Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

  • Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

    Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

    Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

    Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

    Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

    Ψήφοι: 54 10,4%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

Επισκέπτης
ο Φύρερ ή η Φυρερίν είναι "απλός και φτωχός κόσμος"????

ή οι νταβατζήδες που πουλάνε προστασία τη νύχτα?

τέλειωσε το παραμυθάκι, είδαμε τη νεράιδα!!!

ο μιχαλολιακος δεν εχει τεχνικη κατασκευαστικη σα τον τσιπρα να παιρνει εργα του δημοσιου...
και ουτε συνδικαλιστες του οτε τυπου στρατουλη που δε δουλεψαν ποτε τους...
στον τσυριζα εχουν παει ολοι οι βολεμενοι πλουσιοι... μεγαλο αστοι και εχετε μαζεψει ολο το σκυλολοι του παλιου πασοκ
απο νεονακη μεχρι τη καριολα γυναικα του αρσενη... αντε μονο ο λαλιωτης εμεινε να παρετε και να γυρισει και η τσιμπουκλου του πολυτεχνειου δαμανακη... :pipa2:
 

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Μηνύματα
2.783
Like
72
Πόντοι
16
Γνωρίζει κάποιος πόσους υπηρέτες έχει  στη βίλα της στην Εκάλη η γιαλαντζί κομμουνίστρια Κανέλη και τι εθνικότητα έχουν;
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
ο μιχαλολιακος δεν εχει τεχνικη κατασκευαστικη σα τον τσιπρα να παιρνει εργα του δημοσιου...
και ουτε συνδικαλιστες του οτε τυπου στρατουλη που δε δουλεψαν ποτε τους...
στον τσυριζα εχουν παει ολοι οι βολεμενοι πλουσιοι... μεγαλο αστοι και εχετε μαζεψει ολο το σκυλολοι του παλιου πασοκ
απο νεονακη μεχρι τη καριολα γυναικα του αρσενη... αντε μονο ο λαλιωτης εμεινε να παρετε και να γυρισει και η τσιμπουκλου του πολυτεχνειου δαμανακη... :pipa2:

τι έχουν ο μιχαλολιάκος κι η έλενα?
μήπως εκατοντάδες ακίνητα στο κέντρο όπου κάνουν εκκαθαρίσεις οι νεοναζί υπάλληλοί τους?

από πόσα μαγαζιά της νύχτας παίρνουν προστασία οι νταβατζήδες της χα?
 

Επισκέπτης
ο κανελος πως καταφερε και υοθετησε παιδι;;;;; παρολο που ειναι λεσβος;;;
και ενα σωρο ζευγαρια φυσιολογικα το παλευουν χρονια και δε μπορουν ;;;;;
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ένα εκατομμύριο ευρώ σε λειτουργούς - υπαλλήλους των εκλογών

Εγκρίθηκε η πίστωση για το κονδύλι ενός εκατομμυρίου ευρώ που αφορά στην αποζημίωση των υπαλλήλων στις εκλογές
news247 Ιούνιος 08 2012 23:06
Εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης ενός εκατομμυρίου ευρώ από τον υπουργό Εσωτερικών για την αποζημίωση στους λειτουργούς και υπαλλήλους που αποδεδειγμένα απασχολούνται με την προπαρασκευή και τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Επίσης, το υπουργείο Εσωτερικών προτείνει διαδικασίες για την ελαχιστοποίηση του χρόνου λήψης των εκλογικών αποτελεσμάτων της 17ης Ιουνίου και τη μείωση του λειτουργικού κόστους αναμετάδοσής τους με επείγον έγγραφό του που απέστειλε προς τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες και τους δήμους της χώρας.
Ειδικότερα, το υπουργείο προτείνει να χρησιμοποιηθεί το fax για την αποστολή και λήψη των εκλογικών αποτελεσμάτων, καθώς και οι τηλεφωνικές συνδέσεις, όπου φυσικά υπάρχουν, του Δικτύου "Σύζευξις" των υπηρεσιών των δήμων και των Περιφερειών, έτσι ώστε να εκμηδενιστεί και το τηλεπικοινωνιακό κόστος της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Επισημαίνεται, δε, ότι όπου δεν είναι δυνατή η μετάδοση με fax, πρέπει να βρεθούν άλλοι εναλλακτικοί τρόποι μετάδοσης, οι οποίοι όμως πρέπει να αφήνουν το "ίχνος" της μεταδιδόμενης πληροφορίας (όχι, όμως, τηλεγράφημα ΟΤΕ).
Επίσης, όπως και στις προηγούμενες εκλογές, θα χρησιμοποιηθούν και τα 5.000 κινητά τηλέφωνα που θα δοθούν σε εκλογικούς αντιπροσώπους, μία διαδικασία που σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις συνέβαλε ουσιαστικά στην ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών, καθώς επιτεύχθηκε από πολύ νωρίς η συγκέντρωση αντιπροσωπευτικού δείγματος από το σύνολο της επικράτειας, δίνοντας στο υπουργείο Εσωτερικών τη δυνατότητα να παρουσιάζει από πολύ νωρίς μία εικόνα που να προσεγγίζει τα τελικά αποτελέσματα.


πηγή:
 

Επισκέπτης
τι έχουν ο μιχαλολιάκος κι η έλενα?
μήπως εκατοντάδες ακίνητα στο κέντρο όπου κάνουν εκκαθαρίσεις οι νεοναζί υπάλληλοί τους?

από πόσα μαγαζιά της νύχτας παίρνουν προστασία οι νταβατζήδες της χα?

τα ακινητα τα κληρονομησε απο την οικογενεια του ρε τραμπακουλα δε τα εφαγε σα τον φιλο σου τον τσοχατζοπουλο...

οσο για προστασιες της νυχτας να τα πεις στον καμμενο που εχει κολλητο τον βλαστο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


αντε παρτε κανα εργο του δημοσιου τωρα να γινετε χαλιφης στη θεση του χαλιφη...
 

Επισκέπτης
ΘΑΝΑΤΟΣ
ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!


    ΤΟΤΕ (1976) οι παρανοϊκοί μαφιόζοι της "17 Νοέμβρη" δολοφόνησαν τον Αστυνόμο Ευάγγελο Μάλλιο ο οποίος είχε αθωωθεί πανηγυρικά από την κατηγορία του "βασανιστή" με την οποία οι πρώιμοι αποδομητές της Ελληνικής Κοινωνίας προσπαθούσαν να εξοντώσουν κάθε Έλληνα! Το δικαστήριο της Χαλκίδος που δίκαζε εργολαβικά και κατ΄εντολή των αλητών της "μεταπολίτευσης" δεν βρήκε ούτε ένα στοιχείο ενοχής στον Ήρωα Αστυνόμο Ευάγγελο Μάλλιο και αναγκάστηκε να τον ΑΘΩΩΣΕΙ! Παρά ταύτα, τα θρασύδειλα παρανοϊκά ανθρωποσκούπιδα της "17 Νοέμβρη", κρυμμένα κάτω από την κουκούλα της δημοκρατικότητός τους, τον δολοφόνησαν άνανδρα αφήνοντας μία χήρα και δύο ορφανά! Κατά την διάρκεια της κηδείας του Αστυνόμου Ε. Μάλλιου, ένα θρασύτατο υποκείμενο (=επάγγελμα "δημοσιογράφος") πλησίασε την χήρα που κήδευε τον σύζυγό της κρατώντας από το χέρι το ρφανό ανήλικο παιδί της και της είπε : "ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ!" Αυτό το κτήνος της δημοσιοκαφρίλας είχε την ατυχία να μη με προσέξει και τον άκουσα...  Ευγενώς τον υπεχρέωσα να βγει από τον Ναό και του επεφύλαξα την πλέον άγρια μεταχείριση στέλνοντάς τον επί εξάμηνο στο νοσοκομείο, αποφεύγοντας τις απεγνωσμένες προσπάθειες 60 περίπου αστυνομικών να τον αποσπάσουν από τα χέρια μου! Της ιδίας μεταχειρίσεως έτυχαν άλλοι πέντε συνεπίκαφροι "συνάδελφοι" του προηγηθέντος κτήνους, οι οποίοι βρέθηκαν και αυτοί στο νοσοκομείο εκείνη τη μέρα του "ζεστού" Δεκέμβρη του 1976! Οι εφημερίδες της εποχής απετύπωσαν τα γεγονότα εκείνα για τα οποία είμαι υπερήφανος ως πράξας κατά καθήκον δικαίου!

    Λίγα χρόνια κατόπιν, στο "Ηρώδειο", έφτασα στα όρια χειροδικίας με την σεσημασμένη τηλεκομμουνίστρια της Εκάλης, τέως νεοδημοκράτισσα και αεί λεσβία, η οποία ασεβώς και προκλητικώς αποτόλμησε να φουμάρει κατά την διάρκεια οπερικής παραστάσεως! Όταν της ζήτησα να σβήσει το τσιγάρο της η αχρεία αυτή ύπαρξη αντετέθη οργισμένη, αλλά όταν την πλησίασα με ανάλογη οργή, η θρασύδειλη έσπευσε να "καταπιεί" το τσιγάρο της και να συνεχισθεί γη παράσταση την οποία η αθλία αυτή είχε διακόψει!

    ΤΩΡΑ, οι ίδιοι πρωταγωνιστές της κοινωνικής μας αποδομήσεως, τα ίδια τσογλάνια της ντόπιας δημοσιοκαφρίλας που δεν εννόησαν ότι το "έργο" τους έγινε αντιληπτό, νομίζουν ότι εξακολουθεί να τους σκέπει η "ασυλία" της αποδομητικής δημοκρατικότητος και αδυνατούν να σφυγμομετρήσουν τις εξελίξεις! Έτσι σήμερα, τα ίδια διαστροφικά γυναικάρια τα οποία πρώτα αυτά δεν σέβονται την γυναικεία υπόστασή τους και την, ιερή για την ίδια τη ζωή, Μήτρα την οποία φέρουν (;) τόλμησαν να προκαλέσουν εκπρόσωπο Εθνικιστικού Οργανισμού χειροδικώντας και αποκαλώντας τον "π..."! Και, όπως ήταν ΦΥΣΙΚΟ και ΑΠΑΙΤΗΤΕΟ, ο εκπρόσωπος του Εθνικιστικού Οργανισμού έδωσε το πρέπον μάθημα στα προκλητικά πεζοδρομιακά γυναικάρια που νόμιζαν ότι μπορούν να προκαλούν και να θίγουν ατιμωρητί!

    ΗΛΙΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ, καίτοι δεν σε γνωρίζω, δεν σε ψήφισα και, εκ Πλατωνικής διδαχής, δε θα σε ψηφίσω, σου σφίγγω το χέρι και συντάσσομαι ανεπιφυλάκτως με ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ η οποία επιχαίρει για το μάθημα το οποίο έδωσες σε δύο μίσθαρνες συνενόχους της κοινωνικής μας αποδομήσεως, σε δύο ψυχανώμαλα πλάσματα που δεν συνειδητοποίησαν ότι ο ρόλος τους είναι πια δακτυλοδεικτούμενος!

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, η απλή χειροδικία κατά των αποδομητών της Ελληνικής Κοινωνίας κρίνεται ανεπαρκής! Ο ΘΑΝΑΤΟΣ είναι το ελάχιστο που τους αξίζει! Εάν θέλουμε να παραδώσουμε στους επερχομένους Έλληνες την Κοινωνία που τους δανειστήκαμε!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
5.234
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Εμφανίστηκε με γραπτή ανακοίνωση ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της Λ. Κανέλλη και της Ρ. Δούρου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

''Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.

Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.

Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.
Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.

Ηλίας Κασιδιάρης''



 

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Μηνύματα
4.632
Like
4
Πόντοι
16
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ


σφιγκομεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε


κε χεζο
 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Μηνύματα
28.726
Like
22
Πόντοι
366
Καλημερα ΠαΠακι  :smitten:

απο προχθες περιμενω το σχολιο σου για το παρακατω βιντεο....

αυτοι οι 30 που την πεφτουν σε εναν ειναι μαγκες? πηγαν μετα να παραδοθουν μονοι τους στις αρχες για τις φθορες που δημιουργησαν στο καταστημα του ανθρωπου? για πες μας απο ποσα μετρα και ποσα σταθμα αποτελειται η "αντικειμενικη δημοκρατικη" κριση σου?

 
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.201
Like
204
Πόντοι
36

Αν είναι σωστός Ξενοφώντα και υπόλοιποι φίλοι, τότε σε μία υποθετική νέα "σύρραξη" στο μέλλον, όπου αυτός που θα φάει τις μπούφλες θα είναι ένας βουλευτής της χ.α. - δεν είναι όλοι μπρατσάδες, αν και ελπίζω να μην σκέφτεστε με όρους Σταλόνε - τότε και πάλι "σωστός" θα πρέπει να πεις.
Έχετε υπόψη ότι όσο κάποιοι χάρηκαν-χαρήκατε για τις μάπες στις βουλευτίνες, άλλο τόσο κάποιοι ανάβουν κεράκια για να δούνε μάπες σε χρυσαυγίτες βουλευτές. Προσωπικά διαφωνώ ριζικά. Γι' αυτό λέω:
μην το προκαλείτε αυτό το παιχνίδι. Αναπόφευκτα, θα το παίξει και η άλλη πλευρά και θα έχετε δώσει εσείς το άλλοθι.
Δυστυχώς έχετε κάνει "μπαϊράκι" τον τσαμπουκά. Βγαίνει χτες ο Μπαρμπαρούσης και λέει "όχι μόνο μπουνιές, αλλά και κλωτσιές". Κάτσε ρε φίλε. Έχεις συνειδητοποιήσει ότι κι εσύ είσαι τώρα βουλευτής; Άμα αύριο τις φας εσύ ας πούμε - υποθετικά μιλάω, μην αρχίσετε "ποιος θα τον δείρει" και τέτοια, επιπέδου δημοτικού - πού θα καταλήξουμε; Στην αρχή ξύλο μεταξύ βουλευτών, μετά μεταξύ πολιτών.
Να το θέσω και πολιτικά. Προβοκάρετε την παράταξή σας έτσι. Όπως σωστά έγραψε ο Tomito εχθές, ο κόσμος της λαϊκής δεξιάς ψηφίζει χ.α.. Μη δημιουργείτε πολώσεις, οι νοικοκυραίοι και οι κυρα-κατίνες δεν θέλουν μανούρες.    
 
 

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
12.375
Like
34
Πόντοι
166
ΓΕΙΤΟΝΕΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕΣ

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΕΣ

[size=30pt]18/7 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ[/size]

41134.jpg
 

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Μηνύματα
17.699
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλημερα ΠαΠακι  :smitten:

απο προχθες περιμενω το σχολιο σου για το παρακατω βιντεο....

αυτοι οι 30 που την πεφτουν σε εναν ειναι μαγκες? πηγαν μετα να παραδοθουν μονοι τους στις αρχες για τις φθορες που δημιουργησαν στο καταστημα του ανθρωπου? για πες μας απο ποσα μετρα και ποσα σταθμα αποτελειται η "αντικειμενικη δημοκρατικη" κριση σου?


Είναι ή το ένα ή το άλλο ρε Μέμο?
Ζώα κι αυτοί και κρίμα στον άνθρωπο για τις ζημιές. Πάει να πάρει τηλέφωνο κι ο άλλος τον τραμπουκίζει.

Αλλά ε μιλάς τώρα για ΧΑυγίτες που συνήθως είναι 3-4 εναντίον ενός.

 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Καλημερα ΠαΠακι  :smitten:

απο προχθες περιμενω το σχολιο σου για το παρακατω βιντεο....

αυτοι οι 30 που την πεφτουν σε εναν ειναι μαγκες? πηγαν μετα να παραδοθουν μονοι τους στις αρχες για τις φθορες που δημιουργησαν στο καταστημα του ανθρωπου? για πες μας απο ποσα μετρα και ποσα σταθμα αποτελειται η "αντικειμενικη δημοκρατικη" κριση σου?

τυπε και οι ακραιοι αναρχικοι και οι ακραιοι χρυσαυγιτες ειναι μαλακες και ζωα που δεν πρεπει να ζουν.
τιποτα περισσοτερο.
 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αν είναι σωστός Ξενοφώντα και υπόλοιποι φίλοι, τότε σε μία υποθετική νέα "σύρραξη" στο μέλλον, όπου αυτός που θα φάει τις μπούφλες θα είναι ένας βουλευτής της χ.α. - δεν είναι όλοι μπρατσάδες, αν και ελπίζω να μην σκέφτεστε με όρους Σταλόνε - τότε και πάλι "σωστός" θα πρέπει να πεις.
Έχετε υπόψη ότι όσο κάποιοι χάρηκαν-χαρήκατε για τις μάπες στις βουλευτίνες, άλλο τόσο κάποιοι ανάβουν κεράκια για να δούνε μάπες σε χρυσαυγίτες βουλευτές. Προσωπικά διαφωνώ ριζικά. Γι' αυτό λέω:
μην το προκαλείτε αυτό το παιχνίδι. Αναπόφευκτα, θα το παίξει και η άλλη πλευρά και θα έχετε δώσει εσείς το άλλοθι.
Δυστυχώς έχετε κάνει "μπαϊράκι" τον τσαμπουκά. Βγαίνει χτες ο Μπαρμπαρούσης και λέει "όχι μόνο μπουνιές, αλλά και κλωτσιές". Κάτσε ρε φίλε. Έχεις συνειδητοποιήσει ότι κι εσύ είσαι τώρα βουλευτής; Άμα αύριο τις φας εσύ ας πούμε - υποθετικά μιλάω, μην αρχίσετε "ποιος θα τον δείρει" και τέτοια, επιπέδου δημοτικού - πού θα καταλήξουμε; Στην αρχή ξύλο μεταξύ βουλευτών, μετά μεταξύ πολιτών.
Να το θέσω και πολιτικά. Προβοκάρετε την παράταξή σας έτσι. Όπως σωστά έγραψε ο Tomito εχθές, ο κόσμος της λαϊκής δεξιάς ψηφίζει χ.α.. Μη δημιουργείτε πολώσεις, οι νοικοκυραίοι και οι κυρα-κατίνες δεν θέλουν μανούρες.    
 
ρε φιλε τι προσπαθεις να εξηγησεις σε μελη συμμοριας! η συμπεριφορα τους θα μας πεταξει εκτος ευρω, και τοτε θα εχουμε δραματα :uglystupid: για να κονομανε ο μιχαλολιακος ο παππας και 5-10 πλουσιοι που καναν αυτο το μορφομα κομμα και με προσχημα της καθαρση και ευτηχημα γι αυτους την οικονομικη κριση παρεσυραν 400+ χιλιαδες κοσμου να τους ψηφισουν! τι να πω! αν εβγαινε ο σαμαρας αυριο το πρωι και ελεγε οτι θα τους βαλει φυλακη ολους αυτους με τους ψευτοτσαμπουκαδες τους, θα τον ψηφιζα! αλλα ο μαλακας τους χαιδευει τα αυτια και εκκολαπτει το αυγο του φιδιου
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom