Νέα

Ο Καζναφέρης θα τιμηθεί σε ειδική εκδήλωση για την προσφορά του!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν η ΚΕΔ έβαλε στο ψυγείο τον Γ. Μποροβήλο. Ο διαιτητής του Συνδέσμου Αρκαδίας τα είχε κάνει... θάλασσα στο ντέρμπι της Β' Εθνικής ανάμεσα στην Κέρκυρα και στο Φωστήρα και η Πειθαρχική Επιτροπή τον έθεσε εκτός κληρώσεων για 30 ημέρες. Ο Μποροβήλος -ο οποίος είναι ο τρίτος διεθνής ρέφερι, μετά τους Βασσάρα και Δούρο, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο περιθώριο- είχε τιμωρηθεί και μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αρη στον πρώτο γύρο. Στην... αναμονή για «αποκεφαλισμό» βρίσκεται ο Γ. Τσαγκαράκης, μετά το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Ολυμπιακού στο προχθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο παρατηρητής του έβαλε παραπέμψιμο βαθμό και αυτομάτως κλήθηκε σε απολογία. Οι ποινές στους διαιτητές πέφτουν λοιπόν με καταιγιστικό ρυθμό και τα μέλη της ΚΕΔ, βλέποντας τους πίνακες να έχουν αδειάσει, θα έχουν μια κουβεντούλα μαζί τους. Οι ρέφερι της Α' Εθνικής θα συγκεντρωθούν την Πέμπτη 6 Μαρτίου στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής, όπου οι κ.κ. Μπήκας, Γιαννόπουλος και Τεβεκέλης θα επιχειρήσουν να... διαγνώσουν τι φταίει για τις τελευταίες κακές διαιτησίες.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:Επιπλέον αναμένεται να δώσουν κατευθύνσεις για τη συνέχεια, δεδομένου πως όσο το Πρωτάθλημα οδεύει πως το φινάλε, η πίεση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 28/02/2003

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πόσο γλοιώδεις είναι οι γάβροι...έκαναν θέμα τον Δούρο και κλαίγανε στα κανάλια γιατί?...γιά μία φάση που δεν την είδε ο Δούρος γιατί απλά ήταν γυρισμένος στην άλλη πλευρά,προς την άλλη εστία...και στον κώλο μάτια έπρεπε να έχει...και στο κάτω κάτω μια αποβολή ήτανε,ποιος ξέρει τί θα άλλαζε?....αλλά και πάλι δεν δικαιούνται να λένε τίποτα με τα τόσα που έκαναν...
αποβολη και πεναλτι απλα ο δουρος δικαιολογειται να κανει λαθη αρκει να ειναι εναντιον του γαμια σου

μαζευτε τον,βασο ανοιξες αλλο ενα θρεντ-γαντι για τον παλερμο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και τώρα το ποστ του αιώνα...το μεγαλείο του δαφνοστεφανωμένου!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εξηγούσε τα ανεξήγητα ο Κασναφέρης
Να εξηγήσει τα ανεξήγητα επιχείρησε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Κασναφέρης για την ενέργειά του να πάρει πίσω την απόφασή του όταν καταλόγισε πέναλτι (στις καθυστερήσεις) σε μαρκάρισμα του Κατσουράνη στον Τζιοβάνι: «Είδα πέναλτι στη φάση και το σφύριξα, αλλά αμέσως συμβουλεύτηκα τους συνεργάτες μου. Μου είπαν ότι είχαν άλλη άποψη. Είχα το δικαίωμα να πάρω πίσω την απόφασή μου. Πιστεύω ότι η διαιτησία μου ήταν πάρα πολύ καλή», τόνισε ο διεθνής διαιτητής, ενώ κάπου αλλού, όταν ρωτήθηκε γιατί πήγε στον τέταρτο διαιτητή, είπε ότι του είχε πέσει η... σφυρίχτρα και δεν είδε καλά τη φάση, γι' αυτό και έσπευσε στον Μποροβήλο!
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/03/2004

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Παλερμο ποσα απο τα καλπικα πρωταθληματα του ΟΣΦΠ θα επαιρνε ο ΠΑΟΚ αν ηταν καθαρα ;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Παλερμο ποσα απο τα καλπικα πρωταθληματα του ΟΣΦΠ θα επαιρνε ο ΠΑΟΚ αν ηταν καθαρα ;

αυτό μειώνει τη βρωμιά σας?...2-3 θα έπαιρνε..ήδη αντί για έναν βαθμό έχεις τρεις...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
χαλαρωσε βρε παλερμο.. :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
αυτό μειώνει τη βρωμιά σας?...2-3 θα έπαιρνε..ήδη αντί για έναν βαθμό έχεις τρεις...
Δεν ειμαι ΟΣΦΠ καταρχην και δεν με ενδιαφερει τι κανει και ποσους βαθμους εχει.Συμπαθω τις ομαδες της ΑΘηνας γιατι μου δινουνε ενα κομματι ψωμι (με λουκανικο πατατες και ντοματα βεβαια)  :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ειμαι ΟΣΦΠ καταρχην και δεν με ενδιαφερει τι κανει και ποσους βαθμους εχει.Συμπαθω τις ομαδες της ΑΘηνας γιατι μου δινουνε ενα κομματι ψωμι (με λουκανικο πατατες και ντοματα βεβαια)  :grin:
οπαδος του "βρωμικου" :rockon: :rockon: :rockon:
γαμω την gourmet κουζινα

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω "γιατί δεν βγαίνει ο Δούρος στο τηλέφωνο"....  :dancing: :dancing: :dancing:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
μιλαμε μολις ακουσα την ειδηση αυτη με το ζορι κρατηθηκα στην καρεκλα μου. :2funny:
και ομως ειναι αληθεια.Ο Γιωργαρος θα τιμηθει για τις υπηρεσιες του στην ελληνικη διαιτησια.Ζητω το εθνος!Ζητω η ελληνικη διαιτησια!Ζητω ο Γιωργος!Μπράβο!Εύγε!Και εις ανωτερα! :2funny:
O Κόκκαλης θα τον βραβεύσει για την προσφορά του στον ΓΑΥΡΟ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom