Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
ρε φίλε πλάκα μας κάνεις τώρα για το τσιγάρο???

όσον αφορά το χαστούκι... τότε που το ΠΑΜΕ χτύπαγε ύπουλα και πισώπλατα και αντρικά τον Χατζηδάκη (15 σε 1) ήταν αγανάκτιση του κόσμου και όλα οκ. Τώρα ένα χαστούκι και έγινε ολόκληρο θέμα ....

ρε ουστ!!!
την εχω δει με τσιγαρο στο χερι απειρες φορες, αλλα ποτε αναμενο να καπνιζει on-camera. αν εχει αλλη εικονα ευπροσδεκτη.
τον χατζηδακη δεν τον χτυπησε το ΠΑΜΕ και το ξερεις παραπανω απο καλα αυτο. ακομα και ο ιδιος ο Χατζηδακης ποτε δεν ισχυριστηκε κατι τετοιο.
συγγνωμη αλλα αν αυτο που λες δεν ειναι βλακεια, ειναι εσκεμμενη προβοκατσια και μαλιστα χωρις λογω, μιας και οι εκλογες εγιναν

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
«Το χαστούκι μέτρησε»

www.pixhost.org/show/1315/12976733_giannis-bezos.jpg] [/url]

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε για το βίαιο περιστατικό ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τη Λιάνα Κανέλλη: «Πέρα από την ιδεολογική θέση της Χρυσής Αυγής που είναι ξεκάθαρη, προτάσσει και μια πολύ δυναμική συμπεριφορά. Το χαστούκι δεν σημαίνει ότι κάποιος χτύπησε κάποιον συνάνθρωπό μας. Το χαστούκι σήμαινε πως χτυπάω κάτι κατεστημένο και αυτό μέτρησε. Θα μπουν βέβαια στη Βουλή και αυτοί οι άνθρωποι και με τη στάση τους και τον λόγο τους θα κριθούν».

Επίσης, ο Γιάννης Μπέζος ξεκαθάρισε αν ανήκει στην ομάδα στελεχών της «Δημοκρατικής Αριστεράς» του Φώτη Κουβέλη: «Δεν είμαι κομματικό μέλος, ούτε στέλεχος! Δεν είμαι σε κανέναν πρωινό καφέ. […] Πιο πολύ θα έλεγα πως προσπαθώ να μεταφέρω και να μεταφράσω τον παλμό του κόσμου, επειδή εγώ ζω στην πιάτσα».

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Θα μπορουσες αν εχεις την καλοσυνη να ανεβασεις ενα βιντεακι με την Κανελη να καπνιζει on-camera, γιατι προσωπικα δεν θυμαμαι να εχει γινει κατι τετοιο. Οσο για το περι γυναικας και καταδικης των χτυπηματων, υποψιαζομαι οτι δεν θα ειχες προβλημα να το κανει σε καποιον αντρα. Ετσι δεν ειναι? Δεν σε ενοχλει η πραξη, σε ενοχλει οτι ηταν γυναικα. Ωραια πολιτικη τοποθετηση.
φίλε νδ ψήφισα αλλά το χαστούκι στην κανελη αξιζε και έπρεπε να φάει άλλα τόσα..
που ευτυχώς δέν τίς έδωσε οποτε θα σημειωνόταν η τραγωδία η χρυση αυγή να περάσει το 10 τοις 100.....
φυσικα στίς ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ θα ψηφίσω δαγκωτα χρυση αυγήκαι οποιος δεν ψηφίσει άς κατσει να γαμιέτε απο τους μαροκινους κλπ καθημερινά....
αξιζε να φαει Η ΚΑΝΕΛΗ  το χαστούκι για τους εξής λόγους.
1. διότι υποστηρίζει αυτους που κλείνουν στα κρουαζερόπλοια τουρίστες και κανουν απεργία  στα πλοια σε τουριστική σεζόν με αποτελεσμα να ζημειωθουν εκατομμύρια ανθρωποι που ασχολουντε με τον τουρισμό και οχι μονο οι μεγαλοξενοδόχοι άλλα και οι εργαζόμενοι που απολύοντε
η λογική δηλαδή υποστηρίζω 100 ναυτεργάτες και ασ γαμηθούν 5 εκατομμυρια ελληνες που εμπλεκοντε με τον τουρισμό
2.υποστηρίζει τους ταξιτζήδες και τους ελεκτες εναεριας κυκλοφορίας που και αυτοι γαμίσαν τον τουρισμό.....
3.υποστηρίζει τον στάλιν που γάμισε μερικες εκατοντάδες ελληνες πόντιους ουσιαστικά έκανε γενοκτονία
4.υποστηρίζει τα δικαιωματα παρανομων μεταναστών που μας έχουν κλέψει και καταληστεύσει συν τό ότι δέν μπορουμε να βρούμεδουλεια ουτε για λαντζέριδες
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΏ δέν είμαι ενάντια στην απεργία αλλά οχι και στο σημείο που φτασαμε δηλαδή να κανεις καψώνι στον οικογενειαρχη πουρχετε για διακοπές στην ελλάδα και να πηγενει με τα ποδια στο αεροδρόμιο.
η ζημεια πουχει κανει το παμε ειναι τρεραστιων διαστασεων στό τουρισμο.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ και στις επόμενες εκλογές να δείς που θα πάει η χρυσή αυγή και χωρις να εμφανίζετε στα μεντια να ακουσετε αυτα που σας πονάνε....
ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
όσον αφορά το χαστούκι... τότε που το ΠΑΜΕ χτύπαγε ύπουλα και πισώπλατα και αντρικά τον Χατζηδάκη (15 σε 1) ήταν αγανάκτιση του κόσμου και όλα οκ. Τώρα ένα χαστούκι και έγινε ολόκληρο θέμα ....

ρε ουστ!!!
Tα κνατ ηταν πισω απο το χτυπημα.  :2funny:

Επισκέπτης
Πορνόπαπε με πηρες στο λαιμό σου !

Στοιχηματισα υπερ του Συριζα 100 ευρώ στο BETFAIR

και τωρα...εκαναν φτερα !

Πανε τα λεφτουδακια μου !
δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα... το παιζω!!!

εγω σας ειχα πει στο θρετ του στοιχηματος οτι οταν η νδ αρχισε να πεφτει κατι ηξεραν οι book και πως στο 1.40 ηταν σαν να σου κανουν δωρο τα λεφτα!!!
και μου ελεγαν οι αλλοι οτι το συριζα ειναι στοιχηματικη ευκαιρια! λες και μιλαμε για μπαλα που γινονται ολα. για να δωσει ο book φαβορι ενα κομμα παει να πει οτι στις δημοσκοπησεις που εκαναν ηταν μπροστα, και στις εκλογες αυτο δεν αλλαζει. οταν τους ειχαν 1,70 νδ 1,90 συριζα ειμαι σιγουρος οτι η νδ ηταν μπροστα στα ορια του στατιστικου λαθους. αλλα μετα ανοιξε η ψαλιδα..

κριμα που δεν ειχα κανα 500αρικο να βγαλω ενα 200αρι :(

frappes

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
44
Like
11
Πόντοι
10
δηλαδή ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη επειδή η Κανέλλη κάπνιζε στην κάμερα;

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Η Κανέλλη έχει δημιουργήσει μόνη της ειδική κατηγορία γυναικών, μετά τις MILF, GILF και το κακό συναπάντημα.

Είναι BILS.... Για να δούμε πόσοι θα το βρούν το ακρωνύμιο... :cheesy:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
δηλαδή ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη επειδή η Κανέλλη κάπνιζε στην κάμερα;

Αυτή η ιστορία με τα χαστούκια στην Κανέλλη [απαράδεκτη εξ ορισμού] εμφανίστηκε από διάφορες πλευρές ως μείζον πολιτικό γεγονός που πιθανόν να είχε και επιπτώσεις στο εκλογικό αποτέλεσμα. Οπως φάνηκε απο την αρχή και αργότερα απο το αποτέλεσμα, δεν ήταν παρά τηλεοπτικό σόου με σίγουρο κερδισμένο τον Παπαδάκη.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτή η ιστορία με τα χαστούκια στην Κανέλλη [απαράδεκτη εξ ορισμού] εμφανίστηκε από διάφορες πλευρές ως μείζον πολιτικό γεγονός που πιθανόν να είχε και επιπτώσεις στο εκλογικό αποτέλεσμα. Οπως φάνηκε απο την αρχή και αργότερα απο το αποτέλεσμα, δεν ήταν παρά τηλεοπτικό σόου με σίγουρο κερδισμένο τον Παπαδάκη.
Και η Χρυση Αυγη κερδισε απο το γεγονος.
Για αυτο τους εβαλε ο κοσμος στην βουλη, για να τρομοκρατησουν το σαθρο πολιτικο συστημα.

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
φίλε νδ ψήφισα αλλά το χαστούκι στην κανελη αξιζε και έπρεπε να φάει άλλα τόσα..
που ευτυχώς δέν τίς έδωσε οποτε θα σημειωνόταν η τραγωδία η χρυση αυγή να περάσει το 10 τοις 100.....
φυσικα στίς ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ θα ψηφίσω δαγκωτα χρυση αυγήκαι οποιος δεν ψηφίσει άς κατσει να γαμιέτε απο τους μαροκινους κλπ καθημερινά....
αξιζε να φαει Η ΚΑΝΕΛΗ  το χαστούκι για τους εξής λόγους.
1. διότι υποστηρίζει αυτους που κλείνουν στα κρουαζερόπλοια τουρίστες και κανουν απεργία  στα πλοια σε τουριστική σεζόν με αποτελεσμα να ζημειωθουν εκατομμύρια ανθρωποι που ασχολουντε με τον τουρισμό και οχι μονο οι μεγαλοξενοδόχοι άλλα και οι εργαζόμενοι που απολύοντε
η λογική δηλαδή υποστηρίζω 100 ναυτεργάτες και ασ γαμηθούν 5 εκατομμυρια ελληνες που εμπλεκοντε με τον τουρισμό

Αρνητικό μήνυμα εκπέμπει ο εγχώριος τουρισμός για το τριήμερο του Αγίου πνεύματος, το πρώτο ουσιαστικό τεστ για τη φετινή τουριστική περίοδο. Ξενοδόχοι, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, τόνιζουν ότι η κατάσταση σε ό,τι αφορά το μέτωπο του εγχώριου τουρισμού είναι απογοητευτική και δύσκολα, όπως πιστέυουν, θα αλλάξουν τα δεδομένα για φέτος.

Σταχυολογώντας μεταξύ των στοιχείων που αφορούν εγχώριους προορισμούς κοντινών αποδράσεων, η Πελοπόννησος καταγράφει ήδη μείωση κρατήσεων πάνω απο 50% σε σχέση με πέρυσι, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Μαγνησία, ένας καθαρά παραδοσιακός προορισμός για αποδράσεις τριημέρου. Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα και για τη Μύκονο για το τριήμερο, χωρίς ωστόσο να δίδονται ακριβή ποσοστά της μείωσης των κρατήσεων.

Μάλλον και για αυτο φταιει η ΠΝΟ και τα αναρχοκουμμουνια που δεν αφηνουν τον κοσμο να παει στην νησιωτικη Αρκαδια...

2.υποστηρίζει τους ταξιτζήδες και τους ελεκτες εναεριας κυκλοφορίας που και αυτοι γαμίσαν τον τουρισμό.....
αν εξαιρεσω τον Λυμπεροπουλο, ολοι οι αλλοι ηταν τουλαχιστον μπολσεβικοι, ειδικα οι ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας στην πορτογαλια που παιρνουν γραμμη κατευθειαν απο τον Περισσο
3.υποστηρίζει τον στάλιν που γάμισε μερικες εκατοντάδες ελληνες πόντιους ουσιαστικά έκανε γενοκτονία
θα συμφωνησω μαζι σου, ειναι μια απο τις μακακιες που πρεπει να ξαναδει ως κομμα
4.υποστηρίζει τα δικαιωματα παρανομων μεταναστών που μας έχουν κλέψει και καταληστεύσει συν τό ότι δέν μπορουμε να βρούμεδουλεια ουτε για λαντζέριδες
ενω για θεσεις επιστημόνων δεν εχει κανενα προβλημα. αν θυμαμαι ομως καλα υποστηριζει την αμεση αναχωρηση τους για την υπολοιπη ευρωπη με ταξιδιωτικα εγγραφα, οχι την παραμονη τους στην ελλαδα, ειδικα στον παραδεισο της Μανωλαδας
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΏ δέν είμαι ενάντια στην απεργία αλλά οχι και στο σημείο που φτασαμε δηλαδή να κανεις καψώνι στον οικογενειαρχη πουρχετε για διακοπές στην ελλάδα και να πηγενει με τα ποδια στο αεροδρόμιο.
η ζημεια πουχει κανει το παμε ειναι τρεραστιων διαστασεων στό τουρισμο.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ και στις επόμενες εκλογές να δείς που θα πάει η χρυσή αυγή και χωρις να εμφανίζετε στα μεντια να ακουσετε αυτα που σας πονάνε....
ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
φιλε μου το δυστυχημα ειναι οτι το συγκεκριμενο χερι γινεται πρωτυπο για καθε ανθρωποειδες και αυτο θα επρεπε να σε προβληματισει ως ανθρωπο κατ'  αρχην και μετα ως πολιτη

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
φίλε λυπάμε αλλά είσαι εκτός τόπου καί χρόνου
1.το 90% των τουριστικών εσόδων πρέρχετε φυσικά όχι από τους εγχώριους τουρίστες......αλλά απο τους τρισκατάρατους γερμανούς ,αμερικανούς κλπ.......
2.τί σχέση εχουν οι πολιτικές πεποιθησεις των ελεκτών εναέριας κυκλοφορίες.κλπ..τό θέμα είναι εάν υποστηρηχηκαν απο το κκε ...
3.επειδή οι πορτογάλοι γαμίσαν τον τουρισμό τους άς τον γαμίσουμε και εμείς πολύ γατόνι είσαι ρε μάγκα.
4.αμεση αναχώριση 3 εκατομμυρίων μεταναστων με ταξειδιωτικά έγγραφα σημαινει αφιξη αλλων 10 εκατομμυρίων......
όλο το αφανισταν κλπ  θαρθει στην ελλάδαδ αφου υπάρχει μια χώρα που στελνει με ταξειδιωτικά έγγραφα μετανάστες στον παραδεισο της ευρώπης.....
και φυσικα η χορήγηση ταξειδιωτικών εγγραφων δημιουργει και προβλήματα και επιχειρήματα να μας σουταρουν και από το ευρώ και απο την εοκ.......
υπαναχωριση συμφωνηθέντων και αιχμάλωτοι της ιδεολογίας περι αδελφών εργατών κλπ.......
5.τα χαστούκι που δείνουν καθημερινα οι κλεφτοκοτταδες και εγκληματικές συμμορίες  της πλατείας εξαρχείων απο το πανεπιστημιακό άσυλο του συριζα και του κκε δεν σε αγγίζει ουτε τό εμποριο πρεζας εντος του πανεπιστημιακου ασύλου???
ούτε τα χαστούκια με τις πυρπολησεις και διαδηλώσεις στό κέντρο της αθηνας πουχουν γαμισει χιλιαδες επαγγελματίες...και που επικεφαλείς είναι το συριζα και το κκε που οργανωνουν τις διαδηλώσεις....
εαν ο κασιδιαρης ειναι κτηνος τότε όλοι αυτοι που αναφέρω τι είναι???

ο μεγας νεος φίντελ κάστρο που θα αλλάξει την ευρώπη...
φίλε μιά κουραδίτσα είναι η ελλάδα και ο τσιπρας σου για τους ξένους..
για την πουτσα μας έχουν και σχεδια εξοδου απο το ευρώ έχουν.....
και η πολιτικη δεν αλλάζει με την βοηθεια κομματων αριστερών του 2 τοις εκατο στην ευρώπη μην μπερδεύεις την αριστερα της ευρώπης  με τους ευρωπαιους σοσιαλιστες
τι νομίζεις οτι ειναι οι σοσιαλιστες στην γαλλία??ποιο συντηρητικοι και από το πασοκ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και η Χρυση Αυγη κερδισε απο το γεγονος.
Για αυτο τους εβαλε ο κοσμος στην βουλη, για να τρομοκρατησουν το σαθρο πολιτικο συστημα.
μπαααααααααααααααααααα
οι μάπες στον απλό κοσμάκη πάλι θα πέσουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η στάση μου ήταν μια συνειδητή στάση αποδοκιμασίας, τον άφησα για να φανεί ποιος είναι", ανέφερε ο Προκόπης Παυλόπουλος, σχετικά με την αντίδραση του κατά τη διάρκεια της επίθεσης Κασιδιάρη σε Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου.
"Χάρηκα με τη φράση  "έμεινα Παυλόπουλος" που βγήκε μετά τη στάση μου στο περιστατικό με τον Κασιδιάρη αλλά αυτή η στάση ήταν στάση αποδοκιμασίας, ήθελα να τον αφήσω να φανεί ποιος είναι" δήλωσε χαρακτηριστικά για το περιστατικό στην πρωινή εκπομπή του Αντέννα μιλώντας σήμερα στον Real Fm.
Ο πρώην υπουργός είπε ότι αντιμετώπισε μεν με χιούμορ τα διάφορα ανέκδοτα που κατέκλυσαν το διαδίκτυο και είχαν να κάνουν με την παθητική του στάση, αλλά, όπως, επισήμανε αυτή η στάση ήταν καθαρά και μόνο, στάση αποδοκιμασίας και όχι αμηχανίας.
"Δεν ήταν αμηχανία, ήταν συνειδητή στάση ενός ανθρώπου που αποδοκίμασε αυτό που έβλεπε. Ήμουν απέναντι, πέστε ότι σηκωνόμουν. Να πω τι;...Κι αν έλεγα "τι κάνεις ρε" θα είχε μεγαλύτερη σημασία ή η στάση ενός ανθρώπου ο οποίος βλέπει και αποδοκιμάζει με τον τρόπο του;", είπε ο κ. Παυλόπουλος και συμπλήρωσε ότι εκούσια άφησε τον Κασιδιάρη να δείξει το ποιος πραγματικά είναι.
"Αυτό που είδατε και το είδατε με τη στάση μου, το ξέρετε πια. Κανένας Έλληνας δεν είναι αθώος για το τι είναι η Χρυσή Αυγή σήμερα.
Κανείς δεν αθώος να πει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι τα καλόπαιδα που έρχονται να προστατεύσουν τον παππού και τη γιαγιά που πάει να πάρει τη σύνταξη.
Ποια είναι η προτιμότερη στάση από μία κίνηση αποδοκιμασίας.  Ότι κι αν κάνω τον τελευταίο καιρό κάποιοι θα βρουν να πουν κάτι άλλο", κατέληξε ο πρώην υπουργός.

ελα ρε πακη :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny:
φαντάσου να έκανε και κανένα μπάφο...ακόμα θα την κοπάναγε ....  :2funny:
τυπε θα δειρει και τον τζι
http://[URL unfurl="true"]www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2012/06/%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-200x140.jpg[/img[/URL]]

και τον βαρβι?
[img]http://news.startvfm.gr/wp-content/uploads/053.jpg

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Η στάση μου ήταν μια συνειδητή στάση αποδοκιμασίας, τον άφησα για να φανεί ποιος είναι", ανέφερε ο Προκόπης Παυλόπουλος, σχετικά με την αντίδραση του κατά τη διάρκεια της επίθεσης Κασιδιάρη σε Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου.
"Χάρηκα με τη φράση  "έμεινα Παυλόπουλος" που βγήκε μετά τη στάση μου στο περιστατικό με τον Κασιδιάρη αλλά αυτή η στάση ήταν στάση αποδοκιμασίας, ήθελα να τον αφήσω να φανεί ποιος είναι" δήλωσε χαρακτηριστικά για το περιστατικό στην πρωινή εκπομπή του Αντέννα μιλώντας σήμερα στον Real Fm.

ελα ρε πακη :rockon:
Και εγω σημερα ειδα στο δρομο καποιον να εχει βαλει κατω την γυναικα του και να την βαραει με μπουνιες, εγω τον κοιταγα για περιπου 2 ωρες μεχρι που κουραστηκε, οταν σηκωθηκε απο πανω απο την λιποθυμη γυναικα του ειπα "τωρα τι καταλαβες;"
Πηρε το μαθημα του πιστευω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και εγω σημερα ειδα στο δρομο καποιον να εχει βαλει κατω την γυναικα του και να την βαραει με μπουνιες, εγω τον κοιταγα για περιπου 2 ωρες μεχρι που κουραστηκε, οταν σηκωθηκε απο πανω απο την λιποθυμη γυναικα του ειπα "τωρα τι καταλαβες;"
Πηρε το μαθημα του πιστευω.
ηταν τυχερος που τον ειδες εσυ και οχι ο αχαχουχας τυπε
δεν θα ζουσε τωρα
tumblr_l9mxonkkoj1qdxdeto1_400_thumb.jpg

mourdarisxxx

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0