Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
λες να γινανε μουσκεμα και οι 2 ? :think:   η δουρου  ετσι οπως την ειδα ηταν σαν να γουσταρε  :s&m_2:   :s&m_1: :s&m_1: η λιανα τι να πω  :think:
Ε μα αυτο λεω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η Λιανα θα ηθελε να νιωσει γυναικα  :grin: :rolleyes:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.709
Πόντοι
3.715
αυτό είναι το μοντέλο αντιπαράθεσης που προτείνει λοιπόν η Χρυσή κουράδα για οποιαδήποτε αντιδικία υπάρχει μεταξύ αντίθετων πεποιθήσεων, απόψεων. Βία, απόρριψη, ταπείνωση, ουρίνη.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
απο την στιγμη που αυτη την ωρα πουστοκαναλα και sites βγαινουν και λενε[size=20pt] Η ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ[/size] παυει καθε κουβεντα..

δεν χτυπαμε γυναικες..οκ

αλλα απροκλητη επιθεση;;;

τοσο βρωμα πια;;;

kolombia

γεμισαμε βαρωνους, πρεζα και δημοκρατες που κοβουν συνταξεις 150 ευρω ενω αυτοι καταχραζονται δις και πουλανε την χωρα σε μεριδες

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Ο Semmy στην βουλή !!!!
Ναι, θα έχει και ανάλυση από Νικολακόπουλο τη νύχτα των εκλογών στο MEGA. Οι επιπτώσεις των μπουκετιδίων Κασσιδιάρη στο εκλογικό σώμα. Τί συσπειρώσεις ή μετακινήσεις ψηφοφόρων προκάλεσαν, τί πολώσεις κλπ. Και όλα αυτά ανά φύλο, ηλικιακές ομάδες κλπ. :grin: Θα ακολουθήσει παρέμβαση Ζαμπίδη για τεχνικά ζητήματα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τα ιδια λεγανε κ για το εγερθειτο... :2funny:!
αλλα τα γκαλοπ τους δειχνουν σταθερα μεσ τη βουλη...
μη γινεσται παπαγαλλακια ολοι εδω μεσα!!!
------
αντε κανε μπανιο που θα με πεις πσπαγαλακι,,,
στρακι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
βασικά στο σάιτ του υπουργείου δεν αναφέρεται πουθενά ως προϋπόθεση το ποινικό μητρώο εκτός αν  μου διέφυγε :think:
Αν ηταν προϋπόθεση, θα μπορουσε ο καταδικασμενος απο το Ειδικο Δικαστηριο Τσοβολας να ειναι υποψηφιος τοσες φορες?
Μονο αν υπαρχει ΚΑΙ στερηση πολιτικων δικαιωματων δεν μπορεις να πολιτευθεις, και για οσο χρονικο διαστημα οριζεται.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
ρε τυπε αμα δερνανε τη μερκελ θα λεγατε να αγιασει το χερακι τους. οπως λεγατε για τον χατζηγακη. εκει ειναι εκδηλωση προς τον θεσμο βεβαια, τωρα ειναι προς τη γυναικα?  αυτα τα κωλοτουμπια μονο ο σουπερμαους τα κανει καλα :2funny:
ΑΠΟ οτι εχεις διαβασει(αν)μεχρι τωρα ,στα παπαρια μου οι φαπες στην κανελο,αλλωστε και αυτη σε παραμαγαζο του συστηματος εργαζεται....δεν ασχοληθηκα καθολου με το σοου που στηθηκε στο καναλι του αντ1....Αυτη τη στιγμη ΣΑΠΙΖΟΥΜΕ κυριολεκτικα,μερα με τη μερα οι ελευθεριες μας καταστρατηγουνται,ο φασισμος φουντωνει,ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΙΣΟΣ,η ωμη βια ειναι εκτος ελεγχου και θα ασχοληθω με χαστουκια και κρετινους?ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ...Η ολη φαση μονο γελιο ειναι ικανη να προκαλεσει...απλα ο τραμουντης με τα τσουβαλιασματα του με εφτιαξε γι αυτο ασχοληθηκα...

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εφ όσον καταδικαστεί για την επίθεση, μπορούν πλέον να τους κατηγορήσουν για ότι τους έρθει στο κεφάλι.

επαναλαμβανω...δεν μπορει να αποκλειστει κομμα απο τον αρειο παγο παρα μονο αν δηλωσει το ιδιο αντιδημοκρατικο!!!!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εφ όσον καταδικαστεί για την επίθεση, μπορούν πλέον να τους κατηγορήσουν για ότι τους έρθει στο κεφάλι.
ναι αλλα πρεπει να γινει μηνυση απο οσο ξερω αλλιως ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει ετσι δεν ειναι ?και εγω που ειμαι εδω μπορω να κατηγορησω τον κασιδιαρη και βιοπραγια αλλα εγω δεν εχω καμια σχεση με το περιστατικο  οποτε !Δεν ξερω λεω  τωρα

παντως  εχει γινει η ζωη δυσκολη των βουλευτων  δηλαδη μετα απο ολα αυτα αρχιζουν πλεον να φοβουνται  οποτε σε εμας στον λαο μονο σε καλο θα βγαινουν τετοια

τωρα θα δουμε και τη δημοκρατια εχουμε απο το τι θα βγει απο ολα αυτα .Ειμαι πολυ περιεργος για το αποτελεσμα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Ναι, θα έχει και ανάλυση από Νικολακόπουλο τη νύχτα των εκλογών στο MEGA. Οι επιπτώσεις των μπουκετιδίων Κασσιδιάρη στο εκλογικό σώμα. Τί συσπειρώσεις ή μετακινήσεις ψηφοφόρων προκάλεσαν, τί πολώσεις κλπ. Και όλα αυτά ανά φύλο, ηλικιακές ομάδες κλπ. :grin: Θα ακολουθήσει παρέμβαση Ζαμπίδη για τεχνικά ζητήματα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σωστος,ειναι ξεφτιλικια εντελως τα τυπακια!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δώσε μας τα φώτα σου χασοδίκη (με αγάπη)
Χρειαζονται "φωτα" για να αντιληφθεί κανενας οτι ειναι παρανοϊκό να αποκλεισθεί ενα κομμα, επειδη ενας υποψηφιος του εριξε τρεις σφαλιαρες σε μια τηλεοπτικη εκπομπη?
Πώς μπορεί να υποστηριζεται ως πιθανο κατι τετοιο?
Αυτο εννοω.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Χρειαζονται "φωτα" για να αντιληφθεί κανενας οτι ειναι παρανοϊκό να αποκλεισθεί ενα κομμα, επειδη ενας υποψηφιος του εριξε τρεις σφαλιαρες σε μια τηλεοπτικη εκπομπη?
Αυτο εννοω.
ναι σίγουρα, αλλά όταν αυτός είναι ο εκπρόσωπος του κόμματος είναι χοντρό...

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Αυτο εννοω.

Εάν υποστηρίξουν μετά το γεγονός, μετά και από καταδίκη του συγκεκριμένου όλα τα υπόλοιπα Κόμματα ότι υπάρχει θέμα?
Δεν είναι αντιδικία πολιτών.
Είναι επίθεση υποψηφίου σε άλλο υποψήφιο.
Νομικός δεν είμαι αλλά νομίζω ότι η ευκαιρία δόθηκε και δεν θα την αφήσουν.

envyme79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
495
Πόντοι
291
Η Λιανα το λαθος που εκανε ηταν να χτυπησει τον κασιδιαρη με τον "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" ειναι σαν να ριχνεις αγιασμο σε βρυκολακα....ιδιο αποτελεσμα :2funny: :2funny: :2funny:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Η Λιανα το λαθος που εκανε ηταν να χτυπησει τον κασιδιαρη με τον "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" ειναι σαν να ριχνεις αγιασμο σε βρυκολακα....ιδιο αποτελεσμα :2funny: :2funny: :2funny:

Μετά το παλιοκουμούνι που είπε δεν μπορεί ούτε αυτό να έχει ως επιχείρημα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
--------
koryfaio sxolio all the time!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom