Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ρε αφήστε τα περί μέτρων,σταθμών και Δελατόλων.Ντρέπεστε να το πείτε ότι κρύφτηκε ο μπούλης μην τον μπουζουριάσουν;Κι έκανε και δηλώσεις ότι θα μηνύσει τον Αντ1 αν δε δείξει όλο το βίντεο,μιας και βρισκόταν σε άμυνα ο παλικαράς λέει. :2funny:
οτι ο Δελατολας πηρε την Ραΐκου τηλεφωνο ειναι γεγονος κ προφανως το αγνοεις...τα αλλα ειναι αποψη δικη σου,το νομισμα εχει δυο οψεις...

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ρε αφήστε τα περί μέτρων,σταθμών και Δελατόλων.Ντρέπεστε να το πείτε ότι κρύφτηκε ο μπούλης μην τον μπουζουριάσουν;Κι έκανε και δηλώσεις ότι θα μηνύσει τον Αντ1 αν δε δείξει όλο το βίντεο,μιας και βρισκόταν σε άμυνα ο παλικαράς λέει. :2funny:
ρε φίλε μην το γελάς.η διπλωμένη εφημερίδα είναι πιο φονικό όπλο κι απ'τις χαρτοπετσέτες στα σκυλάδικα.
ακούγεται πως οι εφημερίδες πλέον θα πωλούνται στα οπλοπωλεία και θα μπορείς να τις αγοράζεις μόνο με άδεια οπλοκατοχής.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Με τον γκομενό της διπλανό τραπέζι...και καλά ήταν... :rolleyes:

Αν κ δεν ξέρω....μπορεί να'ταν τόσο ξεφτίλας που μέχρι να την άφηνε να μου κάτσει για να με βάλει στο κόμμα...
μηπως ηταν δικος μας;ματακιας;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Με τον γκομενό της διπλανό τραπέζι...και καλά ήταν... :rolleyes:

Αν κ δεν ξέρω....μπορεί να'ταν τόσο ξεφτίλας που μέχρι να την άφηνε να μου κάτσει για να με βάλει στο κόμμα...

Επρεπε να ορμήσεις, οι ευκαιριες δεν πρεπει να χανονται...το πολυ πολυ να ησουν τωρα ΔΑΠιτης.... :grin:

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
γιατι ο κουμουνισμος δεν εχει σκοπο τη καταργηση της δημοκρατιας?
οι αρχηφασιστες με αυτη τη εννοια ειναι οι κουμουνιστες

Διάβασε και κάτι άλλο στη ζωή σου εκτός από τη "μαύρη βίβλο του κομμουνισμού".
Αυτή τη στιγμή, ο μόνος κίνδυνος για τη δημοκρατία και άμεσος φορέας φασισμού είναι η χρυσή αυγή.
Σου θυμίζω ότι βάσει του συντάγματος, η προστασία της δημοκρατίας είναι καθήκον κάθε Έλληνα πολίτη.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.882
Πόντοι
6.035
Διάβασε και κάτι άλλο στη ζωή σου εκτός από τη "μαύρη βίβλο του κομμουνισμού".
Αυτή τη στιγμή, ο μόνος κίνδυνος για τη δημοκρατία και άμεσος φορέας φασισμού είναι η χρυσή αυγή.
Σου θυμίζω ότι βάσει του συντάγματος, η προστασία της δημοκρατίας είναι καθήκον κάθε Έλληνα πολίτη.
αυτο που το στηριζεις δλδ  :think:
εγω θα ελεγα οτι ο αμεσσος κινδυνος αυτη τη στιγμη για τη δημοκρατια και τη χωρα μας ειναι ο συριζα
καλα δε συζηταω να ειχε το κκε αυτο το ποσοστο τωρα θα ειμασταν στα μαχαιρια και θα ειχαμε θρηνησει θυματα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εγω θα ελεγα οτι ο αμεσσος κινδυνος αυτη τη στιγμη για τη δημοκρατια και τη χωρα μας ειναι ο συριζα
καλα δε συζηταω να ειχε το κκε αυτο το ποσοστο τωρα θα ειμασταν στα μαχαιρια και θα ειχαμε θρηνησει θυματα
Κλάψε κ συ. :2funny:

Επισκέπτης
φασίζεις!

εμείς κουβέντα κάνουμε, εσύ δεν μπορείς να σκεφτείς ούτε τα αυτονόητα.
Δεν υπερασπίστηκα κανέναν φασίστα εγώ ψηλέ.Ούτε σου επιτέθηκα με υποτιμητικά σχόλια,ούτε χρησιμοποίησα χαρακτηρισμούς εναντίον σου.
Συνέχισε να υπερασπίζεσαι με το περισπούδαστο ύφος του αλάνθαστου τον "αδύναμο" Κασιδιάρη,πόσταρε μερικές φωτό της Κανέλη με σχόλια που φανερώνουν πόσο επικροτείς μια άνανδρη -βίαιη συμπεριφορά,συνέχισε να προσβάλεις όσους δεν συυμφωνούν μαζί σου και μετά έλα να μου κάνεις μαθήματα συμπεριφοράς και δημοκρατίας κύριε πονηρίδη.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
γουσταρεις εμφυλιο δικε μου;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
VIDEO:O Μιχαλολιάκος πετάει καρύδες.Ο Κασιδιάρης μοιράζει σφαλιάρες

Δείτε δύο χαρακτηριστικά βίντεο - Η σημερινή δεν ήταν η πρώτη τηλεοπτική επίθεση μέλους της Χρυσής Αυγής
Η σημερινή πρωτοφανής επίθεση που δέχτηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, δεν ήταν η πρώτη έκρηξη βίας μέλους του κόμματος στον τηλεοπτικό αέρα.

Χρόνια πριν, το 1998, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος εκσφενδόνισε καρύδα εναντίον του Δημήτρη Κολλάτου, σε εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

«Μίλα καλά σε εμένα γιατί θα σε τσακίσω είπε ο Μιχαλολιάκος στον Κολλάτο, επειδή παρεξηγήθηκε που τον είπε… Δημήτρη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αποκλείεται....αν εχεις αγνες προθεσεις δεν σε πειραζει κανείς.... :grin:
Λες αν υπέγραφα εκείνη την στιγμή την ενταξή μου στο κόμμα να την γλίτωνα;;; :rolleyes:

Μπορεί δεν το σκέφτηκα...μαλακία.... :- :- :-

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.882
Πόντοι
6.035
εγω να κλαψω ρε βλακα εσυ κλαις εδω και χρονια  :jerking:
και ειληκρινα ειμαι ετοιμος να παω σε αυτες τις εκλογες να ψηφισω και μη ρωτησεις τι ειναι αυτονοητο  :rockon:

γουσταρεις εμφυλιο δικε μου;
εγω οχι τους κουμουνιστες τους ρωτησες ομως  :birdman:
ο εμφυλιος τοτε ηταν μεταξυ ποιον  :think:
α ναι της χρυσης αυγης  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
VIDEO:O Μιχαλολιάκος πετάει καρύδες.Ο Κασιδιάρης μοιράζει σφαλιάρες

Δείτε δύο χαρακτηριστικά βίντεο - Η σημερινή δεν ήταν η πρώτη τηλεοπτική επίθεση μέλους της Χρυσής Αυγής
Η σημερινή πρωτοφανής επίθεση που δέχτηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, δεν ήταν η πρώτη έκρηξη βίας μέλους του κόμματος στον τηλεοπτικό αέρα.

Χρόνια πριν, το 1998, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος εκσφενδόνισε καρύδα εναντίον του Δημήτρη Κολλάτου, σε εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

«Μίλα καλά σε εμένα γιατί θα σε τσακίσω είπε ο Μιχαλολιάκος στον Κολλάτο, επειδή παρεξηγήθηκε που τον είπε… Δημήτρη.

Επισκέπτης
λοιπον η ιστοσελιδα μας λειτουργει κανονικα ! :rockon:

δευτερον...  παρουσιαστηκαν σημερα αλλες 2 δημοσκοπησεις και εχουμε μεσο ορο 7,1  :pipa2: :pipa2: :pipa2:

στα γραφεια αποψε γινοταν το αδιαχωρητο.....
απλος κοσμος μεροκαματιαρης,φτωχος και πολυ νεολαια...

σε μια εβδομαδα θα μιλαμε υπο αλλο πρισμα ...καντε λιγο υπομονη.. και θα δειτε και τις μπουφλες και εντος κοινοβουλιου..
αυτη τη φορα ομως θα ειναι σε αρχηγους κομματων.... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom