε το κεφάλι σας και μετά κλαψομούνιασμα για 80 χρόνια.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν κρυβεται το θηρίο τυπε  :S :S :S

6.jpg