axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ε μα αυτο λεωλες να γινανε μουσκεμα και οι 2 ? η δουρου ετσι οπως την ειδα ηταν σαν να γουσταρε η λιανα τι να πω
Η Λιανα θα ηθελε να νιωσει γυναικα
Ε μα αυτο λεωλες να γινανε μουσκεμα και οι 2 ? η δουρου ετσι οπως την ειδα ηταν σαν να γουσταρε η λιανα τι να πω
Ναι, θα έχει και ανάλυση από Νικολακόπουλο τη νύχτα των εκλογών στο MEGA. Οι επιπτώσεις των μπουκετιδίων Κασσιδιάρη στο εκλογικό σώμα. Τί συσπειρώσεις ή μετακινήσεις ψηφοφόρων προκάλεσαν, τί πολώσεις κλπ. Και όλα αυτά ανά φύλο, ηλικιακές ομάδες κλπ. Θα ακολουθήσει παρέμβαση Ζαμπίδη για τεχνικά ζητήματα.
------τα ιδια λεγανε κ για το εγερθειτο... !
αλλα τα γκαλοπ τους δειχνουν σταθερα μεσ τη βουλη...
μη γινεσται παπαγαλλακια ολοι εδω μεσα!!!
Αν ηταν προϋπόθεση, θα μπορουσε ο καταδικασμενος απο το Ειδικο Δικαστηριο Τσοβολας να ειναι υποψηφιος τοσες φορες?βασικά στο σάιτ του υπουργείου δεν αναφέρεται πουθενά ως προϋπόθεση το ποινικό μητρώο εκτός αν μου διέφυγε
ΑΠΟ οτι εχεις διαβασει(αν)μεχρι τωρα ,στα παπαρια μου οι φαπες στην κανελο,αλλωστε και αυτη σε παραμαγαζο του συστηματος εργαζεται....δεν ασχοληθηκα καθολου με το σοου που στηθηκε στο καναλι του αντ1....Αυτη τη στιγμη ΣΑΠΙΖΟΥΜΕ κυριολεκτικα,μερα με τη μερα οι ελευθεριες μας καταστρατηγουνται,ο φασισμος φουντωνει,ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΙΣΟΣ,η ωμη βια ειναι εκτος ελεγχου και θα ασχοληθω με χαστουκια και κρετινους?ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ...Η ολη φαση μονο γελιο ειναι ικανη να προκαλεσει...απλα ο τραμουντης με τα τσουβαλιασματα του με εφτιαξε γι αυτο ασχοληθηκα...ρε τυπε αμα δερνανε τη μερκελ θα λεγατε να αγιασει το χερακι τους. οπως λεγατε για τον χατζηγακη. εκει ειναι εκδηλωση προς τον θεσμο βεβαια, τωρα ειναι προς τη γυναικα? αυτα τα κωλοτουμπια μονο ο σουπερμαους τα κανει καλα
δώσε μας τα φώτα σου χασοδίκη (με αγάπη)Ενταξει, τωρα το χεσαμε τελειως.
Γιατι καταπιανεστε με πραγματα που δεν γνωριζετε?
Εφ όσον καταδικαστεί για την επίθεση, μπορούν πλέον να τους κατηγορήσουν για ότι τους έρθει στο κεφάλι.
Ενταξει, τωρα το χεσαμε τελειως.
Γιατι καταπιανεστε με πραγματα που δεν γνωριζετε?
ναι αλλα πρεπει να γινει μηνυση απο οσο ξερω αλλιως ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει ετσι δεν ειναι ?και εγω που ειμαι εδω μπορω να κατηγορησω τον κασιδιαρη και βιοπραγια αλλα εγω δεν εχω καμια σχεση με το περιστατικο οποτε !Δεν ξερω λεω τωραΕφ όσον καταδικαστεί για την επίθεση, μπορούν πλέον να τους κατηγορήσουν για ότι τους έρθει στο κεφάλι.
σωστος,ειναι ξεφτιλικια εντελως τα τυπακια!Ναι, θα έχει και ανάλυση από Νικολακόπουλο τη νύχτα των εκλογών στο MEGA. Οι επιπτώσεις των μπουκετιδίων Κασσιδιάρη στο εκλογικό σώμα. Τί συσπειρώσεις ή μετακινήσεις ψηφοφόρων προκάλεσαν, τί πολώσεις κλπ. Και όλα αυτά ανά φύλο, ηλικιακές ομάδες κλπ. Θα ακολουθήσει παρέμβαση Ζαμπίδη για τεχνικά ζητήματα.
Χρειαζονται "φωτα" για να αντιληφθεί κανενας οτι ειναι παρανοϊκό να αποκλεισθεί ενα κομμα, επειδη ενας υποψηφιος του εριξε τρεις σφαλιαρες σε μια τηλεοπτικη εκπομπη?δώσε μας τα φώτα σου χασοδίκη (με αγάπη)
ναι σίγουρα, αλλά όταν αυτός είναι ο εκπρόσωπος του κόμματος είναι χοντρό...Χρειαζονται "φωτα" για να αντιληφθεί κανενας οτι ειναι παρανοϊκό να αποκλεισθεί ενα κομμα, επειδη ενας υποψηφιος του εριξε τρεις σφαλιαρες σε μια τηλεοπτικη εκπομπη?
Πώς μπορεί να υποστηριζεται ως πιθανο κατι τετοιο?
Αυτο εννοω.
Χρειαζονται "φωτα" για να αντιληφθεί κανενας οτι ειναι παρανοϊκό να αποκλεισθεί ενα κομμα, επειδη ενας υποψηφιος του εριξε τρεις σφαλιαρες σε μια τηλεοπτικη εκπομπη?
Πώς μπορεί να υποστηριζεται ως πιθανο κατι τετοιο?
Αυτο εννοω.
Η Λιανα το λαθος που εκανε ηταν να χτυπησει τον κασιδιαρη με τον "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" ειναι σαν να ριχνεις αγιασμο σε βρυκολακα....ιδιο αποτελεσμα
--------Η Λιανα το λαθος που εκανε ηταν να χτυπησει τον κασιδιαρη με τον "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" ειναι σαν να ριχνεις αγιασμο σε βρυκολακα....ιδιο αποτελεσμα