Νέα

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ Διαγωνισμός Mister Μαλακάς 2016. ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ-ΠΑΡΑΓΚΕΣ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Mister Μαλάκας 2016 (όχι αυτοί που θέλει ο stekas72).

• Bardamu

Ψήφοι: 19 11,4%
  • billy13

Ψήφοι: 34 20,4%
  • Borgia21

Ψήφοι: 5 3,0%
  • Hirayama

• Kostas Konstantinidis

Ψήφοι: 3 1,8%
  • Popov

Ψήφοι: 22 13,2%
  • ass_kavlos

Ψήφοι: 12 7,2%
  • brabus67

Ψήφοι: 11 6,6%
  • diomides

Ψήφοι: 8 4,8%
  • eraser

Ψήφοι: 0 0,0%
  • giasou

Ψήφοι: 26 15,6%
  • kosamf

Ψήφοι: 18 10,8%
  • kostakis 27

Ψήφοι: 24 14,4%
  • master 21

Ψήφοι: 24 14,4%
  • raopau

Ψήφοι: 10 6,0%
  • saul

Ψήφοι: 2 1,2%
  • Stekas72

Ψήφοι: 42 25,1%
  • talladmirer

• Βασιλοφρων13

• κωλο-γερος

Ψήφοι: 8 4,8%
  • Picker

Ψήφοι: 66 39,5%
  • digweed

Ψήφοι: 13 7,8%
  • εκλεκτικός

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ektor lopez ο λόγος που φέτος θριαμβεύεις είναι ότι είσαι το ίδιο μαλάκας με τον zeljko + ότι είσαι ιδιαίτερα εριστικός.

Ο λόγος που ΕΓΩ θριαμβεύω είναι ότι όλοι με ζηλεύουν επειδή είμαι ο μόνος εδώ μέσα που έχει να μαλακιστεί 6 χρόνια.

ουτε τον προστατη σου ζουλας μονος σου? παντα με ξενα χερια μαχαιρια?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πικη γιατι βριζεις ολο τον κοσμο. ο εστεμενος φερνει ευθυνες να ξερεις πρεπει να ακολουθεις τους τυπους βλεπε βασιλικη οικογενεια αγγλια

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
τυπε για εξηγησε μας πως τοσα χρονια με αδιαλλειπτη παρουσια δεν εμπαινα στην πενταδα και φετος με απουσια ανω των 6 μηνων και ενω ξεκινησα να γραφω καναδυο μερες πριν την εναρξη του σικε διαγωνισμου ειμαι τοσο δημοφιλης?

Ύποπτο. Συμφωνώ.

Γιατί δεν σε βλέπω όμως σε αυτήν την ψηφοφορία;

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
πικη γιατι βριζεις ολο τον κοσμο. ο εστεμενος φερνει ευθυνες να ξερεις πρεπει να ακολουθεις τους τυπους βλεπε βασιλικη οικογενεια αγγλια

Ο Πελέ, είναι ο ένας ο μοναδικός.
Δεν ακολουθεί κανόνες.
Είναι θεσμός.
Κάνει ό,τι γουστάρει.

Οι μετριότητες και οι απλές κορυφές ακολουθούν κανόνες.
ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ , ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ , ΟΙ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΙ ΟΧΙ.

Ο Picker είναι  ο King Elvis.
Ο Μότσαρτ.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
O Πικερ (που ψηφισα) ειναι ο μονος που λεει οτι δεν την παιζει εδω μεσα. Τυχαιο?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τυπε για εξηγησε μας πως τοσα χρονια με αδιαλλειπτη παρουσια δεν εμπαινα στην πενταδα και φετος με απουσια ανω των 6 μηνων και ενω ξεκινησα να γραφω καναδυο μερες πριν την εναρξη του σικε διαγωνισμου ειμαι τοσο δημοφιλης?
η αληθεια ειναι οτι η περιπτωση σου ειναι λιγο διαφορετικη απ του λακη
ωστοσο, και στους δυο σας, κοινος παρανομαστης ειναι οτι ειστε αντιπαθεις σε μεριδα ενεργων μελων του σαη μας...

το αξιοσημειωτο, λοιπον, με σενα ειναι οτι, σ αυτο το λιγο διαστημα, και εν απουσια των παλαιων μεγαλων ταλεντων, καταφερες να δημιουργησεις εριδες με ατομα που εχουν, οπως φαινεται εκ των πραγματων, ερεισματα και περισσοτερες συμπαθειες απο σενα...

νομιζω οτι μ αντιλαμβανεσαι ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η αληθεια ειναι οτι η περιπτωση σου ειναι λιγο διαφορετικη απ του λακη
ωστοσο, και στους δυο σας, κοινος παρανομαστης ειναι οτι ειστε αντιπαθεις σε μεριδα ενεργων μελων του σαη μας...

το αξιοσημειωτο, λοιπον, με σενα ειναι οτι, σ αυτο το λιγο διαστημα, και εν απουσια των παλαιων μεγαλων ταλεντων, καταφερες να δημιουργησεις εριδες με ατομα που εχουν, οπως φαινεται εκ των πραγματων, κλωνους. ερεισματα και περισσοτερες συμπαθειες απο σενα...

νομιζω οτι μ αντιλαμβανεσαι ;)

η απαραιτητη διορθωση στο κειμενο. νομιζω με αντιλαμβανεσαι.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Τωρα για τον Εκτορα δεν ειμαι και σιγουρος αλλα δε μπορω να θυμηθω να γραφει στα πολιτικα αντιδημοφιλεις αποψεις και να συγκρουεται με αντιπαλους. Ισως στα αθλητικα να εχει περισσοτερα ποστ.

έχει προγγίξει κόσμο άσχημα γι αυτό τον ψηφίσαν, και απ ότι φαίνετε κανένα ποστ δεν περνάει αδιάβαστο  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
η απαραιτητη διορθωση στο κειμενο. νομιζω με αντιλαμβανεσαι.
δεν αντιλεγω σ αυτο, γιατι δεν μπορω ουτε να το αμφισβητησω αλλα ουτε και να το υποστηριξω (αφου δεν μπορω να το αποδειξω)

το δεδομενο κι αδιασφσβητητο ειναι οτι σε καποιους δεν αρεσεις.-                 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εριδες δημιουργουνται με 2 τροπους: Ειτε εκφραζοντας μη δημοφιλεις αποψεις με απολυτο τροπο, ειδικα για θεματα που υπαρχει φανατισμος, οπως πολιτικα, θρησκευτικα, αθλητικα...

Ειτε απλα γραφοντας μαλακιες. Οσο πιο ακατασχετες οι μαλακιες τοσο μεγαλυτερη η αντιπαθεια.

Τωρα για τον Εκτορα δεν ειμαι και σιγουρος αλλα δε μπορω να θυμηθω να γραφει στα πολιτικα αντιδημοφιλεις αποψεις και να συγκρουεται με αντιπαλους. Ισως στα αθλητικα να εχει περισσοτερα ποστ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν αντιλεγω σ αυτο, γιατι δεν μπορω ουτε να το αμφισβητησω αλλα ουτε και να το υποστηριξω (αφου δεν μπορω να το αποδειξω)

το δεδομενο κι αδιασφσβητητο ειναι οτι σε καποιους δεν αρεσεις.-                 

δεν μπορεις να αποδειξεις μετρωντας τον αριθμο των μελων που γραφουν καθημερινα στο σαιτ με τον αριθμο των ψηφων? πολυ ευκολο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
δεν μπορεις να αποδειξεις μετρωντας τον αριθμο των μελων που γραφουν καθημερινα στο σαιτ με τον αριθμο των ψηφων? πολυ ευκολο.
κι εγω σου λεω λογκαρα με κλωνο κουκουρουκου για 1 λεπτο την εριξα κι εφυγα...πιασ τ αυγο και κουρευτο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Εριδες δημιουργουνται με 2 τροπους: Ειτε εκφραζοντας μη δημοφιλεις αποψεις με απολυτο τροπο, ειδικα για θεματα που υπαρχει φανατισμος, οπως πολιτικα, θρησκευτικα, αθλητικα...

Ειτε απλα γραφοντας μαλακιες. Οσο πιο ακατασχετες οι μαλακιες τοσο μεγαλυτερη η αντιπαθεια.

εγω θεωρω οτι οπου υπαρχει φανατισμος ειναι δυνατο να δημιουργηθουν και πιο ισχυρες αντιπάθειες

οι μαλακιες αντιθετα προκαλουν και γέλωτα....και μπορει να δειχνουν και μια διανοητικη ελλειψη οποτε εκει υπαρχει κι αναλογη κατανοηση....

βεβαια εξαρταται κι απ τα κριτηρια του καθενως...πχ εγω με το λακη ειμαι εκ διαμετρου αντιθετος στις πολιτικες του αντιληψεις παρολα αυτα δεν τον ψηφιζω για μαλακα....  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κι εγω σου λεω λογκαρα με κλωνο κουκουρουκου για 1 λεπτο την εριξα κι εφυγα...πιασ τ αυγο και κουρευτο

τυπε, μονο ο γλ εχει 134000 κλωνους, το ξερουνε και οι πετρες....απο τους υπολοιπους 750 ψηφισαν οι μισοι.... λογικο μου ακουγεται  ;)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
...
βεβαια εξαρταται κι απ τα κριτηρια του καθενως...πχ εγω με το λακη ειμαι εκ διαμετρου αντιθετος στις πολιτικες του αντιληψεις παρολα αυτα δεν τον ψηφιζω για μαλακα....  
Ναι καλά

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μέχρι στιγμής, έχουν ψηφίσει 246 ψηφοφόροι, και ο κάθε ένας από τους δύο πρωτοπόρους έχει πάρει από 80 περίπου ψήφους.
Δηλαδή, το 32.5% των ψηφοφόρων έχουν ψηφίσει τους δύο πρωτοπόρους.
Με δεδομένο ότι το site έχει 155.461 μέλη, αν ψήφιζαν όλα, τότε ο κάθε ένας από τους δύο πρωτοπόρους θα έπαιρνε από 50.556 περίπου ψήφους.
Δεν είναι και μικρό πράγμα 50.000 άνθρωποι να θεωρούν κάποιον μαλάκα.

με δεδομενο οτι το καμπανακι του μαλακομετρου ηχησε δυνατα στη μαλακια αναλυση αυτου του ποστ, θες να μπεις στον αληθινο διαγωνισμο? γιαυτο γρατζουνας ταρχιδια μας? μην ντρεπεσαι να δηλωσεις συμμετοχη πες το.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
με δεδομενο οτι το καμπανακι του μαλακομετρου ηχησε δυνατα στη μαλακια αναλυση αυτου του ποστ, θες να μπεις στον αληθινο διαγωνισμο? γιαυτο γρατζουνας ταρχιδια μας? μην ντρεπεσαι να δηλωσεις συμμετοχη πες το.
Έτσι μούρχεται να σε ψηφίσω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories