1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΑΙΕΝ ΨΩΛΟΚΡΑΤΕΙΝ.
Αν δεις αριστερο να κανει ολα αυτα που λες ελα να μου τρυπήσεις την μύτη.εγώ κατάλαβα ότι έχει χαθεί η μπάλλα στην γαμωπατρίδα μου.
κάποτε ο δεξιός ήταν ο πατριώτης που θυσιαζόταν για την πατρίδα, ο τσαμπουκάς ο κάτσεκαλάς αυτός που δεν ανεχόταν να του βιάζουν την αξιοπρέπεια και την εθνική συνείδηση.
τώρα δεξιός είναι η πούστρα η καλομαθημένη που για να μη χάσει τη βολή της θέλει να συνεχίσει να κάνει πίπες στον γαλλογερμανό μπας και δε μπορεί να αγοράσει μερσεντέ και αιπαντ με 1234 δόσεις.
ο δε αριστερός σήμερα είναι ο πατριωτης που θέλει να αποτινάξει το ζυγό συντεταγμένα και με εθνική περηφάνεια......
γάμησέ τα δλδ λαός.
αρα δέχεσια ότι ψηφίζοντας σαμαρά είσαι μια αδερφή και μισή.Αν δεις αριστερο να κανει ολα αυτα που λες ελα να μου τρυπήσεις την μύτη.
Στα αλλα συμφωνω!!!!!!!!!!!
Κι εγώ συμφωνώ που συμφωνείς και είμαστε συμφωνημένοι όλοι μαζίΑν δεις αριστερο να κανει ολα αυτα που λες ελα να μου τρυπήσεις την μύτη.
Στα αλλα συμφωνω!!!!!!!!!!!
εγω σου ανεφερα τη λενε κορυφαιοι συνταγματολογοι για το θεμα και οχι απλοι δικηγοροι(με μπλογκ για τα ...ανθρωπινα δικαιωματα) που τους επιασε χθες η πρεμουρα να γραψουν θεμα για τα εκτος νομου... Αυτα που γραφει για το εμβλημα και τα αλλα δεν στεκουν πουθενα...αν ρωτησεις καποιον που εχει εστω καποιες γνωσεις στο συνταγματικο θα αρχισει να γελαει.Θα επρεπε να υπαρχει ερμηνευτικη δήλωση. Γιατι τοτε πρεπει να απογορευτουν και η νδ και το πασοκ γιατι με τις διαγραφες των βουλευτων καταστρατηγουν τη δημοκρατικη αρχη η οποια μετατοπιζεται και ισχυει στην ενδοκομματικη δημοκρατια.
Τρόποι δικαιολόγησης υπάρχουν πολλοί. Απλά γελάω μέχρι δακρύων με τον "δημοκράτη" που γράφει τέτοιες παπάντζες.
Ωραια απαντηση.αρα δέχεσια ότι ψηφίζοντας σαμαρά είσαι μια αδερφή και μισή.
λαμπρά.
ωραία συζητήσαμε και σήμερα.
Ειμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!!!!!!!Κι εγώ συμφωνώ που συμφωνείς και είμαστε συμφωνημένοι όλοι μαζί
Οταν εδινε συνεντευξη στον τυπο ο Αλεξης ηταν ωραια.
Μαλιστα.
Τωρα εγινε τυπος ο πρωην υποψηφιος σας!!!!!
Απο που εβγαλες το συμπέρασμα οτι ο Κασυ θα έδερνε στην βουλη?
Και θυμίσου οτι δεν υποστηρίζω ΧΑ. Οπως και οτι δεν γουστάρω να χτυπάνε γυναίκες!!!!!!
Μαλλον εσεις με την ηλίθια συμπεριφορά σας θα τον κάνετε λαικό ήρωα παρλαπιπες!!!!!!!!
βλεπω στις κωλοτούμπες πρωταθλητής όπως ο αρχηγός σου που θα ψηφίσεις....Ωραια απαντηση.
Τις αδελφες τις εχει πάρει υπο την προστασια του ο Αλεξις.
Κατι θα ξερει απο αυτες!!!!!!!!!!!
Οι μισες ακομα δεν φτάσαν εκει. Μειναν στο Πασοκ που υποστήριζες!!!!!
Μεγάλες κουβεντες!!!!!!!!!!!βλεπω στις κωλοτούμπες πρωταθλητής όπως ο αρχηγός σου που θα ψηφίσεις....
το ότι ως τρύφωνας σαμαράς μου δείχνεις με το δάκτυλο τον βαγιανάτο δε σε καθιστά λιγότερο ξεφωνημένη αδερφή.
Υ.Γ.
να πάτε να θυμήσετε στον αντωνάκη τι έκανε η γιαγιά του για να μην τη συλλάβουν οι ναζί.
τελειωμένες αδερφές.
Σε έκτακτες περιστάσεις υπάρχει το λεγόμενο ''δίκαιο της ανάγκης'', και όπως έλεγαν οι Ρωμαίοι ''populus salutis suprema lex est''. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να μπω σε συζήτηση για το τι έγινε το 1949. Το γεγονός της παρανομίας του Κ.Κ.Ε. ήταν αυτό το οποίο οδήγησε σε αυτή την κατάσταση σήμερα: νιώθουν κάποιοι ότι πρέπει να εξιλεωθούν για την παρανομία του πριν το 1974, και κατά συνέπεια το Κ.Κ.Ε. έχει δικαίωμα να λέει και κυρίως να κάνει ό,τι θέλει.γιατί κακώς;
ο πατέρας μου ακόμα συμμορίτες τους θεωρεί και καλά κάνει κατά τη γνώμη του.
συνεπώς. η μάχη του εμφυλίου είχε νικητές και το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο. Αρα ξεκάθαρη είναι και η αποφαση για την εκνομία του ΚΚ. Σε μια χώρα που βρίσκεται σε ελλειψη δημοκρατικότητας θεσμών και κράτους αλλά και ωριμότητα λαού να συμπεριφερθεί δημοκρατικά οι εξτρεμιστικές αποφάσεις απο το νικητή μόνο καλό κάνουν συνολικά στη χώρα.
ας πούμε, βρισκόμεθα σ εαντίστοιχη περίπτωση με τη μετεμφυλαική κατάσταση. κράτος διαλυμμένο, λαός καταστραμμένος, πείνα, έλλειψη παιδείας, διαλυμμένη οικονομία συμμορίες παντού κλπ.
[size=72pt]ελλας ελλάς τρύφων σαμαράς. [/size]Μεγάλες κουβεντες!!!!!!!!!!!