Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.432
- Πόντοι
- 3.556
Σεξ σύμπολ είναι ο άτιμοςΕ όχι και ζελές ο Κωνσταντίνος.
Εντάξει, εδώ είναι λίγο παλιά φωτογραφία (πριν τους 1500)
![]()
Εδώ, είναι μετά
![]()
Σεξ σύμπολ είναι ο άτιμοςΕ όχι και ζελές ο Κωνσταντίνος.
![]()
Εδώ, είναι μετά
![]()
Αν δεν ήταν ζελές δεν θα έτριβε τον σβέρκο του σαν να έχει φάει φατούρο.Ε όχι και ζελές ο Κωνσταντίνος.
![]()
Εδώ, είναι μετά
![]()
Και κυκλοφορεί με μελαχρινή....Σεξ σύμπολ είναι ο άτιμος![]()
Καμία φίλη φίλης κάποιου "φίλου" του θα είναι.Και κυκλοφορεί με μελαχρινή....
Ε θα έτυχεΚαι κυκλοφορεί με μελαχρινή....
Θα είναι αυτή η Κύπρια που εμφανίζεται συνέχεια απρόσκλητη στα πάρτι. Η γνωστή Φίλη Φίλου...Καμία φίλη φίλης κάποιου "φίλου" του θα είναι.
Βλέπεται αυτή;Θα είναι αυτή η Κύπρια που εμφανίζεται συνέχεια απρόσκλητη στα πάρτι. Η γνωστή Φίλη Φίλου...
Κύπρια+πάρτι=......Βλέπεται αυτή;
Αν είναι, να κάνουμε ένα πάρτι και να μην την καλέσουμε, για να έρθει.
Ε όχι και ζελές ο Κωνσταντίνος.
![]()
Έπαιζε στο σαρβάιβορ ο King? Εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν κομμωτής
Ακόμα με τον μπουστη ασχολείστεΈπαιζε στο σαρβάιβορ ο King? Εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν κομμωτής
Είπαμε πολυτάλαντος hair stylist, makeup artist, performer, survivorΈπαιζε στο σαρβάιβορ ο King? Εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν κομμωτής
Στο έφτιαξα για να σε ξεβλαχέψωΕίπαμε πολυτάλαντος hair stylist, makeup artist, performer, survivor
και παραλίγο monk![]()
Άντρας είναι μαν, απλώς δεν είναι από τους φανατικούςΑκόμα με τον μπουστη ασχολείστε
Είδες τον @Ωρίων πρέπει να μας πει το πρόγραμμα γυμναστικής του Κ.Ε.Στο έφτιαξα για να σε ξεβλαχέψω
Στα πρώτα του βήματα είναι ο φίλος μας ο ωρίων, αν κάνει και κανένα λαθάκι το δικαιολογούμε !Είδες τον @Ωρίων πρέπει να μας πει το πρόγραμμα γυμναστικής του Κ.Ε.
μη το παίζει νηματοθέτης τζάμπα
Δεν έκανε κάτι λάθοςΣτα πρώτα του βήματα είναι ο φίλος μας ο ωρίων, αν κάνει και κανένα λαθάκι το δικαιολογούμε !
Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός.. Δεν το πιστεύω κάτι τέτοιο !Λέτε ρε παιδιά ο @Ωρίων να είναι κανένα τρολ;