CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.404
- Πόντοι
- 2.606
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ...ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ....Καλός ο ειρμός και η διατύπωση, λανθασμένα (σκοπίμως;;; ) τα δεδομένα...
Η έκρηξη του Κασιδιάρη αποτελεί αποτέλεσμα άδικης προσωπικής στοχοποίησης σε βαθμό συνωμοσίας εξόντωσης (όποιος διαβάσει τα στοιχεία θα το καταλάβει, δεν επανέρχομαι σε αυτό)..Και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ η αυτοδικία είναι αποδεκτή αν υπάρχει δίκιο στον δρώντα..Αναρωτιέμαι πάντως αν όλοι εσείς που καταδικάζεται τη πράξη, δεν έχετε παίξει ξύλο για προσωπικές προσβολές...Αδύνατον...
ΑΝ είμαι εγώ ο "ένας" που έγραψε για επανάσταση, διαστρεβλώνεις ηθελημένα τα γραφόμενα μου..Πρώτα από όλα μίλησα για ΕΚΤΙΜΗΣΗ και εν συνεχεία δεν έκρινα τπτ ως ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ. Αντίθετα, μίλησα για προβοκάτσεις και παγίδες του συστήματος (συμπεριλαμβανομένων των μπάτσων και των στυλοβατών του συστήματος-αναρχικών)...
Και κατάλαβε κάτι απλό: η ΧΑ δε πήρε τόσο απλοικά ψήφο από αγανακτισμένους. Πήρε ψήφο από ανθρώπους που είδαν ότι δεν είναι οικονομικό το ζήτημα αλλά βαθιά αξιακό και στραφηκαν στο μόνο αντισυστημικό κόμμα.