Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
φασίζεις!Υφάκι στα φιλαράκια σου.
εμείς κουβέντα κάνουμε, εσύ δεν μπορείς να σκεφτείς ούτε τα αυτονόητα.
φασίζεις!Υφάκι στα φιλαράκια σου.
οτι ο Δελατολας πηρε την Ραΐκου τηλεφωνο ειναι γεγονος κ προφανως το αγνοεις...τα αλλα ειναι αποψη δικη σου,το νομισμα εχει δυο οψεις...Ρε αφήστε τα περί μέτρων,σταθμών και Δελατόλων.Ντρέπεστε να το πείτε ότι κρύφτηκε ο μπούλης μην τον μπουζουριάσουν;Κι έκανε και δηλώσεις ότι θα μηνύσει τον Αντ1 αν δε δείξει όλο το βίντεο,μιας και βρισκόταν σε άμυνα ο παλικαράς λέει.![]()
ρε φίλε μην το γελάς.η διπλωμένη εφημερίδα είναι πιο φονικό όπλο κι απ'τις χαρτοπετσέτες στα σκυλάδικα.Ρε αφήστε τα περί μέτρων,σταθμών και Δελατόλων.Ντρέπεστε να το πείτε ότι κρύφτηκε ο μπούλης μην τον μπουζουριάσουν;Κι έκανε και δηλώσεις ότι θα μηνύσει τον Αντ1 αν δε δείξει όλο το βίντεο,μιας και βρισκόταν σε άμυνα ο παλικαράς λέει.![]()
μηπως ηταν δικος μας;ματακιας;Με τον γκομενό της διπλανό τραπέζι...και καλά ήταν...
Αν κ δεν ξέρω....μπορεί να'ταν τόσο ξεφτίλας που μέχρι να την άφηνε να μου κάτσει για να με βάλει στο κόμμα...
ναι αλλα μετα;τον εκανε σφεντοναΜονο μπουτακι επιασες?σε ειχα για ποιο τολμηρό παλικάρι....
Με τον γκομενό της διπλανό τραπέζι...και καλά ήταν...
Αν κ δεν ξέρω....μπορεί να'ταν τόσο ξεφτίλας που μέχρι να την άφηνε να μου κάτσει για να με βάλει στο κόμμα...
γιατι ο κουμουνισμος δεν εχει σκοπο τη καταργηση της δημοκρατιας?
οι αρχηφασιστες με αυτη τη εννοια ειναι οι κουμουνιστες
ή στο ΚΑΤ δαρμένος από μπράβους της ΔΑΠ.Επρεπε να ορμήσεις, οι ευκαιριες δεν πρεπει να χανονται...το πολυ πολυ να ησουν τωρα ΔΑΠιτης....![]()
σιγα τους μπραβους,ο ιωνικος του κανελακη ειναι;ή στο ΚΑΤ δαρμένος από μπράβους της ΔΑΠ.![]()
αυτο που το στηριζεις δλδΔιάβασε και κάτι άλλο στη ζωή σου εκτός από τη "μαύρη βίβλο του κομμουνισμού".
Αυτή τη στιγμή, ο μόνος κίνδυνος για τη δημοκρατία και άμεσος φορέας φασισμού είναι η χρυσή αυγή.
Σου θυμίζω ότι βάσει του συντάγματος, η προστασία της δημοκρατίας είναι καθήκον κάθε Έλληνα πολίτη.
Κλάψε κ συ.αυτο που το στηριζεις δλδ
εγω θα ελεγα οτι ο αμεσσος κινδυνος αυτη τη στιγμη για τη δημοκρατια και τη χωρα μας ειναι ο συριζα
καλα δε συζηταω να ειχε το κκε αυτο το ποσοστο τωρα θα ειμασταν στα μαχαιρια και θα ειχαμε θρηνησει θυματα
ή στο ΚΑΤ δαρμένος από μπράβους της ΔΑΠ.![]()
Δεν υπερασπίστηκα κανέναν φασίστα εγώ ψηλέ.Ούτε σου επιτέθηκα με υποτιμητικά σχόλια,ούτε χρησιμοποίησα χαρακτηρισμούς εναντίον σου.φασίζεις!
εμείς κουβέντα κάνουμε, εσύ δεν μπορείς να σκεφτείς ούτε τα αυτονόητα.
γουσταρεις εμφυλιο δικε μου;αυτο που το στηριζεις δλδ
εγω θα ελεγα οτι ο αμεσσος κινδυνος αυτη τη στιγμη για τη δημοκρατια και τη χωρα μας ειναι ο συριζα
καλα δε συζηταω να ειχε το κκε αυτο το ποσοστο τωρα θα ειμασταν στα μαχαιρια και θα ειχαμε θρηνησει θυματα
Λες αν υπέγραφα εκείνη την στιγμή την ενταξή μου στο κόμμα να την γλίτωνα;;;Αποκλείεται....αν εχεις αγνες προθεσεις δεν σε πειραζει κανείς....![]()
εγω να κλαψω ρε βλακα εσυ κλαις εδω και χρονιαΚλάψε κ συ.![]()
εγω οχι τους κουμουνιστες τους ρωτησες ομωςγουσταρεις εμφυλιο δικε μου;
VIDEOΜιχαλολιάκος πετάει καρύδες.Ο Κασιδιάρης μοιράζει σφαλιάρες
Δείτε δύο χαρακτηριστικά βίντεο - Η σημερινή δεν ήταν η πρώτη τηλεοπτική επίθεση μέλους της Χρυσής Αυγής
Η σημερινή πρωτοφανής επίθεση που δέχτηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, δεν ήταν η πρώτη έκρηξη βίας μέλους του κόμματος στον τηλεοπτικό αέρα.
Χρόνια πριν, το 1998, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος εκσφενδόνισε καρύδα εναντίον του Δημήτρη Κολλάτου, σε εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
«Μίλα καλά σε εμένα γιατί θα σε τσακίσω είπε ο Μιχαλολιάκος στον Κολλάτο, επειδή παρεξηγήθηκε που τον είπε… Δημήτρη.