pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εγώ δεν είμαι εσύ Μεμά...περιπτερά των τρανς.για επανασταση ειπε οχι για πιατσα.... μην πας μακιγιαρισμενος και με τα 12ποντα....
Εγώ δεν είμαι εσύ Μεμά...περιπτερά των τρανς.για επανασταση ειπε οχι για πιατσα.... μην πας μακιγιαρισμενος και με τα 12ποντα....
ποιος παικταρά μου ???
Γενικα σε βρισκω λαθος.Αν είναι σωστός Ξενοφώντα και υπόλοιποι φίλοι, τότε σε μία υποθετική νέα "σύρραξη" στο μέλλον, όπου αυτός που θα φάει τις μπούφλες θα είναι ένας βουλευτής της χ.α. - δεν είναι όλοι μπρατσάδες, αν και ελπίζω να μην σκέφτεστε με όρους Σταλόνε - τότε και πάλι "σωστός" θα πρέπει να πεις.
Έχετε υπόψη ότι όσο κάποιοι χάρηκαν-χαρήκατε για τις μάπες στις βουλευτίνες, άλλο τόσο κάποιοι ανάβουν κεράκια για να δούνε μάπες σε χρυσαυγίτες βουλευτές. Προσωπικά διαφωνώ ριζικά. Γι' αυτό λέω:
μην το προκαλείτε αυτό το παιχνίδι. Αναπόφευκτα, θα το παίξει και η άλλη πλευρά και θα έχετε δώσει εσείς το άλλοθι.
Δυστυχώς έχετε κάνει "μπαϊράκι" τον τσαμπουκά. Βγαίνει χτες ο Μπαρμπαρούσης και λέει "όχι μόνο μπουνιές, αλλά και κλωτσιές". Κάτσε ρε φίλε. Έχεις συνειδητοποιήσει ότι κι εσύ είσαι τώρα βουλευτής; Άμα αύριο τις φας εσύ ας πούμε - υποθετικά μιλάω, μην αρχίσετε "ποιος θα τον δείρει" και τέτοια, επιπέδου δημοτικού - πού θα καταλήξουμε; Στην αρχή ξύλο μεταξύ βουλευτών, μετά μεταξύ πολιτών.
Να το θέσω και πολιτικά. Προβοκάρετε την παράταξή σας έτσι. Όπως σωστά έγραψε ο Tomito εχθές, ο κόσμος της λαϊκής δεξιάς ψηφίζει χ.α.. Μη δημιουργείτε πολώσεις, οι νοικοκυραίοι και οι κυρα-κατίνες δεν θέλουν μανούρες.
ΣΥΡΙΖΑ? ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ..
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ..
ΣυμφωνώΕδω και πολλα χρονια , η <<κυρία>> γυρναει στα καναλια , βριζει , ειρωνευεται , απειλει , χλευαζει και ολοι οι παρουσιαστες-καναλια την εχουν στα ωπα ωπα. << Λιάνα μου και Λιανα μου>>.
Ξαφνικα απορειται που οι περισσοτεροι δεν την βλεπουμε σαν θυμα?
Οτι σπέρνεις , θεριζεις.
Για την ωρα τουλαχιστον δεν γουσταρουν,η δεν δειχνουν να γουσταρουν,να παιζουν ξυλο οι ιδιοι αλλα οι αντιπροσωποι τους που"σαπιζουν τους κωλοαριστερους που διελυσαν την χωρα απο το 1974 και μετα"(οι φιλελευθερατζηδες θεωρουν ετος μηδεν το 1981,κατα τα αλλα δεν αλλαζει τιποτε):Σωστα,αυτο ομως μπορει και να αλλαξει.
εσένα ρώτησα// εγώ δεν ξέρω (οπως υποθέτεις)
α-χαχαχαχα τι λες, τι λες, υπάρχουν κι άλλοι
http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/giannis-mialogkonas-580x348.jpg[/img[/URL]] αυτός δεν ξέρω αν βγήκε, αλλα μου θυμίζει τον λακη33 σύμφωνα με τις περιγραφές του.
Ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει. Η χρυσή αυγή είναι φιλελευθερώτερη των φιλελευθέρων. Δνε ζητάει ΤΙΠΟΤΑ από τους βουλευτές της.
ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ...
Αντε κι άμα βγούνε, δεν θα χρειάζεται να σπουδάσεις για να γίνεις κάτι. Θα ανακυρήσεσαι.
[color=red]Δυστυχώς οι κατακαημένοι, και καταταλαιπωρημένοι και κατα κανόνα αναξιοπαθουντες, ψηφοφόροι της χρυσής αυγής, δεν ξέρουν ότι για τους ηγέτες τους αποτελούν απλά αναλώσιμα. Βλέπω και κάτι χρυσαυγίτες γνωστούς να μην έχουν ΚΑΜΙΑ ταξική συνείδηση και αναρωτιέμαι πόσο απελπισμένος πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που ενώ ανήκει στο λούμπεν προλεταριάτο πιστεύει ότι θα γίνει κάποιος με κάποιον ναζί από πάνω του... Πάντως όταν δούλευα στον Πειραιά, στη Μαυρομιχάλη πριν 25 χρόνια, για όποιον ξέρει την κατάσταση εκεί, οι πιο ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ εργάτες, υπάκουαν ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ τα αφεντικά τους, τα οποία θεωρούσαν ανώτερους ανθρώπους, και ψήφιζαν δεξιά για να μην τους ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΙ "ΡΩΣΣΟΙ". [/color]
Που πας ρε φίλε χωρίς να ξέρεις ποιός είσαι;
[/quote]
Oχι αχαχαχαχαχα.
ΑΧΑΧΟΥΧΑ να λες,aka"Mητσαρας",aka"Aγγελικουλα"κλπ.,κλπ.,κλπ....
να το πάρει το ποτάμι???
Eιδες ρε συ soulbrother πως φαινονται οι κατω των 25?Ηλιθιε το 81 ο Αντρεας δεν κυβερνησε με κομμουνιστικη νοοτροπια? Τσοβολα δωστα ολα. (στο κρατος) Και δωστου οι δημιουργιες συντεχνιων και κρατοδικαιων κουμμουνιστων ρεμπελων.
Τραβα γυρνα στην τρυπα σου ρε.
οταν ρωτάω να απαντάς και όχι να με ρωτάς ...
ερώτηση έκανα και απάντηση θέλω όχι μαλακίτσες...
εγώ ένας ταπεινός ΠΠ είμαι, εσύ είσαι ο σοφός γέρων...
πες ή σκάσε.
Eιδες ρε συ soulbrother πως φαινονται οι κατω των 25?
Καλα,ο συγκεκριμενος παιζει να ειναι και 7,οπως δηλωνει...
ξέρεις ρε μακάκα ή όχι .. μην μου πρήζεις τα αρχίδια...
αμα είναι να ρωτήσω αλλού..