jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.073
- Πόντοι
- 3.506
Σιγά μην ξέρωΚάτι παραπάνω θα ξέρεις για να το λες.
Σιγά μην ξέρωΚάτι παραπάνω θα ξέρεις για να το λες.
Αφήστε τα κύριε ο Ροντ μεγαλοπιαστηκε - λίγο ακόμα θα μας απαντάει ο Ροντ αυτοπροσώπως - για να τον βρούμε θα πρέπει πρώτα να περνάμε από την γραμματεία τούΜπα ο @rodriguez96 ειναι και μεγαλόσταυρος ? τι με λές ?
Καστανή είναι η γραμματέας, όχι μελαχρινή και ούτε κάνει παρέα με μελαχρινές.Αφήστε τα κύριε ο Ροντ μεγαλοπιαστηκε - λίγο ακόμα θα μας απαντάει ο Ροντ αυτοπροσώπως - για να τον βρούμε θα πρέπει πρώτα να περνάμε από την γραμματεία τού
Αυτά ούτε επί ΠΑΣΟΚ δεν γίνονταν - ΑΙΣΧΟΣ θέλω και εγώ κορδέλα και γραμματέαΚαστανή είναι η γραμματέας, όχι μελαχρινή και ούτε κάνει παρέα με μελαχρινές.
Πες στον @Ωρίων τι θέση θέλεις και θα μεσολαβήσουμεΑυτά ούτε επί ΠΑΣΟΚ δεν γίνονταν - ΑΙΣΧΟΣ θέλω και εγώ κορδέλα και γραμματέα
Ξέρει ότι έχω πρόβλημα με την ορθογραφία και την σύνταξη και δεν μου παίρνει γραμματέα επιτέλους σε μεγάλη εταιρεία δουλεύουμε καί όχι στο μπακάλικο τού κυρ Τάκη - εάν γίνεται θέλω να είναι Ρωσίδα η γραμματέας- ενδιαφέρομαι να μάθω και δεύτερη "γλώσσα"
Περίμενε να μπει και θα το τακτοποιήσουμε, μάλλον θα παρακολουθεί τα ναύλα ακόμα.Ξέρει ότι έχω πρόβλημα με την ορθογραφία και την σύνταξη και δεν μου παίρνει γραμματέα επιτέλους σε μεγάλη εταιρεία δουλεύουμε καί όχι στο μπακάλικο τού κυρ Τάκη - εάν γίνεται θέλω να είναι Ρωσίδα η γραμματέας- ενδιαφέρομαι να μάθω και δεύτερη "γλώσσα"
Ναύαρχε, το μαλλί που βλέπουμε στην φωτογραφία σου στο χτένισε ο King ή είναι έτσι από την αλμύρα ;Περίμενε να μπει και θα το τακτοποιήσουμε, μάλλον θα παρακολουθεί τα ναύλα ακόμα.
Μπα μου πέσανε και έβαλα περουκίνιΝαύαρχε, το μαλλί που βλέπουμε στην φωτογραφία σου στο χτένισε ο King ή είναι έτσι από την αλμύρα ;