Νέα

O Kαραμανλής μας «βάζει» σε πόλεμο !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εδω σου λεω για την συγκεκριμενη συζητηση που εχουμε...και για να τελειωνω ειμαι ενατιων του πολεμου...και καθε βιαιοτητας...αλλα πιστευω και στη αποτροπη που πρεπει να προτασει η ελλαδα μας..και η ασκηση με μια απο τις καλυτερες αεροποριες του κοσμου μονον θετικα θα συνεισφερει στην ετοιμοτητα της δικιας μας,σε αυτο αλλωστε αποσκοπουσε και η συμφωνια του 1994 ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Επισκέπτης
Λες για το τιτλο του thread...Ενταξει,η Ελλαδα δεν θα συμμετασχει σε αυτο το ενδεχομενο και απο αυτην την αποψη ο τιτλος του thread ειναι εν μερει(Οι βασεις των Αμερικανων θα παιξουν τον ρολο τους βεβαιως)λανθασμενος.

Απο κει και περα οι ασκησεις και τα σεναρια που επαιξαν σε αυτες,η αμυντικη συμφωνια Ιρανων-Συριων,το τελμα των Αμερικανων στο Ιρακ και το Αφγανισταν και οι πιεσεις του Ισραηλ για χτυπημα εναντιον του πυρηνικου προγραμματος του Ιραν δεν ειναι φανταστικα σεναρια.

Ξαναλεμε οτι μιλαω γενικοτερα,και οχι για συμμετοχη της ΠΑ και της Ελλαδας σε αυτο το σκηνικο εαν και οποτε υπαρξει.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
κυβερνηση σκατοπορνομαλακα σοσιαλιστη της πουτσας :birdman:

Κι εσύ οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ είσαι;Να ξέρω τι να μην ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές.ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ τους έχω ήδη αποκλείσει...Αν κατέβει το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών αυτό θα ψηφίσω σίγουρα...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ρε παιδιά,η Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να στείλει μαχητικό για τέτοια δουλειά.Αλλά αν αληθεύει ότι συνεργάζεται σε "προπόνηση" τέτοιας δουλειάς,είναι ξεφτίλα.Να διευκολύνεις μια χώρα για επιθετική ενέργεια εναντίον κυρίαρχου κράτους,είναι ανεύθυνο και παράνομο.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Κι εσύ οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ είσαι;Να ξέρω τι να μην ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές.ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ τους έχω ήδη αποκλείσει...Αν κατέβει το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών αυτό θα ψηφίσω σίγουρα...

οικολογοι πρασινοι :)

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Που πάνε να μπλέξουν την Ελλάδα;;;; Όλα τα ξένα ΜΜΕ ρίχνουν σε εμάς την ευθύνη και μας βάζουν μπροστά να εισπράξουμε τις ευθύνες! Που ειναι ο Καραμανλής; Η Μπακογιάννη; Το υποργείο Αμυνας; Πως επέτρεψαν να μπλεχτεί η χώρα έτσι; Τι πρόβλημα εχουμε εμεις με τους Αραβες που τους έχουμε και διπλα και βοηθάμε το Ισραήλ; ...

1)taxalia.blogspot.com

Απρόβλεπτες διαστάσεις πήρε η κοινή άσκηση Ελλάδας - Ισραήλ, πρωτοφανής σε όγκο και σχεδιασμό. Τo taxalia σας ενημέρωσε για την άσκηση, εδώ:

2)taxalia.blogspot.com

Σήμερα, βλέπουμε ότι το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και είναι το Ν.1 σε όλα τα Μ.Μ.Ε. της Μέσης Ανατολής, καθώς δημιούργησε την αίσθηση ότι επίκειται πόλεμος Ισραήλ - Ιράν. Και δυστυχώς, εμπλεκόμαστε με ανεπίτρεπτο για την ουδετερότητα μας τρόπο.

-Ποιός είχε τη φαεινή ιδέα να συνδιοργανώσουμε μια τέτοια άσκηση;

-Για ποιό λόγο, να εμφανιζόμαστε οι πρώτοι και φανατικότεροι φίλοι των οποιονδήποτε πολεμικών προετοιμασιών του Ισραήλ;
- Θα εξηγήσει κανείς στον Ελληνικό λαό, γιατί εμπλεκόμαστε πρώτοι, σε μια ιστορία που δεν μας αφορά άμεσα;

- Σε ποιόν και γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλά και υπάκουα παιδιά;

-Τι οφέλη θα αποκομίσει η Ελλάδα και από ποιούς; Οι καιροί της μυστικής διπλωματίας πέρασαν. Ο ελληνικός λαός που πληρώνει με το αίμα του, τους εξοπλισμούς, πρέπει να ξέρει για ποιό λόγο γινόμαστε "ουρά του Ισραήλ" στα καλά καθούμενα.

1. ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ: "Έλληνες βοηθούν το Ισραήλ να προετοιμάσει πόλεμο εναντίον του Ιράν"; "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ναι καλα εδω δεν χρησιμοποιουμε τα αεροσκαφη μας ουτε καν για αναχετησεις και θα τα στειλουμε και στο Ιραν
για βομβαρδισμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλο καλοοοοοοοοο :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Imaginas,εχεις δει κατι πουτανες που εχουν τζαζεψει απο τις πολλες πουτσες?Ετσι και αυτος,τζαμπα σαλιο να τον φτυνεις λεμε.
Να διευκολύνεις μια χώρα για επιθετική ενέργεια εναντίον κυρίαρχου κράτους,είναι ανεύθυνο και παράνομο.
Παρανομο δεν ειναι ακριβως,η Ελλαδα εχει αμυντικη συμφωνια με το Ισραηλ και Αμερικανικες βασεις που λειτουργουν περιπου αυτονομα...
Ανευθυνο ισως,αν και οι Ιρανοι σε τετοια περιπτωση θα κοιταξουν πρωτα τους Αμερικανους και τους Ισραηλινους και μετα τους κολαουζους τους.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Όχι ευχαριστώ,δε θα πάρω και άλλους ψεύτες....

εσυ χανεις :sunglasses:
Imaginas,εχεις δει κατι πουτανες που εχουν τζαζεψει απο τις πολλες πουτσες?Ετσι και αυτος,τζαμπα σαλιο να τον φτυνεις λεμε.Παρανομο δεν ειναι ακριβως,η Ελλαδα εχει αμυντικη συμφωνια με το Ισραηλ και Αμερικανικες βασεις που λειτουργουν περιπου αυτονομα...
Ανευθυνο ισως,αν και οι Ιρανοι σε τετοια περιπτωση θα κοιταξουν πρωτα τους Αμερικανους και τους Ισραηλινους και μετα τους κολαουζους τους.

ενω εσυ ε???
μισο χεσιδι στη μαπα να φας θα ζητησεις κιαλλο  .....
αντε φτυστα μπουτια  σου ρε κουραδα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Imaginas,εχεις δει κατι πουτανες που εχουν τζαζεψει απο τις πολλες πουτσες?Ετσι και αυτος,τζαμπα σαλιο να τον φτυνεις λεμε.Παρανομο δεν ειναι ακριβως,η Ελλαδα εχει αμυντικη συμφωνια με το Ισραηλ και Αμερικανικες βασεις που λειτουργουν περιπου αυτονομα...

παλι μαλακιες λες ρε συκοφωλια
μας εχεις τιμωρησει σε θανατο απτις μαλακιες σου και εκτελεις και την ποινη
ελα πηγαινε να πιεις κανα μοχιτο με μαλακοφιλαρακια σου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε μοντς να ψεκασετε ρε
πολλα βρωμοποντικα εμφανιστηκαν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συμμαχια Πουσταρ-Αρσενικου βλεπω..."Τρως"τουλαχιστον η ειναι μονο πλατωνικη η φαση?
αφου τα παμε και χτες ρε
εσενα πηδαω δεν θελω αλλον τωρα
βγηκες απτην φωλια σου μωρη κολομπινα ε
το τυρακι οσυ το φαγες?
εχω κ χυσαμολη να σου δωσω χαχαχαχαχ
γουσταρεις μωρη λεμονια ε

Επισκέπτης
αφου τα παμε και χτες ρε
εσενα πηδαω δεν θελω αλλον τωρα
βγηκες απτην φωλια σου μωρη κολομπινα ε
το τυρακι οσυ το φαγες?
εχω κ χυσαμολη να σου δωσω χαχαχαχαχ
γουσταρεις μωρη λεμονια ε
Ενταξει,καλη η πλακα αλλα μην γαμαμε το thread Ο.Κ.?Τζερτζελες τελος απο μενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom