Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

Yannis_D

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
είχαν διώξει οι περίοικοι του Παρκου ΦΙξ της Πατησίων τους αφρικανούς νταβατζήδες και η εκδήλωση της ΚΝΕ τους επανέφερε!-Πες εσύ σε ένα ΑΝΟΙΧΤΟ αριστερό συνέδριο για την εκληματικότητα από Αλβανούς, Μαύρους, κλπ.ή για το "μέτρον άριστον" στη μετανάστευση...
ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ! ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΑΛΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΤΡΩΜΈΝΟΣ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ. ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑς ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ1

Όποιος λόγω των 100-200 μεταναστών που είναι στην χώρα κ εγκληματούν λόγω ανικανότητας της αστυνομίας το γενικεύει μιλώντας για όλους είναι ρατσιστής.

Σύμφωνοι. Αυτό λέω και στους μετανάστες γείτονες και φίλους μου.

Το έγκλημα εννοείται πως είναι καταδικαστέο δεν χρειάζεται εκδηλώσεις καταδίκης... Jerking Off

Οπότε, σύμφωνα με αυτή τη θέση, όποιοι διαδήλωσαν μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, επίθεση στην Κούνεβα καθώς και στις κάθε τρεις και λίγο "αντιρατσιστικές" πορείες στο κέντρο - ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ- είνα Αυνάνες!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Φίλε, αντιλαμβάνομαι το point, αλλά στην τελική διαφωνώ.
Όταν το σπίτι σου έχει ζημιές, προσπαθείς να το φτιάξεις, όχι να το κάψεις. Εκτός αν δεν είναι δικό σου - καταλαβαίνεις τι εννοώ...
Δεν καταργείς μία έστω ατελή δημοκρατία, για να πας στην πλήρη ανελευθερία, δηλαδή στον φασισμό.
Επίσης, συγνώμη που στο λέω, αλλά η ταύτιση του πολιτεύματος με τους πολιτικούς είναι θεώρημα Γκαίμπελς.
Οι πολιτικοί για κάποιες περιόδους μπορεί να είναι κακοί - δική μας η ευθύνη.
Δεν ευθύνεται το πολίτευμα γι' αυτό.

η δημοκρατια δεν απειλειται απο το 7% της Χ.α....μετα η Γαλλια με το 18% τι να πει??υπερβολικοι σε ολα οι Ελληνες...
Σαφως κ δεν ευθυνεται το ιδιο το πολιτευμα,αλλα μας εχουν κατσικωθει οι ΄΄δημοκρατες΄΄του χθες κ επιμενουν να μας κυβερνησουν σων κ καλα..ειναι κ ενας λογος που οδηγουμαστε ξανα στην καλπη στις 17...γιατι ΄΄χαλασε΄΄ η μανεστρα για καποιους που ονειρευοταν καρεκλες...αυτην την ΄΄δημοκρατια΄΄ εγω δεν την θελω...αν εσυ τι θελεις,κανενα προβλημα.... ;)

Επισκέπτης
εάν η λιάνη δεν έχει την ικανότητα να κρατήσει μια συζήτηση στο επίπεδο που της αρμόζει τότε να πάψει να είναι ο πανίκας του παπαδάκη(σαν το πανίκα που έβγαινε κάθε 3 και λίγο στον αυτιά) και να μάθει να μιλάει σαν τον υπόλοιπο κόσμο.
Λοιπον,ο Κασιδιαρης εκανε ΜΑΛΑΚΙΑ που δεν σηκωθηκε να φυγει αλα Τατσοπουλος.

Εφοσον δεν μπορουσε να συγκρατησει τα νευρα του(λεμε τωρα)απεναντι στην Κανελλη και τη Δουρου η πιο λογικη κινηση και με το λιγοτερο κοστος θα ηταν αυτη,σηκωνεται και φευγει αντι να το ριξει στα μπουκετιδια και τα μπουγελωματα.

ΥΓ Φυσικα το"κοστος"για την ΧΑ ειναι αυξημενα ποσοστα,δηλαδη ΚΕΡΔΟΣ απο την ολη φαση...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο παπαζολης υποστηριζει το κκε τυπε? :S
το ξαναγυρισε? :think:
κρατάει μπόσκα, η καρδιά του είναι στο κκε, αλλά η τσέπη του στο σύριζα.
η τσέπη βέβαια δεν βλέπει ιδεολογίες και τέτοιες μαλακίες, γι' αυτό παλιότερα ήταν με το πασόκ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν γίνεται προσπαθώ να σου εξηγήσω 2 πράγματα και να απαντάς για σεντονάκια στα 2 τελευταία ποστ.

δέχθηκε ή δεν δέχθηκε πρώτος επίθεση από την κανέλη; είχε το δικαίωμα η κανέλης να τον χτυπήσει στο πρόσωπο με την εφημερίδα; δικαιολογούσε το νερό την χειροδικία προς τον κασιδιάρη;

ή θα μου πεις που έχω λάθος και θα συνεχίσουμε ή θα συνεχίσεις να φαντάζεσαι είδη προικός και σταματώ εδώ.
Και σε αυτό σου απάντησα,πρώτα ο Κασιδιάρης άφησε τα λεκτικά επιχειρήματα(έστω επιθετικά αντί πολιτικά όπως τα κάνανε Δούρου-Κανέλη) κ πέρασε στο μπουγέλωμα της Δούρου.

Η εφημερίδα όχι δεν δικαιολογεί τις φάπες...εκτός αν ο Κασιδιάρης ήταν μύγα ή κουνούπι αντί νταβραντισμένος νεοναζισταράς.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η τσέπη βέβαια δεν βλέπει ιδεολογίες και τέτοιες μαλακίες, γι' αυτό παλιότερα ήταν με το πασόκ.
ναι το 2009 ειχε ψηφισει πασοκ τυπε
μου τοχε πει σε πμ

τωρα ελπιζει με τον συριζα να μπει σε κανα δημοσιο τυπε :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
η δημοκρατια δεν απειλειται απο το 7% της Χ.α....μετα η Γαλλια με το 18% τι να πει??υπερβολικοι σε ολα οι Ελληνες...
Σαφως κ δεν ευθυνεται το ιδιο το πολιτευμα,αλλα μας εχουν κατσικωθει οι ΄΄δημοκρατες΄΄του χθες κ επιμενουν να μας κυβερνησουν σων κ καλα..ειναι κ ενας λογος που οδηγουμαστε ξανα στην καλπη στις 17...γιατι ΄΄χαλασε΄΄ η μανεστρα για καποιους που ονειρευοταν καρεκλες...αυτην την ΄΄δημοκρατια΄΄ εγω δεν την θελω...αν εσυ τι θελεις,κανενα προβλημα.... ;)
Εισαι πολυ ευστοχος στις τοποθετησεις σου και μπραβο !!!!!
Η Χρυση Αυγη χρειαζεται στο κοινοβουλιο για να εκθετει τα πραγματικα προβληματα του τοπου και να πιεζει ως μοχλος πιεσης ..... αν στην πορεια μετεξελλιχθει σε κεντρωα δυναμη θα παρει και την εξουσια καποτε !!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης εξέφρασε την υποστήριξή του στον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για το περιστατικό βίας με τη Λιάνα Κανέλλη.

Μάλιστα υποστήριξε ότι ....
«κανονικά όλοι αυτοί δεν θέλουν σφαλιάρες αλλά κλωτσιές»!

Επίσης, πρόσθεσε ότι το γεγονός θα ανεβάσει τουλάχιστον κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες το ποσοστό του κόμματος του στην κάλπη, ενώ ανέφερε ότι το τηλέφωνο του έχει σπάσει από συγχαρητήρια τηλεφωνήματα πολιτικών του φίλων και οπαδών του κόμματος. :2funny:

noe-128.jpg

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Εισαι πολυ ευστοχος στις τοποθετησεις σου και μπραβο !!!!!
Η Χρυση Αυγη χρειαζεται στο κοινοβουλιο για να εκθετει τα πραγματικα προβληματα του τοπου και να πιεζει ως μοχλος πιεσης ..... αν στην πορεια μετεξελλιχθει σε κεντρωα δυναμη θα παρει και την εξουσια καποτε !!!!!
ευχαριστω μαν,να σαι καλα.. :rockon: :rockon: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πασόκ ψήφισα ΜΙΑ φορά το 2007 στα 18 μου.

Η μετακίνηση από ΚΚΕ στον Σύριζα είναι μια χαρά θεμιτή...βλέποντας πως το Σύριζα έχει σκοπό να κυβερνήσει κ το ΚΚΕ μόνο να διαμαρτύρεται μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες,εσύ τολμάς να μας πεις τι έχεις ψηφίσει μέχρι σήμερα;;;

(αν έχεις ψηφίσει κ ποτέ σου δηλαδή γιατί για τέτοιον σε κόβω,''όλοι σκατά κ τέτοια'')

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Η μετακίνηση από ΚΚΕ στον Σύριζα είναι μια χαρά θεμιτή...βλέποντας πως το Σύριζα έχει σκοπό να κυβερνήσει κ το ΚΚΕ μόνο να διαμαρτύρεται μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες,εσύ τολμάς να μας πεις τι έχεις ψηφίσει μέχρι σήμερα;;;

(αν έχεις ψηφίσει κ ποτέ σου δηλαδή γιατί για τέτοιον σε κόβω,''όλοι σκατά κ τέτοια'')
ψηφισες πασοκ και μιλας?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Λοιπον,ο Κασιδιαρης εκανε ΜΑΛΑΚΙΑ που δεν σηκωθηκε να φυγει αλα Τατσοπουλος.

Εφοσον δεν μπορουσε να συγκρατησει τα νευρα του(λεμε τωρα)απεναντι στην Κανελλη και τη Δουρου η πιο λογικη κινηση και με το λιγοτερο κοστος θα ηταν αυτη,σηκωνεται και φευγει αντι να το ριξει στα μπουκετιδια και τα μπουγελωματα.

ΥΓ Φυσικα το"κοστος"για την ΧΑ ειναι αυξημενα ποσοστα,δηλαδη ΚΕΡΔΟΣ απο την ολη φαση...
το είπα 2 σελίδες πίσω αυτό.
κακώς την χτύπησε, αλλά υπάρχει ένα ελαφρυντικό λόγω των συμβάντων στην συζήτηση αλλά και την αντιμετόπιση που έχει σε όλες τις εμφανίσεις στην τηλεόραση.
στις 29 μαΐου τον κάλεσαν στην χούκλη και τον έπιασε ακόμα και η χούκλη από τη μύτη.

είναι ο μοναδικός που μπορεί και αρθρώνει 2 λόγια από την χ.α. γιατί οι άλλοι είναι απλά κρέατα και είναι λογικό μετά από 2 μήνες προεκλογικών συζητήσεων και επιθέσεων να σκάσει έτσι, άλλοι στην θέση του μπορεί να αντιδρούσαν χειρότερα και νωρίτερα.

ρε παιδιά, εμένα δεν με ενοχλεί ούτε ο χιτλερικός να μιλήσει ούτε ο σταλινικός, με την ίδια ευλάβια θα τον ακούσω όσο ενοχλητικά είναι αυτά που λέει. θα με βρει όμως υπέρμαχό του όταν θα προσπαθεί αυτός ο ακραίος να αρθρώσει 2 κουβέντες και θα είναι οι άλλοι, και κυρίως οι παρουσιαστές που υποτίθεται ότι μόνο διαιτητικό ρόλο έχουν στις συζητήσεις, να είναι σαν κοράκια να τον φάνε, όχι για αυτά που λέει αλλά για αυτά που πιστεύει.
πόσο πιο απλά να το πω;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ψηφισες πασοκ και μιλας?
Εσύ τολμάς να δηλώσεις τι έχεις ψηφίσει μέχρι σήμερα;;; :birdman:

Πιστεύω ότι καθένας που βρίσκεται στην αριστερά έχει ψηφίσει τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του πασόκ.

Το λιγότερο το 81 τον Ανδρέα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κακώς την χτύπησε, αλλά υπάρχει ένα ελαφρυντικό λόγω των συμβάντων στην συζήτηση αλλά και την αντιμετόπιση που έχει σε όλες τις εμφανίσεις στην τηλεόραση.
στις 29 μαΐου τον κάλεσαν στην χούκλη και τον έπιασε ακόμα και η χούκλη από τη μύτη.

είναι ο μοναδικός που μπορεί και αρθρώνει 2 λόγια από την χ.α. γιατί οι άλλοι είναι απλά κρέατα και είναι λογικό μετά από 2 μήνες προεκλογικών συζητήσεων και επιθέσεων να σκάσει έτσι, άλλοι στην θέση του μπορεί να αντιδρούσαν χειρότερα και νωρίτερα.

ρε παιδιά, εμένα δεν με ενοχλεί ούτε ο χιτλερικός να μιλήσει ούτε ο σταλινικός, με την ίδια ευλάβια θα τον ακούσω όσο ενοχλητικά είναι αυτά που λέει. θα με βρει όμως υπέρμαχό του όταν θα προσπαθεί αυτός ο ακραίος να αρθρώσει 2 κουβέντες και θα είναι οι άλλοι, και κυρίως οι παρουσιαστές που υποτίθεται ότι μόνο διαιτητικό ρόλο έχουν στις συζητήσεις, να είναι σαν κοράκια να τον φάνε, όχι για αυτά που λέει αλλά για αυτά που πιστεύει.
πόσο πιο απλά να το πω;
Ολοσωστος !!!!!

Επισκέπτης

πόσο πιο απλά να το πω;
Φυσικά και κακώς την χτύπησε κι από ελαφρυντικά δεν έχει ούτε μισό.
Και δεν χτύπησε τον παρουσιαστή,στις γυναίκες της παρέας έκανε τον νταή.Κι έκτοτε κρύβεται ο κο κο κος.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.565
Πόντοι
566

μη στεναχωριέσαι πζ, εγω το ψηφισα 2 φορες το ΠΑΣΟΚ  :grin:

1990 ΝΔ (να φυγει η χολερα ΠΑΣΟΚ)
1993 ΠΟΛΑΝ (συμπατριωτης με Σαμαρα)
1996 ΠΑΣΟΚ (εκσυχρονισμος τρομαρα μας)
2000 ΠΑΣΟΚ (λογω ΧΑΑ)
2004 ΝΔ (για να ξαναφυγει η χολερα ΠΑΣΟΚ)
2007 ΝΔ (ειμαι δεξιος, τι να κανουμε....)
2009 ΝΔ (για την τιμή των όπλων, 33% τοτε να θυμίσω.....)
2012 ΝΔ (αναχωμα στους λαοπλάνους αριστεριστές και καμμενους δημαγωγούς)...

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Nα ρωτησω κατι?αν θες απαντας.
Πως γινεται το παραπανω ποστ να εγινε απο το ιδιο ατομο-γιατι απο τον ιδιο εγινε,η πενα ειναι ιδια-που εγραψε και το παρακατω ποστ?
Ειναι η μερα με τη νυχτα,στα δικα μου ματια τουλαχιστον.
Εφοσον πολιτικα εισαι εχθρικος προς την ΧΑ γιατι τους νουθετεις για τις μαλακιες που κανουν?
Που πραγματι μαλακιζονται,αλλα εμας τι μας νοιαζει?Να μαλακιζονται οσο θελουν,και τα ματια τους να βγαλουν!

Πολύ σωστή παρατήρηση φίλε, το ομολογώ. Απλά τείνω σε ορισμένες περιπτώσεις, να θέλω να κάνω κριτική "εκ των έσω". Διάλεξα έναν γλαφυρό τρόπο, ώστε να προσπαθήσω να αποδείξω πως το να πανηγυρίζουν για το χθεσινό συμβάν, είναι τουλάχιστον ανοησία και δείγμα πολιτικής άγνοιας. Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι οι περισσότεροι - αν όχι όλοι - που ξιφουλκούν εδώ υπέρ της χ.α. δεν είχαν μέχρι χτες ιδέα, ούτε καν για το ότι υπήρχε αυτή η οργάνωση-κόμμα.
Τα περισσότερα από τα επιχειρήματα που διαβάζουμε εδώ υπέρ της χ.α. προέρχονται από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την οργάνωση, αλλά έχουν πλάσει μία δική τους ρομαντική, αντισυστημική ιδέα κλπ.
Αυτό ήθελα να καταδείξω με το κείμενο που προανέφερες. Η πολιτική μου τοποθέτηση (όχι η κομματική) πιστεύω ότι είναι εμφανής.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μη στεναχωριέσαι πζ, εγω το ψηφισα 2 φορες το ΠΑΣΟΚ  :grin:

1990 ΝΔ (να φυγει η χολερα ΠΑΣΟΚ)
1993 ΠΟΛΑΝ (συμπατριωτης με Σαμαρα)
1996 ΠΑΣΟΚ (εκσυχρονισμος τρομαρα μας)
2000 ΠΑΣΟΚ (λογω ΧΑΑ)
2004 ΝΔ (για να ξαναφυγει η χολερα ΠΑΣΟΚ)
2007 ΝΔ (ειμαι δεξιος, τι να κανουμε....)
2009 ΝΔ (για την τιμή των όπλων, 33% τοτε να θυμίσω.....)
2012 ΝΔ (αναχωμα στους λαοπλάνους αριστεριστές και καμμενους δημαγωγούς)...
Ντάξει λάθη όλοι κάνουμε σε αυτήν την ζωή Στέκας,δεξιοί ή αριστεροί... :2funny:

Πάντως έχεις τα κότσια να πεις...και δεν κρύβεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom