Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Για πε...για πε....Θα'θέλες κ συ κ ο πρόεδρας...δεν πα κατά χρύση αυγή μεριά,μπορεί κ να σε δεχτούνε... :2funny:

ΝΟΜΙΖΩ οτι ειναι ακομα νωρις οταν εχω μεινει για 7000 σταυρους εκτος και εχοντας κανει η χ.α τα λαθη τα ιδεολογικα που ανεφερα προηγουμενα να πει καποιος οτι δεν υπαρχει καποια πιθανοτητα να μπω σε βουλη.... ιδιαιτερα οταν εσυ πριν 2 μηνες μου ελεγες οτι εχω 1,5% και πηρα σχεδον 3...

ο Κασιδιαρης εδρασε σαν τραμπουκος γιατι αυτο ειναι... ειναι βεβαια και αγνος αγωνιστης...νομιζω οτι η χ.α μην εχοντας θεσεις προσπαθει να σοκαρει οπως ειπα με την βια που ασκει για να κλεψει την ψηφο των πολιτων υποσχομενη βια εναντια σε μεταναστες... αλλα οπως ειπα οι ακτιβισμοι δεν ειναι πολιτικοι....επρεπε σε γενικες γραμμες να ακολουθησει την γραμμη καραταζερη που τον εφερε στην κυβερνηση χωρις ομως να συνδεθει με το μνημονιο

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Nαι, εχεις απολυτο δικιο...η χρυση Αυγη προσπαθει να καλλιεργησει το μυθο του αντισυστημικου...για να παρει ψηφου μπαχαλακηδων της ευρυτερης δεξιας..και μαλλον τα καταφερνει...και ενδεχεται να ανεβασει ποσοστα... αλλα θα χασει συνειδητους ψηφοφορους απο 6 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΛΑΘΗ που εχει κανει τον τελευταιο μηνα...που απο την παραζαλη / γκαβλα που εχουν μετα την νικη τους την 6 μαιου δεν υα βλεπουν διοτι και σκεφτονται σαν ο,2%...Η ουσια ειναι αντι να δειξουν ενα μετριοπαθες προσωπο με προτασεις δειχνουν εναν ακτιβισμο που ναι μεν παιρναει προσωρινα αλλα οταν αυτο θα γινει βιωμα και δεν θα σοκαρεται θετικα μαζι τους ο κοσμος θα ξεφουσκωσει... νομιζω οτι εαν μπορουσε ο μιχαλολιακος θα τον σκοτωνε τον κασιδιαρη...τωρα πλεον κανενα κομμα δεν θα συνομιλει μαζι τους...ασχετα που ενδομυχα καποιοι μπορει να την ψηφιζουν περιστασιακα για να φοβουνται οι κλεφτες των 2 κομματων...
Συμφωνώ φίλτατε μαζί σου κατά βάση με τα παραπάνω, κυρίως ως προς το ξεφούσκωμα το οποίο θα επέλθει κάποια στιγμή. Βέβαια, δεν ξέρω πότε θα είναι αυτή η στιγμή, αλλά και ο λόγος για τον οποίο θα ξεφουσκώσει. Και ο λόγος του ξεφουσκώματος φοβάμαι πως θα έρθει μόνο με οικονομική ανάκαμψη: όσο βυθιζόμαστε στην ύφεση, η Χ.Α. θα φουσκώνει, γιατί ολοένα και περισσότερος κόσμος δε θα έχει πλέον τίποτε να χάσει.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και για να επανέλθουμε:

Μιχαλολιάκος: «Δεν τη χαστούκισε, την απομάκρυνε με τα χέρια του»
(πόσο κότες)

«Για ισότητα των φύλων δε μιλάμε;»

Μια νέα άποψη για τη βιαιοπραγία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη παρουσίασε ο αρχηγός της Χ.Α. δηλώνοντας ότι «πρώτα σηκώθηκε η γυναίκα, αφού προηγουμένως τον είχε βρίσει χυδαία και τον κτύπησε και την απώθησε και στη συνέχεια με τα χέρια του την απομάκρυνε. Ούτε τη γρονθοκόπησε, ούτε συνεχή χαστούκια. Το να διαστρεβλώνεται έτσι η πραγματικότητα, μου προκαλεί θλίψη αλλά δεν μου κάνει καμία έκπληξη».

Υπερασπίζοντας ακόμη τον «προστατευόμενο» του ο οποίος κρυβόταν επί δύο ημέρες από το νόμο τον οποίο αν εκλεγεί θα κληθεί να εφαρμόσει, ο κ. Μιχαλολιάκος σχολίασε:

«Πολύς ιπποτισμός έχει πέσει σε αυτή τη χώρα. Δεν μιλάμε για ισότητα μεταξύ των δύο φύλων; Οπότε, ότι μας συμφέρει»;.

Να θυμίσουμε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης δικάζεται τη Δευτέρα, με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Επισκέπτης
ΝΟΜΙΖΩ οτι ειναι ακομα νωρις οταν εχω μεινει για 7000 σταυρους εκτος και εχοντας κανει η χ.α τα λαθη τα ιδεολογικα που ανεφερα προηγουμενα να πει καποιος οτι δεν υπαρχει καποια πιθανοτητα να μπω σε βουλη.... ιδιαιτερα οταν εσυ πριν 2 μηνες μου ελεγες οτι εχω 1,5% και πηρα σχεδον 3...
Ε,τωρα θα παρετε το τριτο το μακρυτερο να ξεμπερδευουμε.
Νουμερα.
Δακρυσα απο το γελιο.
Ειδικα το υφακι του μικρου και η παιδικη του αθωοτητα με εριξε στο πατωμα.
Ειπα κι εγω,μπας και σε συγκινησε το"μυνημα"της διαφημισης. :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ο Πετράκτης το χει πιάσει το σχέδιο.... :coffee: :coffee: :coffee:

Δυστυχως ο ΛΑ.Ο.Σ πληρωσε το μοναδικο τους λαθος...δεν ακολοθησε απο 2004 σε επιπεδο βαση την ακτιβιστικη οργανωση της χ.α και τον τροπο επικοινωνιας αυτη με τις μαζες ανευ βεβαια τυφλης βιας... οχι βεβαι πως η βια η αμυντικη ειναι για πεταμα..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

ο Κασιδιαρης εδρασε σαν τραμπουκος γιατι αυτο ειναι... ειναι βεβαια και αγνος αγωνιστης...νομιζω οτι η χ.α μην εχοντας θεσεις προσπαθει να σοκαρει οπως ειπα με την βια που ασκει για να κλεψει την ψηφο των πολιτων υποσχομενη βια εναντια σε μεταναστες... αλλα οπως ειπα οι ακτιβισμοι δεν ειναι πολιτικοι....επρεπε σε γενικες γραμμες να ακολουθησει την γραμμη καραταζερη που τον εφερε στην κυβερνηση χωρις ομως να συνδεθει με το μνημονιο
Πετράκη να υποθέσω ότι αμφισβητείς τις δημοσκοπήσεις που σας δείχνουν κάτω από 3% ΟΛΕΣ, σωστά;;; :boobies:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Συμφωνώ φίλτατε μαζί σου κατά βάση με τα παραπάνω, κυρίως ως προς το ξεφούσκωμα το οποίο θα επέλθει κάποια στιγμή. Βέβαια, δεν ξέρω πότε θα είναι αυτή η στιγμή, αλλά και ο λόγος για τον οποίο θα ξεφουσκώσει. Και ο λόγος του ξεφουσκώματος φοβάμαι πως θα έρθει μόνο με οικονομική ανάκαμψη: όσο βυθιζόμαστε στην ύφεση, η Χ.Α. θα φουσκώνει, γιατί ολοένα και περισσότερος κόσμος δε θα έχει πλέον τίποτε να χάσει.....

αυτο ναι εαν η χ.α ελεγε και ενα οικονομικο πλανο...οι αστικη δεξια δεν θα ακολουθησει την χ,α ανευ προτασης...και η χ.α απο την αλλη χωρις τους αστους δεν θα αποκτησει πλειοψηφικο ρευμα σε ελληνικη κοινωνια...η αστικη δεξια εχει το μαρουλι...και δυστυχως η χ,α δεν ακολουθει και το οικονομικο προγραμμα της ναζιστικης γερμανιας αλλα μονο τους τραμπουκισμους...

Επισκέπτης
Δυστυχως ο ΛΑ.Ο.Σ πληρωσε το μοναδικο τους λαθος...δεν ακολοθησε απο 2004 σε επιπεδο βαση την ακτιβιστικη οργανωση της χ.α και τον τροπο επικοινωνιας αυτη με τις μαζες ανευ βεβαια τυφλης βιας... οχι βεβαι πως η βια η αμυντικη ειναι για πεταμα..
Ενα προβληματακι με το εμψυχο υλικο το εχετε παντως....υπαρχουν αραγε περιθωρια να μαθετε σε οσα τελειωμενα παπουδια σας μεινανε τιποτε κολπα με μαγκουρες,γκλιτσες κλπ.?

Επισκέπτης
αυτο ναι εαν η χ.α ελεγε και ενα οικονομικο πλανο...οι αστικη δεξια δεν θα ακολουθησει την χ,α ανευ προτασης...και η χ.α απο την αλλη χωρις τους αστους δεν θα αποκτησει πλειοψηφικο ρευμα σε ελληνικη κοινωνια...η αστικη δεξια εχει το μαρουλι...και δυστυχως η χ,α δεν ακολουθει και το οικονομικο προγραμμα της ναζιστικης γερμανιας αλλα μονο τους τραμπουκισμους...
Δικε μου,σε κοβω εκτος γραμμης:Ειπαμε,οτι οι της ΧΑ ειναι ναζι και τα ρεστα,αυτο το"δυστυχως"που κολλαει?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ε,τωρα θα παρετε το τριτο το μακρυτερο να ξεμπερδευουμε.
Νουμερα.Ειπα κι εγω,μπας και σε συγκινησε το"μυνημα"της διαφημισης. :2funny:

δυστυχως ιδια η μαλακια που εχει ο χαλκον που ονειρευεται εμφυλιο πολεμο ....εχει και εσυ αντι να παρακαλας να υπαρχω για να ενσωματωνω ακραιες φωνες και να τις κουλαντιζω θες να διαλυθω.... μαλλον σου χρειαζεται ενας κασιδιαρης...διοτι εαν διαλυθει ο ΛΑ.Ο.Σ εγω με αυτους θα παω...οχι επειδη τους πιστευω αλλα απο τακτικισμο...

Νομιζω οτι ο προεδρος εχει γυρισει αυτες τις μερες ολες τις μητροπολεις...πηρε αντι-ντορικους νδκρατες και αντι-σαμαρικους ΔΗ.ΣΥτες...και αναμενει μετα τον κασιδιαρη επιστροφη καποιων απο καμμενο και χ.α....εαν το επιτυχει ειναι κατι αγνωστο...παντως πηγε και στην κηδεια της μαρικας στις 6 μαιου

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πετράκη να υποθέσω ότι αμφισβητείς τις δημοσκοπήσεις που σας δείχνουν κάτω από 3% ΟΛΕΣ, σωστά;;; :boobies:

υπηρχαν στημενες δημοσκοπησεις απο μεσα φεβρουαριου..και μετα οταν ανα 10 μερες εβγαινε και μια που ελεγε οτι πεφτουμε...λογικο ειναι να καλλιεργηθει και μια ηττοπαθεια στο κοσμο μας...14 μερες μας εδιναν ολες απο 0,5 εως 1,5 και πηραμε 3...εαν θυμασαι και εσυ μου ελεγες για 1,5%...απο εκει και περα πεζει ρολο και ποση θα ειναι η αποχη ....και η αναγωγη των αναποφασιστων... θεωρω οτι παντως το αγγιζω το 3 + - 0,1%

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
δεν μπορεις εφοσον δεν ελεγχεις την παιδεια επι 30 χρονια να πας σε ΕΥΘΥ πολεμο με την αριστερα οταν αυτη εχει 2 εκ λαθραιους σαν εφεδρειες σαν αλλος ΕΛ.ΑΣ...ΞΥΠΝΑ!!!

για τους σκουρους υπαρχει ετοιμη λυση

να υπαρχει και μειωση ανεργιας :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
να σου πω τι πλήρωσε για μένα ο Καρατζαφέρης? ως πάλαι ποτέ ψηφοφόρος του μιλάω

όταν ο κασίδας βγήκε στην εκπομπή του Καψή ανέφερε το όνομα του Μπόμπολα λίγο πριν του κλείσουν το μικρόφωνο

ο πρόεδρος πριν από αρκετά χρόνια επέλεξε να βγαίνει στο ΜΕGA, διαγράφοντας όλα όσα επί χρόνια έσερνε στο κανάλι αυτό, σε ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους

βέβαια αυτό τον βοήθησε καθοριστικά να εκλεγεί, αλλά δεν μπόρεσε και να τον διατηρήσει στην βουλή όπως όλα δείχνουν, τώρα είναι πια αργά για δάκρυα

όπως είχε πει και ο βελόπουλος στον άδωνη: άπαξ προδότης για πάντα προδότης :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom