Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

  • Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

    Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

    Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

    Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

    Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

    Ψήφοι: 54 10,4%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.201
Like
204
Πόντοι
36
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ!

Απο μυστικα γκαλοπ που εχουν γινει φαινεται οτι η κινηση του Ηλια οχι μονο δεν εβλαψε αλλα αντιθετα ενισχυσε σημαντικα την Χρυση Αυγη που διεκδικει την δευτερη θεση!!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!
[/size][/size][/size]

Δεύτερη όχι, τρίτη μπορεί με κάνα 11%. Αλλά αν συμβεί αυτό, θα έχει προκύψει επειδή θα έχετε ουσιαστικά
διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία (δηλαδή την πολιτική μήτρα από την οποία οι περισσότεροι προήλθατε),
θα έχετε εκμηδενίσει το Λαός  (που έβαλε πρώτο την ακροδεξιά ατζέντα και εξέθρεψε θεωρητικά τους περισσότερους που γράφετε εδώ),
θα έχετε περιθωριοποιήσει τον Καμμένο (τη μοναδική έτερη αντιμνημονιακή δεξιά φωνή),
θα έχετε διχάσει ανεπανόρθωτα το σύνολο της δεξιάς παράταξης (θα κάνετε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την δεξιά να περάσει σε κατάσταση τύπου ΚΚΕ εσωτερικού/πρόγονος του Σύριζα - ΚΚΕ, δηλαδή δύο απόλυτα αντίρροποι πόλοι)
και θα προκαλέσετε άμεσο ζήτημα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία - ειδικά σε περίπτωση που πάρει την δεύτερη θέση - οδηγώντας πιθανότατα τη Ντόρα στην ηγεσία της.
Προσωπικά, αν ήμουν δεξιός, μόνο ευχαριστημένος δεν θα ήμουνα...Με αριστερούς όρους, αυτό που κάνετε είναι σα να βγει το ΕΚΚΕ και να πάρει την θέση του ΚΚΕ στην συνείδηση του κομμουνιστή ψηφοφόρου. Εντελώς διασπαστικά δηλαδή.  
Βέβαια, υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Να απορροφηθείτε σταδιακά από μία νέας μορφής Νέα Δημοκρατία, καθώς αυτή είναι η πρόταση Ψωμιάδη, μέσω της οποίας, σάς χαρακτήρισε αδελφή παράταξη. Αυτό δεν αποκλείεται καθόλου στο μέλλον, όταν το θέμα του μνημονίου θα έχει πάρει τον όποιο δρόμο του και βέβαια έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με την Εθνική Παράταξη (εν μέρει τον πρόγονό σας), μετά το 1977 και παρά την αρχική επιτυχία τότε, του 6,8%.
 

Επισκέπτης
Από τη σχολή πολέμου της ζωής: ‘’Ότι δε με σκοτώνει, με κάνει περισσότερο δυνατό’’.  Φρειδερίκος Νίτσε

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ο Ελληνικός Λαός έγινε μάρτυρας, της αισχρής και προσχεδιασμένης επιθέσεως του καθεστώτος των διεφθαρμένων και προδοτών, εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, στο πρόσωπο του Συναγωνιστού και εκπροσώπου τύπου του Κινήματος, Ηλία Κασιδιάρη. Θλιβερά κομματικά σκουλήκια, αυτά που τρέφονται επί τέσσερις δεκαετίες από το σώμα της ταλαίπωρης Πατρίδος μας, σε συνεργασία με τη συμμορία των αργυρώνητων στρατευμένων δημοσιογραφίσκων, που για 30 αργύρια ξεπουλούν και τη μάνα τους, οργάνωσαν και εκτέλεσαν μια θεατρική παράσταση, η οποία δυστυχώς για εκείνους και ευτυχώς για το περήφανο λαό μας, δεν έληξε με χασκόγελα και χειροκροτήματα, αλλά με εθνικιστικές σφαλιάρες.

Επιχείρησαν τα θηλυκά ορφανά μιας ιδεολογίας η οποία αιματοκύλισε τόσο το Ρωσικό Λαό, όσο και όλους τους λαούς της δεινοπαθούσας Ανατολικής Ευρώπης, μιας ιδεολογίας που έπνιξε στο αίμα την Πατρίδα μας κατά την περίοδο 1944-49, να επιτύχουν την λαϊκή κατακραυγή εναντίον του Συναγωνιστού μας και κατ’ επέκταση του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή. Όπως την εποχή εκείνη όμως, της μεγίστης των προδοσιών τους, έτσι και τώρα, λογάριασαν δίχως τον Ελληνικό Λαό. Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, το πρωινό της 7ης Ιουνίου, αποτέλεσε την προσωποποίηση ενός ολόκληρου Λαού, ταπεινωμένου και εξευτελισμένου, πεινασμένου και προδομένου, όμως Περήφανου και Αξιοπρεπούς, ο οποίος αποφάσισε να θέσει ένα τέλος της ανοχής, στα 40 έτη αδιαλείπτου μαρξιστικής τρομοκρατίας, σε όλες τις εκφάνσεις της ελληνικής πολιτικής ζωής. Δια του Ηλία Κασιδιάρη, σύσσωμο το Έθνος εγέρθη και απάντησε στην ανθελληνική υστερία των εκπροσώπων του ψεύδους και του σκοταδισμού, που σκεπάζουν την Ελληνική Πατρίδα.

Αντίθετα απ’ ότι προσδοκούσαν οι πραίτορες του σάπιου και μισελληνικού καθεστώτος, ο Λαός μας, όχι μόνον δεν εστράφη κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά πλέον αγκάλιασε με μεγαλύτερη πίστη και φανατισμό την αταλάντευτη θέληση των Εθνικιστών, να ξεβρωμίσουν μια και καλή την Πατρίδα, από τις βδέλλες του διεφθαρμένου -μέχρι το μεδούλι- κοινοβουλευτισμού. Κι αυτή η παγίδα του Καθεστώτος της μπασταρδοκρατίας, όπως και τόσες άλλες στο παρελθόν- έπεσε στο κενό. Κι αν η καπιταλίστρια βουλευτής του κομμουνιστικού κόμματος, εδέχθη ολίγα χαστούκια από τον Συναγωνιστή μας, περισσότερο επλήγη από τα νοερά χαστούκια εκατομμυρίων Ελλήνων, που συνόδευαν εκείνα του εκλεκτού μας Συντρόφου!

Στην συντριπτική του πλειοψηφία ο Ελληνικός Λαός, δικαιολόγησε και επιδοκίμασε την πράξη του Ηλία Κασιδιάρη. Στη θλιβερά μειοψηφία των τάχα σοκαρισμένων, ανήκει μονάχα η μαρξιστική πλέμπα και τα ορφανά της καθώς και οι φιλελεύθεροι αριστεροί και δεξιοί προδότες του Ελληνικού Λαού. Σοκαρίστηκαν λέει από λίγα χαστούκια απάντησης, σε οξείς προσωπικούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, οι οποίοι εκτοξεύτηκαν από τα στόματα των εκπροσώπων της καθεστωτικής αριστεράς. Υποκριτές και Φαρισαίοι, οι συνοδοιπόροι και θαυμαστές των τρομοκρατών της αριστεράς που δολοφόνησαν Έλληνες πολίτες, μέσα σε σαράντα χρόνια στυγνής μαρξιστικής τρομοκρατίας. Εκείνοι που ονομάζουν λαϊκές εξεγέρσεις τις πυρπολήσεις των Αθηνών και των λοιπών ελληνικών πόλεων, εκείνοι που καταστρέφουν την δημόσια και τις ιδιωτικές περιουσίες, εκείνοι που ξυλοκοπούν, καίνε, δολοφονούν Έλληνες πολίτες και αστυνομικούς χαρακτηρίζουν πρόκληση κατά της δημοκρατίας, ένα χαστούκι! Απύθμενο το θράσος των ορφανών του Μαρξ, των θαυμαστών του Στάλιν και των γκουλάγκ της Σιβηρίας, του Τίτο, του Χότζα και της μπολσεβίκικης ‘’διαλεκτικής μεθόδου’’ των κονσερβοκουτιών… Σε εκείνους δε, που θέτουν το ‘’ιπποτικό’’ ζήτημα της βιαιοπραγίας εις βάρος γυναικών, αρκεί να υπενθυμίσω μερικά μόνο από τα κατορθώματα των μπολσεβίκων, όπως τη δολοφονία από αριστερούς μιας εγκύου Ελληνίδας, κατά τον εμπρησμό της τραπέζης MARFIN το Μάιο του 2010, να θυμίσω τον ξυλοδαρμό γυναίκας αστυνομικού, η οποία σπουδάζει σε σχολή της Πάτρας, από αριστεριστές συμφοιτητές της, να σημειώσω τέλος την μόλις προ ενός μηνός επίθεση είκοσι αριστεριστών παλιάτσων σε Συναγωνίστριά μας στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, κατά τη διάρκεια προεκλογικής μας δράσεως. Αλλά είπαμε, η βία από αριστερούς δικαιολογείται και η τάχα ανεξάρτητη δικαιοσύνη κλείνει προκλητικά τα μάτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη βουλευτής του κόμματος των μπολσεβίκων, σε παλαιότερη συμμετοχή στην ίδια εκπομπή του ίδιου καναλιού, απευθυνόμενη σε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είπε: ‘’ όπως τότε έσφαξα τους μενσεβίκους, το ίδιο θα κάνω και με σένα, όταν έρθει η ώρα. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, κανένα απολύτως πρόβλημα’’! Βλέπετε η μαρξιστική τρομοκρατία, όχι μόνο δικαιολογείται αλλά και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αριστερίστικης πολιτικής πρακτικής. Οι εποχές όμως του φόβου, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί! Ο Ελληνικός Λαός, με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία του Εθνικού πολιτικού αγώνος, θέτει το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ! Μπολσεβίκοι πίσω στις στέππες σας!

Το συγκεκριμένο περιστατικό, θα μπορούσε σίγουρα να αποφευχθεί, εάν η δικαιοσύνη είχε ενσκήψει με προσοχή στο μεταπολιτευτικό φαινόμενο της κόκκινης τρομοκρατίας, λεκτικής και σωματικής. Και δικαίως ο Ελληνικός Λαός αγανακτεί και εξοργίζεται, όταν μια εισαγγελεύς, σπεύδει να εκδώσει ένταλμα συλλήψεως του Συναγωνιστού μας, ενώ για το βλαστάρι του κοινοβουλευτικού βόθρου, διαπρεπή πασόκου και βύσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα(κατά δική του ομολογία σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη στρατιωτική του θητεία), Άκη Τσοχατζόπουλο, η αντίδραση της δικαιοσύνης καθυστέρησε δέκα τουλάχιστον έτη, ζημιώνοντας τα μέγιστα, το Ελληνικό δημόσιο.

Δεν υπάρχει χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της αγαστής σύμπραξης πολιτικής, δικαστικής και δημοσιογραφικής εξουσίας- τα οποία από κοινού έχουν δημιουργήσει το σημερινό ανθελληνικό καθεστώς που πνίγει τους Έλληνες-, από το σε ζωντανή σύνδεση τηλεφώνημα του αριστερού, ‘’έγκυρου και ευυπόληπτου’’ δημοσιογραφίσκου Δελατόλα, στην φίλη του Ελένη… ‘’Ελένη, καλημέρα! Σε παίρνω από τον Παπαδάκη, από την εκπομπή, έχουμε περιστατικό…’’!

Αυτό είναι το καθεστώς της σαπίλας που απειλεί η Χρυσή Αυγή! Να γιατί το κόκκινο παρακράτος μαρξιστών και ρουφιάνων των μέσων μαζικής εξαπάτησης, επιθυμεί τη πολιτική απαγόρευση του Εθνικιστικού Κινήματος και τη βιολογική εξολόθρευση των Χρυσαυγιτών! Να γιατί ο διεθνής σιωνισμός έσπευσε να στιγματίσει την εθνική επιλογή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, στις τελευταίες εκλογές, επιχειρώντας να περισώσει τα ντόπια ανδρείκελα και ψοφίμια του. Να γιατί στις εκλογές που έρχονται, η Χρυσή Αυγή είναι προς το συμφέρον του Λαού μας, να βγει περισσότερο ενισχυμένη! Ελληνικέ Λαέ, στις 17 Ιουνίου δώσε τη δική σου σφαλιάρα στο Καθεστώς των φαύλων!

Από δω κι εμπρός Ελληνικέ Λαέ, κάθε φορά που οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του μισελληνικού μαρξισμού και της αντεθνικής καπιταλιστικής πανούκλας, θα κάνουν λόγο για το δήθεν ‘’παρακράτος της Χρυσής Αυγής’’, δεν έχεις παρά να θυμάσαι, αυτό το πιστό σκυλάκι του καθεστώτος, που καλείται Δελατόλας και το τηλεφώνημά του στην εισαγγελέα, για να κάνει μια παραγγελία: ‘’Ελένη, καλημέρα…’’!
Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή δίνει στον Ελληνικό Λαό και ΜΟΝΟ στον Ελληνικό Λαό, το λόγο της Πολιτικής του Τιμής: δε θα υποκύψουμε απέναντι σε καμιά μεθόδευση του παρακράτους. Θα αγωνιστούμε με περισσότερη Πίστη και αποφασιστικότητα για να αφαιρέσουμε μια για πάντα το καρκίνωμα που κατατρώει την Πατρίδα και εξαθλιώνει το Λαό μας. Θα πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να χτίσουμε ένα Νέο Εθνικό Κράτος, ώστε να μπορέσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να κραυγάσουν με ανακούφιση και ελπίδα: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Ψηλά τις Σημαίες, θα νικήσουμε!

Ε.Κ.

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.794
Κριτικές
183
Like
3.241
Πόντοι
8.535
:headbang:
που να χες και σχέση, δλδ!!!
αμα εκανες εναν κοπο να ανατρεξεις κ αλλες σελιδες πιο πισω κ ανοιγες τα στραβα σου να διαβασεις τι εχω γραψει,δεν θα με παραθετες...αλλα τοσο σου κοβει...παρε πουλο απο το θρεντ κ πηγαινε γραφε μονο στο Συριζα... :birdman: :birdman:
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Που θα βρει τα λεφτα ο τσιπρας για να επαναφερει τους μισθους εκει που ηταν κατα δηλωση του ?

Αν θες απαντησε μου....
Στα 700e;;;

Πολύ δύσκολο πράγμα πράγματι....που να βρεθούν τα λεφτά ρε γμτ που.... :think: :think: :think:

Γίνονται καταχρήσεις Ελλάδα...κυκλοφορεί μαύρο χρήμα...τσεπώνουν ημέτεροι...μπαα....
 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σοβαρη προσπαθεια για ποιο πραγμα ?
Για να αρπαξει ''φασιστικα'' τις καταθεσεις του καθενος χρηματοδοτωντας την αναπτυξη ?
Κι αν αποτυχει το εγχειρημα τοτε τι ?
Θα μοιρασει ο Τσιπρας τις κατασκευες του στον λαο για αποζημιωση ?

Θα φορολογησει τις επιχειρησεις κατα 1% επι του τζιρου ?
Ποιες επιχειρησεις ? Αυτες που καθημερινως κλεινουν ?

Τι μαλακιες λετε μωρε κι εσεις ? Σοβαρευτειτε λιγο !!!!!

Θα νομιμοποιησετε τους ξενους λεει ..... ποιους ξενους ?
Αυτους που κλεβουν σκοτωνουν βιαζουν ?
Γιατι δεν τους μαντρωνετε στα σπιτια σας τοτε αφιλοκερδως, επιδεικνυωντας την ελληνικη φιλοξενεια που τοσο διαφημιζετε, μιας και εισαστε πονοψυχοι, να μας αδειασετε τους δρομους λιγο, να μπορουμε να κυκλοφορησουμε σαν ανθρωποι ?
 

Επισκέπτης
Δεύτερη όχι, τρίτη μπορεί με κάνα 11%. Αλλά αν συμβεί αυτό, θα έχει προκύψει επειδή θα έχετε ουσιαστικά
διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία (δηλαδή την πολιτική μήτρα από την οποία οι περισσότεροι προήλθατε),
θα έχετε εκμηδενίσει το Λαός  (που έβαλε πρώτο την ακροδεξιά ατζέντα και εξέθρεψε θεωρητικά τους περισσότερους που γράφετε εδώ),
θα έχετε περιθωριοποιήσει τον Καμμένο (τη μοναδική έτερη αντιμνημονιακή δεξιά φωνή),
θα έχετε διχάσει ανεπανόρθωτα το σύνολο της δεξιάς παράταξης (θα κάνετε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την δεξιά να περάσει σε κατάσταση τύπου ΚΚΕ εσωτερικού/πρόγονος του Σύριζα - ΚΚΕ, δηλαδή δύο απόλυτα αντίρροποι πόλοι)
και θα προκαλέσετε άμεσο ζήτημα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία - ειδικά σε περίπτωση που πάρει την δεύτερη θέση - οδηγώντας πιθανότατα τη Ντόρα στην ηγεσία της.
Προσωπικά, αν ήμουν δεξιός, μόνο ευχαριστημένος δεν θα ήμουνα...Με αριστερούς όρους, αυτό που κάνετε είναι σα να βγει το ΕΚΚΕ και να πάρει την θέση του ΚΚΕ στην συνείδηση του κομμουνιστή ψηφοφόρου. Εντελώς διασπαστικά δηλαδή.  
Βέβαια, υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Να απορροφηθείτε σταδιακά από μία νέας μορφής Νέα Δημοκρατία, καθώς αυτή είναι η πρόταση Ψωμιάδη, μέσω της οποίας, σάς χαρακτήρισε αδελφή παράταξη. Αυτό δεν αποκλείεται καθόλου στο μέλλον, όταν το θέμα του μνημονίου θα έχει πάρει τον όποιο δρόμο του και βέβαια έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με την Εθνική Παράταξη (εν μέρει τον πρόγονό σας), μετά το 1977 και παρά την αρχική επιτυχία τότε, του 6,8%.

δεν υπαρχει περιπτωση να γινει το τελευταιο που ειπες ;)
η νδ θα παρει το δρομο της διαλυσης οπως την αρμοζει μαζι με το πασοκ ;)
 

Επισκέπτης
Στα ερωτηματα μου περι δηλωσεων τσιπρα και στρατουλη γιατι δεν απαντας ?
Πως θα μας βγαλει απο το τελμα ο Συριζα ?
Που θα βρει τα λεφτα ο τσιπρας για να επαναφερει τους μισθους εκει που ηταν κατα δηλωση του ?

Αν θες απαντησε μου....

απαντα σε οτι τον συμφερει μονο..
στα υπολοιπα αποφευγει συστηματικα να αντιπαρατεθει...
 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στα 700e;;;

Πολύ δύσκολο πράγμα πράγματι....που να βρεθούν τα λεφτά ρε γμτ που.... :think: :think: :think:

Γίνονται καταχρήσεις Ελλάδα...κυκλοφορεί μαύρο χρήμα...τσεπώνουν ημέτεροι...μπαα....
Αρα Τσιπρανδρεου περιπτωση κι αυτος σε φαση και καλα ''λεφτα υπαρχουν'' .....

Ευχαριστω για την απαντηση σου

Παμε παρακατω......
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.520
Κριτικές
11
Like
3.367
Πόντοι
4.615
Στα ερωτηματα μου περι δηλωσεων τσιπρα και στρατουλη γιατι δεν απαντας ?
Πως θα μας βγαλει απο το τελμα ο Συριζα ?
Που θα βρει τα λεφτα ο τσιπρας για να επαναφερει τους μισθους εκει που ηταν κατα δηλωση του ?

Αν θες απαντησε μου....
Θα κόψει δραχμές, και άφθηνες μάλιστα  :2funny: :2funny: :2funny:
Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, θεωρώ πως στην ουσία αυτά τα οποία λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανεδαφικά, επικίνδυνα σε αρκετά σημεία (λ.χ. εθνικά θέματα- λαθρομετανάστευση) και χωρίς αρχή και τέλος σε ορισμένα άλλα (λ.χ. εάν διαβάσει κανείς τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη ναυτιλία, ανάθεμά με εάν βγάλει άκρη). Από την άλλη πλευρά, η ΝΔ δεν είναι λύση: είναι δοκιμασμένη, απλά θα συνεχίσει την πολιτική του μνημονίου στην κακή του εκδοχή, και όλα θα κυλάνε σαν να μην έχει αλλάξει τίποτε. Και στο τέλος και αυτός ο δρόμος θα οδηγήσει νομοτελειακά στην δραχμή, ίσως λίγο αργότερα μόνο.....Δυστυχώς, φοβάμαι πως είμαστε στο απόλυτο αδιέξοδο επιλογής: υπάρχει το κακό και το χειρότερο, και δεν ξέρω ποιο είναι το κακό και ποιο είναι το χειρότερο.....
Από την άλλη πλευρά, εάν υπάρχει μία στο δισεκατομμύριο πιθανότητα να αλλάξει κάτι στην πολιτική της στυγνής λιτότητας, ξαναλέω μία στο δισεκατομμύριο, αυτή η πιθανότητα υπάρχει μάλλον με τον Τσίπρα παρά με το Σαμαρά: ο Τσίπρας είναι το νέο, ο Σαμαράς είναι το παλαιό και υποταγμένο στο μνημόνιο. Φοβάμαι πάντως πως από Δευτέρα, όποιος και να είναι ο ''νικητής'' των εκλογών, οι υποστηρικτές του σήμερα σε εύλογο χρόνο θα είναι εκείνοι που θα ρίχνουν το μεγαλύτερο ανάθεμα...................
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στα 700e;;;

Πολύ δύσκολο πράγμα πράγματι....που να βρεθούν τα λεφτά ρε γμτ που.... :think: :think: :think:

Γίνονται καταχρήσεις Ελλάδα...κυκλοφορεί μαύρο χρήμα...τσεπώνουν ημέτεροι...μπαα....


ασε να βγεί πρώτα, και το κυριώτερο να κάνει κυβέρνηση

το πρόβλημα δεν θα υπάρξει αν επαναφέρει τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα στα προηγούμενα επίπεδα (αν και δεν έχουν μειωθεί από αυτά) .. αύξηση της ανεργίας θα προκαλέσει..

το πρόβλημα θα του μπεί στον κώλο όταν οι αργόμισθοι του δημοσίου και των δημοσίων επιχειρήσεων (τους συνδικάλες των οποίων μάζεψε στο μπουρδέλο του) αρχίσουν να σκούζουν και απαιτούν να επανέλθουν οι μισθοί τους στα προηγούμενα επίπεδα... εκεί να δείς τι έχει να γίνει και που θα πάει το έλλειμα..

αμα δε σηκωθούν και οι συνταξιούχοι και ζητήσουν επαναφορά των προηγουμένων καθεστώτων τότε θα γίνει το έλα να δείς.. ο αλέξης θα πηδήξει από το παράθυρο της βουλής..
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
Στα ερωτηματα μου περι δηλωσεων τσιπρα και στρατουλη γιατι δεν απαντας ?
Πως θα μας βγαλει απο το τελμα ο Συριζα ?
Που θα βρει τα λεφτα ο τσιπρας για να επαναφερει τους μισθους εκει που ηταν κατα δηλωση του ?

Αν θες απαντησε μου....

υπάρχει απάντηση σταθάκη στο σχετικό θρεντ...
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.794
Κριτικές
183
Like
3.241
Πόντοι
8.535
δεν ψηφισα καν Χ.Α. στις προηγουμενες εκλογες...δεν ειμαι αυτος που απο τσατιλα θα ψηφισει Χ.α...αν εξαιρεσω το ατυχες συμβαν του Κασιδιαρη,προσωπικα επειδη εχω παρακολουθησει ολες του τις εμφανισεςι στο γυαλι + διαβασα κ τις θεσεις της Χ.α., σε καποια θεματα συμφωνω...σε καποια ομως...σε καποια αλλα οχι...κ σιγουρα δεν συμφωνω με καποιες πρακτικες.Αυτο δεν με κανει Χρυσαυγιτη ομως...δεν το θελω αλλωστε.
προς απαντηση του ξερολα πορνοπαππου...τραβα στην σπηλια σου κ κανε αλλο κυρηγμα για τον Συριζα...
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ειστε ΗΛΙΘΙΟΙ...για την ακριβεια ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ-στο Μητσοτακεικο...

μακάρι αυτήν την χώρα να την είχε κυβερνήσει ο Μητσοτάκης μέχρι το 1998 .. σήμερα δεν θα υπήρχε ο΄τε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΚΚΕ, ούτε ΧΑ ούτε άλλο κόμμα.. θα είχαν εξαφανιστεί λόγω ελλείψεως οπαδών.. για δεν τους μπάχαλους αυτοί θα είχαν περιοριστεί σε καμμία πλατεία με τα πρεζόνια τους συντρόφους τους παρέα...
 

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
916
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ψηλαφώντας το πρόσωπο της νεοναζιστικής βίας

...

Στράτος Δορδανάς

Αποδέχομαι τη δυνατότητα που δίνεται στο εκλογικό σώμα να εκφράζει την έντονη διαφωνία του και φυσικά τη δυσαρέσκειά του για το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα, μέρος του οποίου ασφαλώς και ευθύνεται για την υπάρχουσα κρίση. Παρ’ όλα αυτά η ψήφος διαμαρτυρίας δεν μπορεί κατά τη γνώμη μου να είναι τυφλή, όση οργή και αν κρύβει μέσα της, ούτε και αποτελεί η οργή αυτή καλό οδηγό συνετής εκλογικής συμπεριφοράς. Στην προκειμένη περίπτωση ο «κυρίαρχος» ελληνικός λαός οφείλει να προασπίσει την κοινωνική συνοχή και να ενισχύσει τους δημοκρατικούς πυλώνες του πολιτεύματός μας μέσα από τη διαρκή εγρήγορση και την ενεργή συμμετοχική παρουσία του. Με μια απλή επισήμανση:

Δεν δικαιούμαστε να ασκούμε το κορυφαίο δημοκρατικό δικαίωμά μας για την «πλάκα» ή για να εκδικηθούμε ένα σαθρό σύστημα που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της αβύσσου. Δεν χρειάζονται εξαιρετικές ικανότητες για να μαντέψει κανείς πως από το «αυγό του φιδιού» φίδι θα γεννηθεί. Η ίδια η κοινωνία είναι το τελευταίο οχυρό πριν την τελική επέλαση εναντίον της δημοκρατίας. Οι δικαιολογίες πως δεν γνωρίζαμε, πως δεν μας ενδιαφέρουν οι ξυλοδαρμοί μεταναστών, αν δεν τους επικροτούμε κιόλας, πως μπορούμε να δοκιμάσουμε χωρίς συνέπειες από το «νέο ακροδεξιό φρούτο» στο πλαίσιο της μεγάλης και γεμάτης κατανόηση δημοκρατικής αγκάλης, παραπέμπουν αναμφίβολα στα φαντάσματα του παρελθόντος.

...


Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο το μίγμα του ημιμαθούς-οργισμένου-απελπισμένου ψηφοφόρου, ειδικά όταν είναι έλληνας και σε καταστάσεις οριακές.

Αυτές οι εκλογές είναι ο ορισμός της συλλογικής αυτοδικίας. Είναι σαν να σου βίασαν τη γυναίκα και την κόρη, και στο καπάκι να σου δίνουν την αρμοδιότητα να αποδόσεις δικαιοσύνη, και να καταδικάσεις εσύ τους δράστες.

Η δικαιοσύνη όμως πρέπει να είναι ανεξάρτητη, ψύχραιμη και αντικειμενική. Έτσι και η ψήφος.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom