Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.964
- Πόντοι
- 3.556
Και θα σε αφήσει μόνο σουΗ Μαρία Μαράκι Μαριώ θα έρθει μετά το Πάσχα - θα κάνει Πάσχα με τούς δικούς και μετά θα κατέβει
Πρέπει να την επιπλήξεις
Και θα σε αφήσει μόνο σουΗ Μαρία Μαράκι Μαριώ θα έρθει μετά το Πάσχα - θα κάνει Πάσχα με τούς δικούς και μετά θα κατέβει
Χαχα πώς να την επιπληξω αφού το έχω δηλώσει από την αρχή ότι είμαι ο μέσος άνδρας που τον κάνουν ότι θέλουν οι γυναίκεςΚαι θα σε αφήσει μόνο σου
Πρέπει να την επιπλήξεις![]()
Δώσε μου το τηλέφωνο της και θα κανονίσω εγώ για εσένα !Χαχα πώς να την επιπληξω αφού το έχω δηλώσει από την αρχή ότι είμαι ο μέσος άνδρας που τον κάνουν ότι θέλουν οι γυναίκεςδεν έχω παράπονο μην τα θέλουμε και όλα δικά μας
Αυτό είναι που λέμε "φιλικός διακανονισμός"Δώσε μου το τηλέφωνο της και θα κανονίσω εγώ για εσένα !![]()
Εμ πώς να δώσω ξένο τηλέφωνο βρε αγράμματος - να γίνει καμια στραβήΔώσε μου το τηλέφωνο της και θα κανονίσω εγώ για εσένα !![]()
Ορίστε που μας κατάντησαν - κάποτε μας είχες τις γραμματείες δύο δύο και δεν ξέραμε τι να τις κάνουμε - και τώρα αναγκαζόμαστε να ανταλλάσσουμε τηλέφωνα αναμεταξύ μας - Ωρίων τον μπαμπά μήπως τον πιάσει η οικονομική κρίσηΑυτό είναι που λέμε "φιλικός διακανονισμός"![]()
Τι λέει Ωρι, μαζεύεις τραγούδια για το Πάσχα;
Ναι, περνάνε κάτι γύφτοι με κλαρίνα από το Λαγονήσι, την Κυριακή του Πάσχα και τους κάνω παραγγελιές.Τι λέει Ωρι, μαζεύεις τραγούδια για το Πάσχα;
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το λένε ΛαγονήσιΝαι, περνάνε κάτι γύφτοι με κλαρίνα από το Λαγονήσι, την Κυριακή του Πάσχα και τους κάνω παραγγελιές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι καλό τρως το Πάσχα; Αρνί και τέτοια;Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το λένε Λαγονήσι
ούτε λαγούς έχει, ούτε είναι νησί![]()
Κάτι τέτοιο, μου έχει πει ένας κρεοπώλης ότι την άνοιξη τα κατσίκια που πουλάνε είναι με μπαλάκιαΤι καλό τρως το Πάσχα; Αρνί και τέτοια;
Τι μου λες! Να το πω στους σεφ μας μη φάμε κανένα μπαλάκι.Κάτι τέτοιο, μου έχει πει ένας κρεοπώλης ότι την άνοιξη τα κατσίκια που πουλάνε είναι με μπαλάκια
και προτιμάω αρνί (θηλυκό)![]()
Βάλτο κι αυτό, μέχρι να ψηθεί το αρνί θέλεις πολλά τραγούδιαΤι μου λες! Να το πω στους σεφ μας μη φάμε κανένα μπαλάκι.
Αυτό, πώς σου φαίνεται; Να το βάλω στις παραγγελιές ή όχι; Πολύ προβληματίστηκα τώρα.
Καλώς τον Πάνο, τι καιρό κάνει στη Σαντορίνη?134 Σελίδες : Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και συνεχίζει..
![]()
Πολλά;; Πόσα περίπου δηλαδή;Βάλτο κι αυτό, μέχρι να ψηθεί το αρνί θέλεις πολλά τραγούδια
![]()
Ε μη λέμε τα αυτονόητα, κανένα 3ωρο στη σούβλα 3Χ60 = 180 λεπτά,Πολλά;; Πόσα περίπου δηλαδή;
Ας βάλω και αυτό
Ε μη λέμε τα αυτονόητα, κανένα 3ωρο στη σούβλα 3Χ60 = 180 λεπτά,
θέλεις τουλάχιστον 60 τραγούδια για το γλέντι.