axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
κάπως καλύτερα![]()
Την υποστήριξή του στον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για το περιστατικό βίας με τη Λιάνα Κανέλλη εξέφρασε με δηλώσεις του ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.
Ο γνωστός και ως «Καραϊσκάκης της Χρυσής Αυγής» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «όχι σφαλιάρες ..κλωτσιές θέλουν κανονικά όλοι αυτοί»!
Μάλιστα πρόσθεσε ότι το γεγονός θα ανεβάσει τουλάχιστον κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες το ποσοστό του κόμματος του στην κάλπη, ενώ ανέφερε ότι το τηλέφωνο του έχει σπάσει από συγχαρητήρια τηλεφωνήματα πολιτικών του φίλων και οπαδών του κόμματος.
![]()
σιγά μην κάτσει να συλληφθεί μαν, οι κατηγορίες αν είναι αυτές που γράφτηκαν είναι καραμούφες για να κινηθεί αυτεπάγγελτα η αυτόφωρη διαδικασία (εκτός αν υπέβαλε έγκληση κάποια από τις δύο παθούσες)3 σε ένα αυτό το παιδί με το τικ:
ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΟ1) ΧΤΥΠΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΟ2) ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΝΟΣ
ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΟ3) ΚΡΥΒΕΤΑΙ .
το νέο σύνθημα που θα ακούγεται πλέον...ρίξε άλλη μια στη λεσβία ρε Ηλία ρε Ηλία....
σιγά μην κάτσει να συλληφθεί μαν, οι κατηγορίες αν είναι αυτές που γράφτηκαν είναι καραμούφες για να κινηθεί αυτεπάγγελτα η αυτόφωρη διαδικασία (εκτός αν υπέβαλε έγκληση κάποια από τις δύο παθούσες)
Πτεραρχούκο μου εσύ...έτσι άντρας σαν τον Κασιδιάρη είσαι, ξαπλώνετε 5-10 γυναικόπαιδα για την πλάκα;;;Γαμησι και πρόστιμο κουφάλες κουμουνες.
Πτεραρχούκο μου εσύ...έτσι άντρας σαν τον Κασιδιάρη είσαι που ξαπλώνει 5-10 γυναικόπαιδα για την πλάκα σου;;;![]()
Aντισυστημικα δικε μου,για να σωθει το αστικο πολιτικο συστημα...Γαμησι και πρόστιμο κουφάλες κουμουνες.
![]()
Παυλάρας,ο Βούδας:
www.madata.gr/epikairotita/social/200528.html]Πανικός στο διαδίκτυο για τον "Σούπερμαν Παυλόπουλος"![/url]
Διερωτωμαι τι ανταλλαγματα πηραν οι εθνοπροδοτες για να μας συρουν εκει κι εμας.....Παρτε και ενα δειγμα της δημοκρατιας που ζουμε σημερα.
Μια ωρα κανουν ν απαντησουν στο ερωτημα του δημοσιογραφου..(απ το πρωτο λεπτο και μετα)
Παρακαλω πολυ θυσιαστε τεσσερα λεπτα μεχρι το τελος του βιντεο για να καταλαβετε που ζουμε σημερα..
Aντισυστημικα δικε μου,για να σωθει το αστικο πολιτικο συστημα...![]()
Εκτος αυτου ο Πακης καταδικαζει την βια απ'οπου και αν προερχεται.Ρε μαλακες τι λετε για τον Πακη? Οτι δεν αντεδρασε? Αυτος παιζει και να ξεροχυνε, πιο πολυ θα γουσταρε τη φαση απο τον ιδιο που εριχνε τις μαπες!![]()
Aντισυστημικα δικε μου,για να σωθει το αστικο πολιτικο συστημα...![]()
Πτεραρχέ μου για τον φεμινισμό δεν ξέρετε κ πολλά.....ίση αντιμετώπιση όχι ισότητα...η ισότητα δεν γίνεται να υπάρξει έτσι κ αλλιώς λόγω διαφορετικότητας των δύο φύλων.Ελα αγορινα μου. Οχι φιλε, δε πάει ετσι. Η κανέλλη ειναι φεμινίστρια, οτι οι άντρες το ίδιο και οι γυναίκες. Οπότε ξύλο οι άντρες, ξύλο και οι γυναίκες. Ισότητα εχουμε!Δε κάνουμε διακρίσεις!
ποια γυναικα χτυπησε δικε μου;3 σε ένα αυτό το παιδί με το τικ:
ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΟ1) ΧΤΥΠΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΟ2) ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΝΟΣ
ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΟ3) ΚΡΥΒΕΤΑΙ .