Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

  • Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

    Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

    Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

    Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

    Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

    Ψήφοι: 54 10,4%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Έχω πέσει από τα σύννεφα! Μα να πλακώσει στα μπουκέτα τις βουλευτίνες; Ποιος θα το περίμενε αυτό από τον Ηλία μας; Αυτός φαινόταν πολύ καθώς πρέπει παιδί. Καλοβαλμένο, κουρεμένο, ξυρισμένο, με το σακάκι και τη γραβάτα του -όχι σαν τους άλλους τους λέτσους με τους ιδρωμένους σβέρκους… Ήταν και υπέρ του ευρώ.

Έχω πέσει από τα σύννεφα! Ο Ηλίας μας δεν ήταν που συνόδευε τις γιαγιάδες στον Άγιο Παντελεήμονα για να πάρουν τις συντάξεις τους, να μην τις κλέψουν οι Αφγανοί; Και όχι μόνο εκεί, αλλά όποτε το χρειαζόσουν, παράταγε τις δουλειές του κι έτρεχε αμέσως αυτό το παιδί. Τόσες φορές τον έχω έχω δει στην τηλεόραση να βοηθάει ανιδιοτελώς τον κοσμάκη. Όπου δεν υπήρχε κανείς άλλος, ο Ηλίας μας ήταν εκεί για να προστρέξει τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Έχω πέσει από τα σύννεφα! Εγώ πίστευα ότι ο Ηλίας μας ήταν άνθρωπος του διαλόγου και της δημοκρατίας. Μορφωμένος κι ευφραδής, μια χαρά στεκόταν στα πάνελ. Πάντοτε ήταν ήταν πολύ ήρεμος και ευγενικός, και οι άλλοι από τ’ άλλα κόμματα (ακόμα και οι αριστεροί που δεν τον συμπαθούν) συζητάγανε μαζί του πολύ ήρεμα κι ευγενικά. Την καλύτερη εντύπωση είχε κάνει σ’ όλο τον κόσμο.

Έχω πέσει από τα σύννεφα! Ο Ηλίας μας δεν λέει παράλογα πράγματα. Αυτά που λέμε όλοι μας λέει. Και όχι μόνο εμείς που είμαστε απλοί άνθρωποι, αλλά και οι ειδικοί που βγαίνουν στα πάνελ. Να φύγουν οι ξένοι, να έχουμε νόμο και τάξη, να μπει επιτέλους μια σειρά, γιατί μετά το ’74 το παραγάμησαν με τη δημοκρατία και μάς κάνανε μπουρδέλο. Μέχρι και τις ποδιές στα σχολεία καταργήσανε. Αυτά δεν λέμε όλοι;

Έχω πέσει από τα σύννεφα! Ούτε που θα μού πέρναγε απ’ το μυαλό ότι ο Ηλίας μας θα μπορούσε να βαρέσει κόσμο. Αφού το κόμμα του είναι απόλυτα νόμιμο, τύπος κι υπογραμμός με απόφαση Πρωτοδικείου. Και την άλλη φορά που βγήκε στο Θέμο ο κολλητός του ο Εγέρθητος, πολύ νορμάλ μού φάνηκε. Γυναίκα, παιδί, δουλειά…. Άσε που παίζει και heavy metal -αν κι εγώ προτιμώ τους Scorpions. Άλλωστε, η τηλεόραση ποτέ δεν έχε κατηγορήσει τον Ηλία μας ότι είναι βίαιος. Ούτε τον έχει ρωτήσει αν καταδικάζει τη βία. Γιατί με τη βία είναι οι άλλοι, του ΣΥΡΙΖΑ, που φοράνε τις κουκούλες και καίνε τα μαγαζιά.

Έχω πέσει από τα σύννεφα! Αφού ο Ηλίας μας είναι με τη μεριά του Νόμου. Τις προάλλες μάλιστα που πήγα να διαμαρτυρηθώ στο Τμήμα γιατί απέναντι μένουν μένουν δεκαπέντε Πακιστανοί σε ένα διαμέρισμα και κάνουν θόρυβο, οι αστυνομικοί το τηλέφωνο του Ηλία μας μού έδωσαν για να έρθει να καθαρίσει. Κι όταν ρώτησα τον αστυφύλακα αν είναι νόμιμο, μού απάντησε να μην ανησυχώ καθόλου γιατί τα παιδιά είναι πολύ καλοί φίλοι των αστυνομικών.

Έχω πέσει από τα σύννεφα! Ένα παιδί σαν τον Ηλία δεν θα ήθελες να παντρευτεί η αδερφή σου; Σωστός στις απόψεις του,προσεγμένος στο ντύσιμο, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει το συνάνθρωπο, έχει ξεμπερδέψει και με το στρατιωτικό. Τώρα μάλιστα που μπήκε το κόμμα στη Βουλή, μια χαρά θα τακτοποιηθεί κι επαγγελματικά. Πανάθεμα τον! Τι του ‘ρθε και πήγε και πλάκωσε τις βουλευτίνες στα μπουκέτα;

Βέβαια φταίνε κι αυτές οι γλωσσοκοπάνες που τον πήγανε γαμιώντας κι έχασε την ψυχραιμία του. Άνθρωπος είναι κι ο Ηλίας μας…

Έχω πέσει από τα σύννεφα, σας λέω!

 

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.478
Like
12
Πόντοι
66
εγώ κατάλαβα ότι έχει χαθεί η μπάλλα στην γαμωπατρίδα μου.
κάποτε ο δεξιός ήταν ο πατριώτης που θυσιαζόταν για την πατρίδα, ο τσαμπουκάς ο κάτσεκαλάς αυτός που δεν ανεχόταν να του βιάζουν την αξιοπρέπεια και την εθνική συνείδηση.
τώρα δεξιός είναι η πούστρα η καλομαθημένη που για να μη χάσει τη βολή της θέλει να συνεχίσει να κάνει πίπες στον γαλλογερμανό μπας και δε μπορεί να αγοράσει μερσεντέ και αιπαντ με 1234 δόσεις.

ο δε αριστερός σήμερα είναι ο πατριωτης που θέλει να αποτινάξει το ζυγό συντεταγμένα και με εθνική περηφάνεια......

γάμησέ τα δλδ λαός. 
Αν δεις αριστερο να κανει ολα αυτα που λες ελα να μου τρυπήσεις την μύτη. :2funny:
Στα αλλα συμφωνω!!!!!!!!!!!

 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τις διαβεβαιώσεις του ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, θα εμφανιστεί και θα μιλήσει, παρέχει ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Σε δηλώσεις του, γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής,  ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Ηλίας Κασιδιάρης "θα εμφανιστεί, θα μιλήσει και θα καταθέσει μηνύσεις για την προκλητική συμπεριφορά που δέχτηκε και την επίθεση από την Λιάνα Κανέλλη". Παράλληλα επισημαίνει ότι με τα ΜΜΕ ξεκίνησε "ολοκληρωτικό πόλεμο".
Ο κ. Μιχαλολιάκος επιμένει ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής προκλήθηκε από ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον του η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, καθώς και ότι εκείνη ήταν που του επιτέθηκε πρώτη χτυπώντας τον στο πρόσωπο με την εφημερίδα.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Αν δεις αριστερο να κανει ολα αυτα που λες ελα να μου τρυπήσεις την μύτη. :2funny:
Στα αλλα συμφωνω!!!!!!!!!!!
αρα δέχεσια ότι ψηφίζοντας σαμαρά είσαι μια αδερφή και μισή.
λαμπρά.
ωραία συζητήσαμε και σήμερα.  :sunglasses:
 

Επισκέπτης
ΑΥΡΙΟ η κεντρική προεκλογική μας συγκέντρωση στη Μακεδονία μας
Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012 - 11:36


[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟY ΣΤΙΣ 8:00 μμ
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

κεντρικός ομιλητής ο Γεν. Γραμματέας του Κινήματος, Νικόλαος Μιχαλολιάκος

 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
559
Like
0
Πόντοι
6
όπως δεν πέρασε το αντισυνταγματικό μνημόνιο και η δανειακή του...... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
[/quote]

καλα δεν έχεις και αδικο σε αυτο. Απλως ετσι ανατρέπεται μια απο τις θεμελιώδεις αρχες του πολιτεύματος βεβαια, η δημοκρατικη αρχη. Μπορεις να βρεις ενα αρθρο-(αρκετα μεγαλο καπου 30 σελιδες) του χρυσογονου -κομματα και Συνταγμα,ελλειμματα δημοκρατικης νομιμοποιησης. ειναι πολυ καλο και τα εξηγει απλά και κατανοητά.
Οσον αφορα τη χα, ειχε ρωτησει ο δελατολλας τον Κατρουγκαλο πριν κανα 2 βδομαδες στη νετ αν μπορουν να τους απογορευσουν και ειπε ξεκαθαρα οτι δεν γινονται αυτα τα πραγματα.

το πρώτο βέβαια μνημόνιο ηταν αντισυνταγματικο, γιατί το δευτερο ψηφίστηκε με πανω απο 180 που προέβλεπε το αρθρο 28. Για τη δανειακη δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα.


Τρόποι δικαιολόγησης υπάρχουν πολλοί. Απλά γελάω μέχρι δακρύων με τον "δημοκράτη" που γράφει τέτοιες παπάντζες.
εγω σου ανεφερα τη λενε κορυφαιοι συνταγματολογοι για το θεμα και οχι απλοι  δικηγοροι(με μπλογκ για τα ...ανθρωπινα δικαιωματα) που τους επιασε χθες η πρεμουρα να γραψουν θεμα για τα εκτος νομου... Αυτα που γραφει για το εμβλημα και τα αλλα δεν στεκουν πουθενα...αν ρωτησεις καποιον που εχει εστω καποιες  γνωσεις στο συνταγματικο θα αρχισει να γελαει.Θα επρεπε να υπαρχει ερμηνευτικη δήλωση. Γιατι τοτε πρεπει να απογορευτουν και η νδ και το πασοκ γιατι με τις διαγραφες των βουλευτων καταστρατηγουν τη δημοκρατικη αρχη η οποια μετατοπιζεται και ισχυει στην ενδοκομματικη δημοκρατια.

Ο βενιζελος θα το λεγε ξεκαθαρα οτι πρεπει να τεθει εκτος νομου και δεν θα μιλαγε για κινδυνο εκφασισμου ;). Και για μένα ουτε κίνδυνος υπάρχει γιατί το Σ. μας έχει σκληρό πυρήνα και δεν έχει καμία σχέση με το Σ. της Βαιμαρης που ηταν ήπιο και για αυτο ξεκίνησαν όλα απο εκεί.
 

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.478
Like
12
Πόντοι
66
αρα δέχεσια ότι ψηφίζοντας σαμαρά είσαι μια αδερφή και μισή.
λαμπρά.
ωραία συζητήσαμε και σήμερα.  :sunglasses:
Ωραια απαντηση.
Τις αδελφες τις εχει πάρει υπο την προστασια του ο Αλεξις.
Κατι θα ξερει απο αυτες!!!!!!!!!!!
Οι μισες ακομα δεν φτάσαν εκει. Μειναν στο Πασοκ που υποστήριζες!!!!!
:2funny: :2funny:
 

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.100
Κριτικές
8
Like
162
Πόντοι
16
Συνεχιζεται βλεπω με αμειωτο ρυθμο η συζητηση για το χαστουκι του Κασιδα στην μαπα της κατσικας. Α ρε ζωων Κασιδιαρη . Μετα τις εκλογες πρεπει να σου κανει αγαλμα ο Συριζα για το δωρο που του εκανες. Ολοι μιλανε για την βια και οχι για την ανυπαρξια σοβαρου προγραμματος.Μπορει και να καταφερες με αυτο χαστουκι , να βγαλεις πρωτο ,ενα κομμα που για προγραμμα εχει το θα δουμε τι θα κανουμε αν... :jerking:
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
Οταν εδινε συνεντευξη στον τυπο ο Αλεξης ηταν ωραια.
Μαλιστα.
Τωρα εγινε τυπος ο πρωην υποψηφιος σας!!!!!

Απο που εβγαλες το συμπέρασμα οτι ο Κασυ θα έδερνε στην βουλη?

Και θυμίσου οτι δεν υποστηρίζω ΧΑ. Οπως και οτι δεν γουστάρω να χτυπάνε γυναίκες!!!!!!
Μαλλον εσεις με την ηλίθια συμπεριφορά σας θα τον κάνετε λαικό ήρωα παρλαπιπες!!!!!!!!

τύπε,

1. τον ξέρεις τον τύπο? ξέρεις σε ποια φάση έλεγε αυτά που αναφέρονται στο βιντεάκι?

2. υπάρχει κάποιο όριο στον πολιτικό καυγά. ο ήρωας κάσυ το ξεπέρασε.

πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Ωραια απαντηση.
Τις αδελφες τις εχει πάρει υπο την προστασια του ο Αλεξις.
Κατι θα ξερει απο αυτες!!!!!!!!!!!
Οι μισες ακομα δεν φτάσαν εκει. Μειναν στο Πασοκ που υποστήριζες!!!!!
:2funny: :2funny:
βλεπω στις κωλοτούμπες πρωταθλητής όπως ο αρχηγός σου που θα ψηφίσεις....
το ότι ως τρύφωνας σαμαράς μου δείχνεις με το δάκτυλο τον βαγιανάτο δε σε καθιστά λιγότερο ξεφωνημένη αδερφή.

Υ.Γ.
να πάτε να θυμήσετε στον αντωνάκη τι έκανε η γιαγιά του για να μην τη συλλάβουν οι ναζί.
τελειωμένες αδερφές.
 

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.478
Like
12
Πόντοι
66
βλεπω στις κωλοτούμπες πρωταθλητής όπως ο αρχηγός σου που θα ψηφίσεις....
το ότι ως τρύφωνας σαμαράς μου δείχνεις με το δάκτυλο τον βαγιανάτο δε σε καθιστά λιγότερο ξεφωνημένη αδερφή.

Υ.Γ.
να πάτε να θυμήσετε στον αντωνάκη τι έκανε η γιαγιά του για να μην τη συλλάβουν οι ναζί.
τελειωμένες αδερφές.
Μεγάλες κουβεντες!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.520
Κριτικές
11
Like
3.367
Πόντοι
4.615
γιατί κακώς;
ο πατέρας μου ακόμα συμμορίτες τους θεωρεί και καλά κάνει κατά τη γνώμη του.
συνεπώς. η μάχη του εμφυλίου είχε νικητές και το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο. Αρα ξεκάθαρη είναι και η αποφαση για την εκνομία του ΚΚ. Σε μια χώρα που βρίσκεται σε ελλειψη δημοκρατικότητας θεσμών και κράτους αλλά και ωριμότητα λαού να συμπεριφερθεί δημοκρατικά οι εξτρεμιστικές αποφάσεις απο το νικητή μόνο καλό κάνουν συνολικά στη χώρα.
ας πούμε, βρισκόμεθα σ εαντίστοιχη περίπτωση με τη μετεμφυλαική κατάσταση. κράτος διαλυμμένο, λαός καταστραμμένος, πείνα, έλλειψη παιδείας, διαλυμμένη οικονομία συμμορίες παντού κλπ.
Σε έκτακτες περιστάσεις υπάρχει το λεγόμενο ''δίκαιο της ανάγκης'', και όπως έλεγαν οι Ρωμαίοι ''populus salutis suprema lex est''. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να μπω σε συζήτηση για το τι έγινε το 1949. Το γεγονός της παρανομίας του Κ.Κ.Ε. ήταν αυτό το οποίο οδήγησε σε αυτή την κατάσταση σήμερα: νιώθουν κάποιοι ότι πρέπει να εξιλεωθούν για την παρανομία του πριν το 1974, και κατά συνέπεια το Κ.Κ.Ε. έχει δικαίωμα να λέει και κυρίως να κάνει ό,τι θέλει.  
Η παρανομία ενός φορέα, κόμματος, ο,τιδήποτε, το κάνει πιο επιθυμητό και ηρωϊκό. Ενώ το να τους νομιμοποιήσεις, έχει δύο όψεις: τους καθιστάς ορατούς στους πάντες, θετικά και αρνητικά, και τους υπάγεις στην έννομη τάξη της πολιτείας, με τις θετικές και τις αρνητικές συνέπειες.
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το χαστούκι:
"Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεωκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012.
Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «που.....ά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άξιος ο  μισθός σας! Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει…"
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom